Pati Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Ha utcára már nem akarod használni, akkor csövezés toronytól toronyig, komoly futómű, fék, hajtás, stb., stb... Olcsó nem lesz. :rolleyes: Elösször a kasztnit kell rendbe tennem sztem. Lehet manapság vhol javító elemeket kapni, vagy préseltetni kell? A csővezésre van vmi szabvány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Elösször a kasztnit kell rendbe tennem sztem. Lehet manapság vhol javító elemeket kapni, vagy préseltetni kell? A csővezésre van vmi szabvány? Így van, a kasznit kell rendberakni, mielőtt csöveznéd. Csövezésre tuti van valami szabvány, de sajnos ebben nem nagyon tudok segíteni, max annyit, hogy ha komolyan gondolod, akkor megadhatom egy ismerősöm telefonszámát. Ők a fiával szintén egy C20NE A Corsával versenyeznek, most csinálok nekik egy kívül-belül nagycsuklós, nagy, osztott féltengelyes lehajtást. De télen szerintem ők is átépítik C20XE-re, mert kevés az ereje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Ők a fiával szintén egy C20NE A Corsával versenyeznek, most csinálok nekik egy kívül-belül nagycsuklós, nagy, osztott féltengelyes lehajtást. De télen szerintem ők is átépítik C20XE-re, mert kevés az ereje. Fú, az a futóműállító cumójuk nagyon komoly :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csenel Elküldve Október3, 2009 Megoszt Elküldve Október3, 2009 Sziasztok! Lenne pár kérdésem hozzáértő szakiktól...... Van 1 egész jól megépitett corsa b C20NE-m F15WR-es váltóval. lehet a közel jövőben vásárolnék bele 1 C20XE-t ha találok egyben lévő, nem szétiport donort. kérdésem az lenne mivel a váltót nemtalálom túl rövidnek.... ösze -öszelehet vele rakni de birná is-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október4, 2009 Megoszt Elküldve Október4, 2009 Sziasztok! Lenne pár kérdésem hozzáértő szakiktól...... Van 1 egész jól megépitett corsa b C20NE-m F15WR-es váltóval. lehet a közel jövőben vásárolnék bele 1 C20XE-t ha találok egyben lévő, nem szétiport donort. kérdésem az lenne mivel a váltót nemtalálom túl rövidnek.... ösze -öszelehet vele rakni de birná is-e? W-s váltók mind hosszúak. Én a helyedben nem erőltetném ezt a C20XE vs. F15 kombinációt. Lehetséges megoldani, de át kell faragni hozzá a lendkereket és csak egy 1.6-os kuplungot fogsz tudni használni, ami elég gyenge szerintem egy 200Nm-es C20XE-nek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csenel Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 W-s váltók mind hosszúak. Én a helyedben nem erőltetném ezt a C20XE vs. F15 kombinációt. Lehetséges megoldani, de át kell faragni hozzá a lendkereket és csak egy 1.6-os kuplungot fogsz tudni használni, ami elég gyenge szerintem egy 200Nm-es C20XE-nek. :rolleyes: Az NE-m is kis felujítás és átdogozás után 186nm 132Le-vel ezt bírja...igaz kevlár van fent de viszont CorsicaLET -es srác is elment vele így 80000-ret ilyen megoldással. pénz hiányában erre futná 1enlőre:( ... GSI-volt a kocsim annak a Sachs kuplungja lett +kevlározva ..Miben másabb a C20XE-enek az ecu és a kábelköteg bekötése az NE-hez képest? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Maga a kábelezés nem igazán más, mint az NE-é, de ez persze nagyban függ a donor autótól és az évjárattól. Nem értem, hogy miért olcsóbb egy kuplungot, lendkerekekt átfaragni, mint belógatni egy másik váltót, ami mellesleg olcsóbb, mint az F15-öd. :rolleyes: Én tuti nem csinálnám, de hát mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál. Még soha nem csináltam F13, F15-ös átépítést 2000-es motorral és nem is fogok. F16, F18, F20-hoz nem kell legalább faragni a lendkereket és én személy szerint inkább féltengelyt cserélek, mint lendkereket fúrkálok. Ha viszont Laci így használta a Corsáját XE-vel, akkor ő tuti fog tudni segíteni neked. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
csenel Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Maga a kábelezés nem igazán más, mint az NE-é, de ez persze nagyban függ a donor autótól és az évjárattól. Nem értem, hogy miért olcsóbb egy kuplungot, lendkerekekt átfaragni, mint belógatni egy másik váltót, ami mellesleg olcsóbb, mint az F15-öd. :rolleyes: Én tuti nem csinálnám, de hát mindenkinek szíve joga, hogy mit csinál. Még soha nem csináltam F13, F15-ös átépítést 2000-es motorral és nem is fogok. F16, F18, F20-hoz nem kell legalább faragni a lendkereket és én személy szerint inkább féltengelyt cserélek, mint lendkereket fúrkálok. Ha viszont Laci így használta a Corsáját XE-vel, akkor ő tuti fog tudni segíteni neked. :D <_< szerdán nálam a 96-os XE..... az a kérdésem a kipörgésgátlót hogy tudom életre kelteni? abs-es a kocsim... elméletileg működhet b corsaban is? Sehol nemtalálok ezzel kapcsolatos dokumentumot vagy leirást:(......lendkerékre visszatérve c20xe kerékre 6 lyuk ami fogja a szerkezetet és kevlár azt meglátjuk... lacitól hozom szerdán ezt is! neki 1* sem csúszott meg elmondása szerint:) Gyári b GSI -m volt annak a hűtőjét használom...elfér mellette az xe leömlő? vagy kijebb kell rakni? köszönet az infókért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Nem értem, hogy miért jó a kis, gyenge váltókkal szórakozni, amikor van működő, tartós megoldás is. <_< Tűzfalat kivágod, vagy hogy gondoltad? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 <_< szerdán nálam a 96-os XE..... az a kérdésem a kipörgésgátlót hogy tudom életre kelteni? abs-es a kocsim... elméletileg működhet b corsaban is? Sehol nemtalálok ezzel kapcsolatos dokumentumot vagy leirást:(......lendkerékre visszatérve c20xe kerékre 6 lyuk ami fogja a szerkezetet és kevlár azt meglátjuk... lacitól hozom szerdán ezt is! neki 1* sem csúszott meg elmondása szerint:) Gyári b GSI -m volt annak a hűtőjét használom...elfér mellette az xe leömlő? vagy kijebb kell rakni? köszönet az infókért Szerintem a gyári kipörgésgátlót jobb ha nem kelted életre mert elég fos megoldás....jobban jársz ha nem nyomsz annyi gázt. :D A másik....a gyári lendkerék+a kevlár tárcsa sem biztos hogy jó párosítás Demó linkelt egy videót korábban emi igencsak elgondolkodtató. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 Szerintem a gyári kipörgésgátlót jobb ha nem kelted életre mert elég fos megoldás....jobban jársz ha nem nyomsz annyi gázt. <_< A másik....a gyári lendkerék+a kevlár tárcsa sem biztos hogy jó párosítás Demó linkelt egy videót korábban emi igencsak elgondolkodtató. :rolleyes: Az a szinter, a kevlárral nincs gond. :D De a gyári kipörgésgátló tényleg nem jó semmire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2009 Megoszt Elküldve Október7, 2009 ... A másik....a gyári lendkerék+a kevlár tárcsa sem biztos hogy jó párosítás Demó linkelt egy videót korábban emi igencsak elgondolkodtató. <_< Na jó, de az egy 10s -es autó volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csenel Elküldve Október8, 2009 Megoszt Elküldve Október8, 2009 Az a szinter, a kevlárral nincs gond. :rolleyes: De a gyári kipörgésgátló tényleg nem jó semmire! Van 2db dis-es kötegem az 1-ik kipörgés gátlós a másik nem! az ecu-t nem zavarja ha nincs jel a kipörgésgátló pillangóról?? mert akkor kihagyom! kellene 1 powercap vagy az x20xev-nek a gumi nyaka! tűzfal marad mert elfér csak a powercap- miatt kellene az aksi és a pollenszűrő között kivágni!!! de mivel nincs CAP ezért nemlessz egyenlőre.. érdekes fekete injector van a motoron?! kék és vajszítűek voltak csak nem? száma nem a c20ne-jé pedig arra hasonlít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Hali! Érdekelnének ilyen kis trükkös esztétikai tunningok, ki egészítések! Ami viszonylag olcsó, de kicsit dob a kocsin, ami egyedibbé teszi, vagy esetleg valami kis hülyeség, amin lehet röhögni (vagy szédíteni csajt :) ) Pl: műszer fal ledesítése, stb,stb... Ti milyeneket tudnátok mondani?Nekem pl 1-1 led világítja meg az első üléseknél a lábakat :D Úgy tudom ez annyira nem gyakori... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április17, 2010 Megoszt Elküldve Április17, 2010 CSENEL Az NE-m is kis felujítás és átdogozás után 186nm 132Le-vel ezt bírja... Hello érdekelne h sikerült ezt kihoznod a mociból , esetleg milyen költséggel járt?.Enyém is 115le 8V és ugy érzem h plusz 20 le böven ellég lenne.Előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Na kérem! Ez szakisan van összerakva,nem összehányva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez is! ;) Amúgy holnap elvileg ki fog már kerülni a garázsból... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez is! :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89/85/28985_1250147045.jpg Amúgy holnap elvileg ki fog már kerülni a garázsból... ;) Miféle Cooler ez? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Miféle Cooler ez? :rolleyes: Ez egy 550x230x65-ös "kínai" cooler. Elég nagy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez egy 550x230x65-ös "kínai" cooler. Elég nagy. ;) Mint egy Scanián! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Amúgy holnap elvileg ki fog már kerülni a garázsból... :D Arrébb kell tolni, kell a hely? :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Arrébb kell tolni, kell a hely? :D :rolleyes: ;) :D Lényegében igen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Mint egy Scanián! :rolleyes: Arra is van precedens ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Lényegében igen... :rolleyes: Tehát akkor menni nem fog, csak ha tolod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Tehát akkor menni nem fog, csak ha tolod. ;) Ez majd még kiderül. :D :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts