Stefan Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Ez azt hiszem jó helyen van itt a Corsa tuning topicban. :D Nagyon szépen ki van merevítve. Szinte az egész alváz meg a motortérben kialakított bölcső egy csőváz :huh: A csiga alapján fog is kelleni, hogy ne csavargassa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 Szinte? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 helló egy kis segítség kéne,kellene sürgősen egy injektor c12nz motorhoz mert már csak ugy pisil:( aki tud vagy van elfekvőbe az keressen meg zamek25@freemail.hu ---mail és msn is vagy 06303308313 vagy privi X12SZ-é is jó hozzá, ha ez segít a keresésben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 ... :D :huh: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ez is egy lehetőség... :) :huh: :D Mi meg itt játszunk ezekkel a kis 2000-es motorokkal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seniman Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Ez is egy lehetőség... :) :huh: Mi meg itt játszunk ezekkel a kis 2000-es motorokkal... :D Megnyugodtam,hogy nem is volt olyan elmebeteg ötlet,amikor egy Viper blokkot akartam beszerkeszteni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2009 Megoszt Elküldve Március15, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Hááát ez biztos igaz! :) szereztem egy vectra 1.6i-ből és tökéletesen jó lett :D :D addig kell kibirnia míg bele nem faragjuk az xe-t. :D Corsa tuning topicban kerestél C12NZ injektort. :huh: Szerintem nem idevaló volt a kérdés. :D Így nem kell meglepődni, hogy senki nem válaszol, mert itt igazából senki nem foglalkozik azokkal a motorokkal. Ott vannak az adok-veszek topicok, de bontókban is biztos találsz ilyesmit. Jó neked akármilyen C12NZ injektor, nem csak a Corsáké. Legalábbis szerintem, de igazából még soha nem érdekeltek ezek a dolgok. Ha C20XE, C20LET, vagy V6 injektorok kellenének, hamarabb tudnék segíteni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Sziasztok! Nemrégiben haverom javasolta nekem, hogy ha kocsit akarok venni vegyek egy A Corsát. Először csodálkoztam az ötleten, mert már nem mai darab, de aztán kifejtette, hogy tegyünk bele valami nagyobb motort és akkor a kis súly és a sok paci következtében lesz egy elég jó autóm. Ennek a projektnek is - mint sok minden másnak - legnagyobb bökkenője az anyagi vonzat. Az alap autót effektíve olcsón meg lehetne venni (100-150e Ft). Ezután kéne bele valami ######ányosabb motor (mondjuk egy C20NE), egy olyan felfüggesztés ami ezt kiszolgálja, és egy kis ültetés, hogy jobban nézzen ki és a kanyarokat is jobban vegye. Első körben én ennyire gondoltam. Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek ennek érdemes nekilátni kb 300e Ft-os költségvetéssel, vagy ez már eleve halott ügy? Érdemes foglalkozni a dologgal, vagy hagyjam a csudába? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv: Cselt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 ...Első körben én ennyire gondoltam... Mindennek a lelke egy jó kasztni. Az legyen a legelső. Ha nem jó, azzá kell tenni jó lakatossal. A többit leírják mások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek ennek érdemes nekilátni kb 300e Ft-os költségvetéssel, vagy ez már eleve halott ügy? Érdemes foglalkozni a dologgal, vagy hagyjam a csudába? Válaszotokat előre is köszönöm! Üdv: Cselt Az EX C20NE Corsa A-m eladó, fent van a használtautón.Keress rá, és egyezz meg a sráccal.Az legalább kész van, és nem fogsz sok pénzt belebukni. Az ilyen épített autókat célszerű készen megvenni, mert kül. nagyon komoly pénztemetők lesznek.Vagyis NE te bukd bele a pénzed. Amúgy 300e.ft nem elég egy ilyen projektre.Nekem közel 1M, de inkább felette volt a költségvetése.Aki megvette, jóljárt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Az EX C20NE Corsa A-m eladó, fent van a használtautón.Keress rá, és egyezz meg a sráccal.Az legalább kész van, és nem fogsz sok pénzt belebukni. Az ilyen épített autókat célszerű készen megvenni, mert kül. nagyon komoly pénztemetők lesznek.Vagyis NE te bukd bele a pénzed. Amúgy 300e.ft nem elég egy ilyen projektre.Nekem közel 1M, de inkább felette volt a költségvetése.Aki megvette, jóljárt. Ez így van. Egy késszel jár a legjobban. Ha nulláról indul, akkor az 1M-t eléri mire készen lesz, még így is, hogy már nem kéne annyit szívni, mint Losinak, mert már sok probléma meg lett azóta oldva. Persze a késznél meg az van, hogy át kell nézni, mert valószínűleg nem kímélték (végül is azért van ;) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április3, 2009 Megoszt Elküldve Április3, 2009 Milyen ültetőrugót érdemes a kocsi alá tenni a motorcsere után? A motorcsere ugye váltócserével is jár, ezután nem fog rosszúl mérni a km óra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Tehát, ami feltétlenül szükséges egy ilyen projekthez: -egy A Corsa -egy C20NE+F16 -egy 1.4-1.6 hűtő, ha nem olyan lenne a Corsában -féltengelyek (egyetlen gyári megoldás létezik, de olyant úgyse fogsz találni) -Kadett 1.8-2.0 motortartó+bak -egy legalább 45-ös kipufogórendszer, mondjuk NE esetében egy darabig lehetne hagyni a gyárit is. -nagynyomású belső AC -legalább 256-os fék elöl -Legalább 14" kerekek (a fék miatt) -sportfutómű, csak ültetőrugó a gyári lengéscsillapítókkal nem elég! -meg még persze egy rakás apróság... Ami ajánlott: -fordulatszámmérős műszeregység -ülés, amiből nem esel ki -stabilizátorok ... Nagyon sok minden ajánlott még, Ott vannak pl. a GSI futóműalkatrészei, ami mind erősebbek, vastagabbak. Akkor nagyon hasznos tud lenni egy nagyobb fékrásegítő, mert a gyárinál még azért igen bele kell lépni a fékbe. Lehet még mindent fokozni, de kevés az olyan megszállott, akinek már annyiban van a Corsája, mint mondjuk nekem, de Stefán is jó úton halad, csak ő annyiból jobban kezdte, hogy ő egy kész C20NE Corsából építkezett tovább. Ha szerencséd van, akkor 350e körül lehet venni kész C20NE A Corsát, Warwolfé is legutóbb annyiért cserélt gazdát, de a mostani tulaja kicsit sokra tartja még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Uhh kössz a részletes leírást, így már tisztábban látom a dolgokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Ha szerencséd van, akkor 350e körül lehet venni kész C20NE A Corsát, Warwolfé is legutóbb annyiért cserélt gazdát, de a mostani tulaja kicsit sokra tartja még. Tedd hozzá, hogy gyakorlatilag ez a legköltséghatékonyabb megoldás ehhez a projekthez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Tedd hozzá, hogy gyakorlatilag ez a legköltséghatékonyabb megoldás ehhez a projekthez. Ezt már ketten leírtátok, gondoltam feleslegesen nem koptatom a billentyűzetem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Tedd hozzá, hogy gyakorlatilag ez a legköltséghatékonyabb megoldás ehhez a projekthez. Igen költséghatékony, de amit láttam használtautón az 600 ezerért volt, ami azért nem 300... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Igen költséghatékony, de amit láttam használtautón az 600 ezerért volt, ami azért nem 300... Így halkan megsúgom, hogy ami 600e-ért van fönt, azt a srác 350e-ért vette, tehát lehet alkudni belőle. Annyi, hogy azóta alufelniket rakott rá. De ha ráalkudnál a gépre, eszedbe ne jusson kiejteni a nevem! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 ...a Demó mondta.... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 ... Meg arra is lehet hivatkozni, hogy Kiskasza XE-je 500-ért ment el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április8, 2009 Megoszt Elküldve Április8, 2009 ;) Az új váltótartóm: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 jól néz ki de azt a rozsdás csavart vedd már ki :lol: Rontja az összképet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április9, 2009 Megoszt Elküldve Április9, 2009 ;) http://kepfeltoltes.hu/090408/IMG_2816_www...ltoltes.hu_.jpg Az új váltótartóm: http://kepfeltoltes.hu/090408/IMG_2813_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090408/IMG_2821_www...ltoltes.hu_.jpg A hátsó tartó végül is milyen lesz/lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts