Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nagyon szép ez a C Rkord! Ez Coupe, vagy kétajtós Limo. Ezt nem tudtam eldönteni a képek alapján. nemrég én is nézegettem egyet, 1900-as Coupe, kívül fekete, belül piros. De az állapothoz képest túl drága volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Nagyon szép ez a C Rkord! Ez Coupe, vagy kétajtós Limo. Ezt nem tudtam eldönteni a képek alapján. nemrég én is nézegettem egyet, 1900-as Coupe, kívül fekete, belül piros. De az állapothoz képest túl drága volt. Szerinted? http://www.kep.tar.hu/opeltomi/50148940/11909387#2 De,hogy ne legyek off: A Corsába nagy a V8 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szerinted? http://www.kep.tar.hu/opeltomi/50148940/11909387#2 De,hogy ne legyek off: A Corsába nagy a V8 :blink: Oké így már látom! Arra gondolsz amit az A Corsa topicba belinkeltem? Szerintem az a tökéletes mértü motor A Corsába! :rolleyes: Legalábbis, ha mindenkit le akarsz gyorsulni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szegény Antiék mit szólnának? :blink: MV6-ot nem lehet belegyógyítani a corsába? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 2,5 V6 belemegy (meg a golf lámpa is :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Szegény Antiék mit szólnának? :blink: MV6-ot nem lehet belegyógyítani a corsába? :rolleyes: Hogyaviharbane! kisebb átalakításokkal és pár alkatrésszel a 2.5-es V6-ból az MV6 is belemegy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Hogyaviharbane! kisebb átalakításokkal és pár alkatrésszel a 2.5-es V6-ból az MV6 is belemegy. :rolleyes: Corsa B oráában már láttam ilyet.Igaz, hogy egy csavart sem lehetett volna leejteni.A kérdés, hogy mennyire volt használható a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Corsa B oráában már láttam ilyet.Igaz, hogy egy csavart sem lehetett volna leejteni.A kérdés, hogy mennyire volt használható a dolog. A kocsi mindenképp használható, de ha valani lenne a motorral, akkor ki kell emelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 így van a p5000 egy nagyon régi fejlesztésű gumi, megszűnt a gyártása nézz fel az abaqua.hu-ra, hogy hány méretet találsz :blink: tudod mit? kikerestem neked: http://www.abaqua.hu/pirelli/p5000_drago/ Szeva, Én is az abaqua-t kérdeztem. Azt mondták, hogy igen, 2 hónapig nem gyártották, de azóta újrakezdték, mert volt rá kereslet. Állítólag ők is most kapnak majd egy nagyobb tételt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 z a 195/50-15 egész baráti.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 z a 195/50-15 egész baráti.Szerintem. Jaja, De asszem megmaradok a 14-es felninél, s a 185 60 R14-nél. Jó lesz az ezekre a kátyús utakra. Nem érdekel Conti gumi? 0km-es? New! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jaja, De asszem megmaradok a 14-es felninél, s a 185 60 R14-nél. Jó lesz az ezekre a kátyús utakra. Lehet, hogy jobb a 14' de nekem mióta fent volt az Astrán a 195, azóta egészen más elképzelésem vannak az útfekvéről.Főleg majd idén, mikor már be is lesz ültetve.Már naggyon várom a jóidőt! :rolleyes: A Corsa alá pedig egyenlőre nekem is 185/60-14 lesz fent, de ez csak időleges, ámeneti megoldás.Amíg nem lesz normális futóművem.Mert ugye a C20NE-hez már olyan is kelleni fog, hogy ne essek le az útról olyan könnyen. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Lehet, hogy jobb a 14' de nekem mióta fent volt az Astrán a 195, azóta egészen más elképzelésem vannak az útfekvéről.Főleg majd idén, mikor már be is lesz ültetve.Már naggyon várom a jóidőt! :rolleyes: A Corsa alá pedig egyenlőre nekem is 185/60-14 lesz fent, de ez csak időleges, ámeneti megoldás.Amíg nem lesz normális futóművem.Mert ugye a C20NE-hez már olyan is kelleni fog, hogy ne essek le az útról olyan könnyen. :blink: Jut eszembe: a fogyasztást mennyire löki meg a nagyobb gumi? Mármint ha mondjuk 175 -ről váltok 195 -re? Észrevehető? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Jut eszembe: a fogyasztást mennyire löki meg a nagyobb gumi? Mármint ha mondjuk 175 -ről váltok 195 -re? Észrevehető? Nekem anno olyan 0.5L-t jelentett normál vezetésnél.Ha toltam neki, márpedig ugye teszteltem rendesen, na akkor lényegesen többet evett.De tettem rá magasról.Ha fogyira autóznék, akkor nem raktam fel volna rá a széles gumikat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Nekem anno olyan 0.5L-t jelentett normál vezetésnél.Ha toltam neki, márpedig ugye teszteltem rendesen, na akkor lényegesen többet evett.De tettem rá magasról.Ha fogyira autóznék, akkor nem raktam fel volna rá a széles gumikat! :rolleyes: Igazad van, engem sem nagyon zavarna ha kicsit több lenne. De jobban fexi legalább az utat. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Szeva, Én is az abaqua-t kérdeztem. Azt mondták, hogy igen, 2 hónapig nem gyártották, de azóta újrakezdték, mert volt rá kereslet. Állítólag ők is most kapnak majd egy nagyobb tételt. :rolleyes: én is ezt mondanám, ha el karnám adni, ami a raktáron van de tégy, ahogy érzed majd ha kell venned egyet fél év múlva, mondjuk egy padka miatt, akkor ne felejtsd el, hogy szóltam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 (edited) a véleményetekre lennék kíváncsi. ... kinek milyen tapasztalata van az alesioval? 15-ösre gondoltam, és a kocsit győrben nem pesten használom ;) haverok mondták hogy könnyen kockára lehet gyúrni, bár aki ezt mondta nem épp rendeltetésszerűen használja a kocsit :rolleyes: Puha.Felesleges pénzkidobás. Egy előnye van. annyit hegesztheted, meg görgőzheted amennyit csak akarod, mert elrepedni nem fog, es barmilyen alakból visszahajtja egy jó felnis. Az már persze más kérdés hogy egy rendes felnit 10ed annyit sem kell kezelni, mert nem fog meghajolni.... Én tuti nem vennék. Ez elég vad buli lesz. GSi evő Corsa... :D ;) ;) No azért várjuk meg a végét.... :blink: Módosítva Február20, 2006 : Gugu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 2.5 V6 a Corsába??? :D :rolleyes: NNna azt de megnézném!!! Nnnna az már tuning! ;) ;) ;) Tudnék visítani az anyósűlésen asszem!! ;) :blink: Főleg ha Futó úr lenne a driver!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 én is ezt mondanám, ha el karnám adni, ami a raktáron van de tégy, ahogy érzed majd ha kell venned egyet fél év múlva, mondjuk egy padka miatt, akkor ne felejtsd el, hogy szóltam :rolleyes: Rendben, köszi. Még úgyis gondolkodom rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Szegény Antiék mit szólnának? :blink: Miiit? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Miiit? :rolleyes:Hát a 2.5 V6-hoz, egy Corsa B-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 A Corsáról volt szó, nem B-ről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Nekem anno olyan 0.5L-t jelentett normál vezetésnél.Ha toltam neki, márpedig ugye teszteltem rendesen, na akkor lényegesen többet evett.De tettem rá magasról.Ha fogyira autóznék, akkor nem raktam fel volna rá a széles gumikat! :blink: Na meg a végsebesség se ott van azé'.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Hát a 2.5 V6-hoz, egy Corsa B-ben. Az okés de mit szólnék? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Az okés de mit szólnék? :rolleyes: Azt,hogy: Cábusz!! Hátt te kivagy? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts