mélykék76 Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Engem nem a méricske érdekel,hanem hogy hogyan lehet a powerboxot legyártani itthoni körülmények között. Van itthon egy elég jó heggesztő trafóm és azt hiszem végre megcsinálom egyenáramúra.Van hozzá 4db 250A-es diódám,nem sok meló összehozni. Ha az kész lesz,akkor simán tudok varni KO-s anyagot,de még aluminiumot is. Akkor miért nem fából csinálod meg ? <_< :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Akkor miért nem fából csinálod meg ? :lol: :lol: :lol: mert a kezét már megcsinálta fából magának <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 mert a kezét már megcsinálta fából magának <_< :lol: Te csak kussolj,sufnilámpatuner! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Vadkertre tuti nem tudok már átmenni a Corsával, mert addigra nem lesz még kipufogóm sem. Na meg most közbejöttek egyéb kiadások is, így a Corsa még marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Skacok a gyári váltógombot hogyan tudom leszedni? Megse mozdul :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Skacok a gyári váltógombot hogyan tudom leszedni? Megse mozdul :S Általában csak rongálással lehet leszedni őket. Eddig egyedül a Tigra karbon váltógombot láttam, amit rendesen le lehet szerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Sikerült kicserélni még aznap a váltó gombot <_< Skacok ha tudtok mutatni 5 ajtós b corsa tuningokat (igényeseket) akkor légyszi osszátok meg velem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Ma végre megkaptam a szinterezett alkatrészeket, így ismét 3 bakon lóg a motor és be tudtam lőni a váltóm is. Ezután bekötöttem a vízrendszert, félig kész az elektronika is. Holnap megpróbálok megint szerezni egy hegesztőgépet és a napokban felvarrom a coolert és az olajhűtőt a helyére, gyártok valami tartót a vízhűtőnek is. Így már lényegében csak a nyomócsövezés van hátra, aminek a cuccait holnap lerendelem, az első futóművet kell összerakni, illetve a két kipuffdobom is még ezen a héten kész lesz. Talán jövő héten menni fog... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 ... Talán jövő héten menni fog... :lol: Azt is rakd majd fel tyutyubra <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabe86 Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Sziasztok! Olvasgattam itt a forumot és láttam hogy NZ ről lehet SE re alakítani az 1.4 mocit (b corsa). Most nekem az lenne a kérdésem hogy az én corsam az x14sz motorszámú és ,hogy ezt is átlehetne e alakítani és ha igen milyen cuccokat kéne beszereznem hozzá? A választ előre is kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ha jól emlékszem azt is át lehet alakítani SE-re. Igazából akkor jársz a legjobban, ha komplett SE-t veszel. Kell AC, szívósor, hengerfej, veztengely házzal, kábelköteg, ECU, generátor, ékszíjtárcsa, főtengelyjeldó tartóval, leömlő, asszem még gázbowden is... Tehát a legegyszerűbb, ha teljes motort veszel és mindent átpakolsz a mostani blokkodra, ami nem egyezik meg az eddigi cuccokkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ha jól emlékszem azt is át lehet alakítani SE-re. Igazából akkor jársz a legjobban, ha komplett SE-t veszel. Kell AC, szívósor, hengerfej, veztengely házzal, kábelköteg, ECU, generátor, ékszíjtárcsa, főtengelyjeldó tartóval, leömlő, asszem még gázbowden is... Tehát a legegyszerűbb, ha teljes motort veszel és mindent átpakolsz a mostani blokkodra, ami nem egyezik meg az eddigi cuccokkal. Semmi XE ajánlgatás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Semmi XE ajánlgatás? :lol: Nem arról érdeklődött! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez eddig téged még sosem zavart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ez eddig téged még sosem zavart. :lol: Nem emlékszem, hogy valaha is komolyan ajánlottam volna valakinek valami nagyobbat, amikor konkrétan egy kisebb motorra kérdezett rá. :lol: Ez természetesen nem érvényes a C20NE vs. C20XE dolgokra, mert mind a két motor 1998ccm, és akinek már volt C20XE-je, annak nem kérdéses, hogy melyik jobb. :D Az már gyakrabban előfordult, hogy valaki konkrétan 2000-es motorra kérdezett rá és kisebbet ajánlottak neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 quote name='Demó' date='2009-05-28 - 00:06' post='512565' ... Inkább pihend ki magad! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június8, 2009 Megoszt Elküldve Június8, 2009 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 :D http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1244492372.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1244492496.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1244492588.jpg :lol: Szépen alakul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rulez49 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 sziasztok! ez így szerintetek milyen? a saját kis kocsim <_< Véleményeket kérnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 sziasztok! ez így szerintetek milyen? a saját kis kocsim <_< Véleményeket kérnék :) http://www.kepfeltoltes.hu/090621/DSC01816...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/090621/DSC01819...ltoltes.hu_.jpg Szép, és főleg ritka, vigyázz rá :) Valami szép gyári (14-es!) alufelnit kéne tenni rá, meg pótolni a díszléceket, és kifogástalan lehetne. Ezeknek ilyen a gyári alufelnije, pl. 155/65R14 gumival: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 ...meg pótolni a díszléceket... Inkább le kell szedni a maradványait, análkül szerintem szebb. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Inkább le kell szedni a maradványait, análkül szerintem szebb. <_< Bezony!Meg azt a ronda matricát is le kellene venni hátulról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Bezony!Meg azt a ronda matricát is le kellene venni hátulról. Miért? Olyan, mint egy segg agancs. <_< Jó ez. Jön, megy, fékezik, teszi a dolgát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 J0hnnyval és Demóval egyetértek a matrica és a díszléc kérdésben, de nekem kicsit öszvérnek tűnik ez az autó így, vagy rosszul tudom hogy a lépcsőshátú Corsa TR-ből már nem volt kislámpás (modellfrissítés utáni)? Mikori évjárat az autó? Én amúgy a feliratokat is levenném hátulról, vagy ha már ragaszkodsz hozzájuk, akkor visszaraknám őket a gyári helyükre, mert így sztem kicsit furán néz ki: A díszléc amúgy széria volt a Luxus, Berlina, GL és GLS felszereltségi szintekhez, csak az alapváltozaton nem volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rulez49 Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 hmmm... nem is láttam még ilyen embert aki ennyire ért hozzá! <_< alőször is :) az enyém "Luxus" vagyishát az van ráírva az oldalára. húh... a díszléccel meg az a baj, hogy kb egy fél évvel ezelőtt elmentem vásárolni, és amikor kijöttem a boltból már nem volt rajta a vezető oldali ajtón az egyik ^_^ szóval lelopták, vagy nem tudom, de nemhiszem, hogy csak úgy magáról leesett. és egy ilyen kocsira ami annyira ritka mint a fehér holló nem nagyon lehet szerezni :P A felíratokat a hátuljára én raktam már rá utólag, mert nem volt rajta semmi se és az zavart, csak nem nagyon tudtam h hova kell még akkor :P a kislámpát is nagyon örülök, hogy észrevetted :) azt is én alakítottam rá, egyébként az autó 1983. 04.-havi kiadás :lol: csak nagyon le volt pukkanva amikor hozzámkerült... ilyen munkaautónak használta egy asztalos szóval nem volt mminden nap cicomázva... ;) csak szerintem jobban néz ki így, kislámpával azért alakítottam át, kicsit macerás volt, mert gyakorlatilag az egész elejét ki kellett cserélnem a lámpa miatt, de sikerült :lol: de meg tudom mutatni képen is, h milyen volt, lehet hogy csak szerintem, de szebb lett az én és egy pár ember véleménye szerint :lol: ilyen volt: és most ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts