KertAce Elküldve Szeptember18, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2009 Sziasztok. Olyan helyet keresek lehetőleg Fejér megyében vagy Budapesten ahol szerintetek pontosan lemérik az autó teljesítményért. És aránylag olcsó is legyen persze. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Sziasztok! 93as 1.4 SI Corsa-m van! Milyen tuningot lenne rá érdemes tenni? Gondoltam már sok mindenre, de nem tudom, h mi érné meg! Én konkrétan Proex rendszerre gondoltam, ami megdobná a taljesítményét. Bár mondjuk a 860kg-hoz ez a 82 ló se rossz, de azzal mégis csak jobb lehetne. Másik, amire még gondoltam, egy kompresszor chippel. Ez nem tenné tönkre túlságosan a motort?:S A kompresszoros megoldás egy 180.000 körüli dolog lenne Azt mondták nekem, hogy ezzel a 2 dologgal 130 lóerő körülre fel tudnám küldeni. Ez télleg így van? Üdv. Tomiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Sziasztok! 93as 1.4 SI Corsa-m van! Milyen tuningot lenne rá érdemes tenni? Gondoltam már sok mindenre, de nem tudom, h mi érné meg! Én konkrétan Proex rendszerre gondoltam, ami megdobná a taljesítményét. Bár mondjuk a 860kg-hoz ez a 82 ló se rossz, de azzal mégis csak jobb lehetne. Másik, amire még gondoltam, egy kompresszor chippel. Ez nem tenné tönkre túlságosan a motort?:S A kompresszoros megoldás egy 180.000 körüli dolog lenne Azt mondták nekem, hogy ezzel a 2 dologgal 130 lóerő körülre fel tudnám küldeni. Ez télleg így van? Üdv. Tomiii Csak ne felejts el féket cserélni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Sziasztok! 93as 1.4 SI Corsa-m van! Milyen tuningot lenne rá érdemes tenni? Gondoltam már sok mindenre, de nem tudom, h mi érné meg! Én konkrétan Proex rendszerre gondoltam, ami megdobná a taljesítményét. Bár mondjuk a 860kg-hoz ez a 82 ló se rossz, de azzal mégis csak jobb lehetne. Másik, amire még gondoltam, egy kompresszor chippel. Ez nem tenné tönkre túlságosan a motort?:S A kompresszoros megoldás egy 180.000 körüli dolog lenne Azt mondták nekem, hogy ezzel a 2 dologgal 130 lóerő körülre fel tudnám küldeni. Ez télleg így van? Üdv. Tomiii Egyszerűbb lenne egy C20NE-t beszúrni az orrába,mint az 1.4-et reszelgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember20, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2009 Egyszerűbb lenne egy C20NE-t beszúrni az orrába,mint az 1.4-et reszelgetni. Első köreben, amíg megszokod... <_< :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! 93as 1.4 SI Corsa-m van! A kompresszoros megoldás egy 180.000 körüli dolog lenne Üdv. Tomiii Hát Tomi ezt nem tudom ki mondta neked de hogy nem sok köze van a dologhoz az biztos.Eleve a kompresszorok sem olcsók de az még önmagában nulla. Rengeteg dolgot kell még módósítanod ahoz hogy összeálljon a project.Szerintem minimum egy 1misit tegyél rá félre! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hát Tomi ezt nem tudom ki mondta neked de hogy nem sok köze van a dologhoz az biztos.Eleve a kompresszorok sem olcsók de az még önmagában nulla. Rengeteg dolgot kell még módósítanod ahoz hogy összeálljon a project.Szerintem minimum egy 1misit tegyél rá félre! <_< Lehet, hogy ilyenre gondoltak: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Én sem gondoltam komolyan, ezért kérdeztem meg tőletek :rolleyes: Amúgy ez a C20NE egy 2literes 16szelepes motor?<_< És ehhez hol lehet hozzájutni és mennyibe kerül, stb?? Amúgy fékeket már cseréltem rajta xD Brembo-k vannak rajta Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Sziasztok! Én sem gondoltam komolyan, ezért kérdeztem meg tőletek :rolleyes: Amúgy ez a C20NE egy 2literes 16szelepes motor?-_- És ehhez hol lehet hozzájutni és mennyibe kerül, stb?? Amúgy fékeket már cseréltem rajta xD Brembo-k vannak rajta Üdv. A C20NE az 2.0 8V. <_< Itt tudsz róla olvasni. C20NE-t pedig például itt találtam neked egyet. 40eFt. :D Bár inkább keresd meg Rattesid Dénes fórumtársat, Ő biztos tud neked megbízható darabot. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Lehet, hogy ilyenre gondoltak: http://www.vizplasztika.hu/img/gepek/Betta...resszor_big.jpg :rolleyes: Egy ilyenre lehet elég a 180K <_< Sziasztok! Amúgy fékeket már cseréltem rajta xD Brembo-k vannak rajta Szerintem a Johnny úgy értette hogy nagyobbra cseréld a fékeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 És amúgy egy ilyen C20NE motor mit tud? teljesítményben és nyomatékban értem. És a fogyasztást tekintve? A motorcsere, az milyen költségekkel járna? ha ezt a mocit betetetem, akkor 205/50 r15 kerék is emhetne rá? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 És C20XE motor beépítése sok macerával járna? Mennyivel lenne az drágább? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 És amúgy egy ilyen C20NE motor mit tud? teljesítményben és nyomatékban értem. És a fogyasztást tekintve? A motorcsere, az milyen költségekkel járna? ha ezt a mocit betetetem, akkor 205/50 r15 kerék is emhetne rá? :D 115 lóerős, 160Nm-es mocika. Igen megbízható motor, ha rendbe van téve. :rolleyes: Fogyasztása sem rossz, egyik fórumtársunk 7-8 literrel elmegy átlagban. Úgytudom, hogy hivatalosan nem lehet lepapírozni a motorcserét, csak akkor, ha ugyanolyan típus kerül bele. Most is felrakhatod azt a gumit, ez nem motorfüggő. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 115 lóerős, 160Nm-es mocika. Igen megbízható motor, ha rendbe van téve. :rolleyes: Fogyasztása sem rossz, egyik fórumtársunk 7-8 literrel elmegy átlagban. Úgytudom, hogy hivatalosan nem lehet lepapírozni a motorcserét, csak akkor, ha ugyanolyan típus kerül bele. Most is felrakhatod azt a gumit, ez nem motorfüggő. <_< És a C20XE motor?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 És a C20XE motor?? google első találat: en.wikipedia.org/wiki/C20XE Nem lehet megmondani mennyibe fog kerülni, meg kell kérdezni a Demót, hogy mennyiért rak neked össze egy ilyen rendszert. Mert itt már messze nem csak motorcseréről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 google első találat: en.wikipedia.org/wiki/C20XE Nem lehet megmondani mennyibe fog kerülni, meg kell kérdezni a Demót, hogy mennyiért rak neked össze egy ilyen rendszert. Mert itt már messze nem csak motorcseréről van szó. Hogy tudok emberekre keresni a fórumon? Pl: Demóra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember21, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2009 Hogy tudok emberekre keresni a fórumon? Pl: Demóra Jelen! :rolleyes: Amúgy ezt a témát már jópárszor átrágtuk ebben a topicban, ha komolyan gondolod a dolgot, akkor olvasd át, szerintem érdemes rászánni azt az időt. <_< Vagy legalább lapozd át a topicot és a hozzászólásaimba olvass bele, ha erről a témáról írtam, akkor azt olvasd végig. :D Ha nem lenne, akkor sem fogok most itt megint legépelni egy fél oldalt, akkor inkább hívj fel és telefonon elmondom, hogy miről van szó (06-20/39-71-315). Sokmindentől függ egy átépítés ára. Az autótól, amit át kell építeni, attól, hogy mi gyári, illetve mi van már átalakítva, valamint miből melyik gyári alkatrész van benne. Megvannak a minimális követelményeim, amik nélkül én nem építek át autót, mert azok nélkül nem biztonságos a dolog. Azt azért tudnod kell, hogy 100e-ből nem lesz átépítve, de még csak 200e-ből sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 És a hengerfejtuning? Most kértem egy árajánlatot, s 75.000ből megcsinálja, s elvileg egy +25Le és érezhető a gyorsulás, fordulatszám gyorsabban fut fel. Mit gondoltok erről?? Tomiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 És a hengerfejtuning? Most kértem egy árajánlatot, s 75.000ből megcsinálja, s elvileg egy +25Le és érezhető a gyorsulás, fordulatszám gyorsabban fut fel. Mit gondoltok erről?? Tomiii mármint az 1.4es motornak a hengerfejét megtuningolják és kapsz +25Le-t? <_< Na azt megnézném... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember22, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2009 Kell oda azért még jópár dolog, mire meglenne az a +25LE. Teljesen mindegy, hogy mit csinálsz, olcsó nem lesz semmiképp, ha teljesítményt akarsz növelni. A két legolcsóbb módszer, a motorcsere vagy az autócsere.:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pati Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Sziasztok! Még új vagyok itt, és a corsa tuningban is! Ezért szeretném a segítségeteket kérni. Vettem 1 A corsat és szeretném rallyra megépíteni. Jó lenne pár tipp, hogy mit kell átalakítani, megerősíteni (kasztni, futómű) na és persze milyen módszerekkel. A motort 2.0 8v -re akarom kicserélni. Eredetileg a gép 1.2i. Segítségeteket előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 mármint az 1.4es motornak a hengerfejét megtuningolják és kapsz +25Le-t? <_< Na azt megnézném... :rolleyes: Miért? A C14NZ 60 ló (gyárilag), arra egy C14SE hengerfej megy, akkor azzal már 82 lovas (gyárilag), szóval ha így nézzük, akkor az 33%-os "teljesítmény"növekedés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Miért? A C14NZ 60 ló (gyárilag), arra egy C14SE hengerfej megy, akkor azzal már 82 lovas (gyárilag), szóval ha így nézzük, akkor az 33%-os "teljesítmény"növekedés :rolleyes: Nem olvasok még egyszer vissza, mert annyira azért nem érdekel, de ha jól emlékszem, akkor 1,4si-ről volt szó, nem NZ-ről. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Sziasztok! Még új vagyok itt, és a corsa tuningban is! Ezért szeretném a segítségeteket kérni. Vettem 1 A corsat és szeretném rallyra megépíteni. Jó lenne pár tipp, hogy mit kell átalakítani, megerősíteni (kasztni, futómű) na és persze milyen módszerekkel. A motort 2.0 8v -re akarom kicserélni. Eredetileg a gép 1.2i. Segítségeteket előre is köszönöm!! Ha utcára már nem akarod használni, akkor csövezés toronytól toronyig, komoly futómű, fék, hajtás, stb., stb... Olcsó nem lesz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 Nem olvasok még egyszer vissza, mert annyira azért nem érdekel, de ha jól emlékszem, akkor 1,4si-ről volt szó, nem NZ-ről. <_< Ja, télleg. Akkor nagyblokk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts