Stefan Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A fényezést nem igénylő kasztnimunkák meglesznek csinálva. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek a felhegesztett "erősítések" annyit érnek. Azokat fel kell hegeszteni és ezáltal a lemez amire felhegesztem károsodik. A csövezést viszont mindenképp megkéne szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 A csövezést viszont mindenképp megkéne szerintem. Idővel meglesz az is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március9, 2009 Megoszt Elküldve Március9, 2009 Peti! Erről mi a véleményed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Peti! Erről mi a véleményed? Hasonlít a C14SE-C16SE szívótorok/folytószelepházára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Peti! Erről mi a véleményed? Ilyent könnyen lehet csinálni is. A gyári szívósortól mindenképp jobb, már csak azért is, mert sokkal rövidebb a szívóoldal. Én is tervezek építeni magamnak egy szívósort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ilyent könnyen lehet csinálni is. A gyári szívósortól mindenképp jobb, már csak azért is, mert sokkal rövidebb a szívóoldal. Én is tervezek építeni magamnak egy szívósort. Ha kintről szerválunk ilyet mennyit kóstál kb? Hétköznapi használat mellett érdemes ezzel foglalkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Találtam a neten egy progit: GPS Performance. GPS-es PDA-kon lehet használni és lehet vele méricskélni. Persze gondolom nem olyan pontos, de azért vicces. Lemértem a C14NZ Corsa-A -t. Igazi csapásmérő adatok jöttek ki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hétköznapi használat mellett érdemes ezzel foglalkozni? Ugye te is érzed, hogy ez buta kérdés volt.......hááátttppersszeeeee!!!!! :huh: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ha kintről szerválunk ilyet mennyit kóstál kb? Hétköznapi használat mellett érdemes ezzel foglalkozni? Ezek szerintem elég drága dolgok. Minden attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó rákölteni és mi a célod vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Mondjuk nem is olcsó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ezek szerintem elég drága dolgok. Minden attól függ, hogy mennyit vagy hajlandó rákölteni és mi a célod vele. +20 pacit kiszedni belőle...hmm... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Tudok egy jó C20XE-t! Az se drágább, de legalább megy is! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Tudok egy jó C20XE-t! Az se drágább, de legalább megy is! :lol: :huh: :) :D Ne kezd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ennyi pénzért már tuti nem egy alumíniumdarabot vennék, ha egy komplett, jó motort lehet kapni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Ennyi pénzért már tuti nem egy alumíniumdarabot vennék, ha egy komplett, jó motort lehet kapni. Viszont én nem akarok fosni a rendőrök miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Viszont én nem akarok fosni a rendőrök miatt. Én se fosok. Ha gáz lesz, max elbontom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 szeretnél bontani? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 szeretnél bontani? :huh: Attól függ, hogy mit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabii Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Nézegetem az A corsákat de a nagy válságban egyre inkább felmegy az áruk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Mondjuk nem is olcsó... Fentebb írtam, hogy kb. mire hasonlít......eszelés Rlz!Te is korzás vagy b@zzegg!! :D :) :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 Hasonlít a C14SE-C16SE szívótorok/folytószelepházára... Az a baj,hogy annak a talp része totál más. Egy jó aluhegesztővel tudnék csinálni ilyen powerboxot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március10, 2009 Megoszt Elküldve Március10, 2009 helló egy kis segítség kéne,kellene sürgősen egy injektor c12nz motorhoz mert már csak ugy pisil:( aki tud vagy van elfekvőbe az keressen meg zamek25@freemail.hu ---mail és msn is vagy 06303308313 vagy privi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2009 Megoszt Elküldve Március12, 2009 Ez azt hiszem jó helyen van itt a Corsa tuning topicban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zamek25 Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 de innen legalább számíthatok valami válaszra :) Ez azt hiszem jó helyen van itt a Corsa tuning topicban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2009 Megoszt Elküldve Március13, 2009 de innen legalább számíthatok valami válaszra :D Corsa tuning topicban kerestél C12NZ injektort. :huh: Szerintem nem idevaló volt a kérdés. :D Így nem kell meglepődni, hogy senki nem válaszol, mert itt igazából senki nem foglalkozik azokkal a motorokkal. Ott vannak az adok-veszek topicok, de bontókban is biztos találsz ilyesmit. Jó neked akármilyen C12NZ injektor, nem csak a Corsáké. Legalábbis szerintem, de igazából még soha nem érdekeltek ezek a dolgok. Ha C20XE, C20LET, vagy V6 injektorok kellenének, hamarabb tudnék segíteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts