Artid Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Az ET-száma ne legyen kisebb a felninek 35nél és vígan elfér, de szerintem 195/55R15 a váltód a C corsán Hali, ET38-ast néztem rám, 7x15-öst, 195 50 R15 ös Pirelli Drago -val. Köszi. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Tervezem, hogy nyárra veszek alfelnit a gépre, s meg szeretném kérdezni, hogy a 195 50 R15-ös kerék elfér-e gond nélkül egy Njoy kerékdobjában, s hogy esetleges bokkanó esetén nem éri-e el a kasznit. A felni nagy valószínüséggel 7x15-ös lenne. Remélem az is Ok. 7x15 ET3x alatt simán elemegy. Nekem tavaly 195/50 r15 volt fent és teljesen jó volt. Felni 7x15ET37 volt. Hivatalos C corsa váltóméretek: 175/65 r14 185/55 r15 195/45 r16 Ezek mindegyike teljesen jól elfér egy normális alugörgőn. :rolleyes: A Drago gumit meg jól gondold meg...... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 7x15 ET3x alatt simán elemegy. Nekem tavaly 195/50 r15 volt fent és teljesen jó volt. Felni 7x15ET37 volt. Hivatalos C corsa váltóméretek: 175/65 r14 185/55 r15 195/45 r16 Ezek mindegyike teljesen jól elfér egy normális alugörgőn. :rolleyes: A Drago gumit meg jól gondold meg...... :blink: Köszi az infót. Mostanra változott a dolog! Nagy valószínüséggel (s egy kis zsével) 5,5 x 14 -es MIM Savona felnit teszek fel, s marad a 175 65 R14-es Continental ContiEco Contact EP. Mi a baj a Drago-val? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nekem volt Dragom, és nem volt vele gondom... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Köszi az infót. Mostanra változott a dolog! Nagy valószínüséggel (s egy kis zsével) 5,5 x 14 -es MIM Savona felnit teszek fel, s marad a 175 65 R14-es Continental ContiEco Contact EP. Mi a baj a Drago-val? Az autozás élménye azért más a 15ösökkel. Annyira NAGYON nem ismerem a Dragokat, de hát ha már "normális" méret akkor lehetne valami komolyabb. 195-50ben nem is drága.. De ha te azt mondod hogy jó akkor elhiszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Drago-t már csak olyat kapsz, ami raktáron van, már nem gyártják. Gondold tovább Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Drago-t már csak olyat kapsz, ami raktáron van, már nem gyártják. Gondold tovább Hali, Pirelli P5000 Drago-ról van szó! Biztos erre gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hali, Pirelli P5000 Drago-ról van szó! Biztos erre gondoltál? Ha Atommanónak bevált a GSi alatt, szvsz nem lehet annyira rossz.Én is kérdeztem anno a gumisomat, hogy milyen gumi, de csak azt mondta, hogy jó, de gyorsabban kopik.Mondjuk , hogy mihez képest, azt nem mondta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Hali, Pirelli P5000 Drago-ról van szó! Biztos erre gondoltál? így van a p5000 egy nagyon régi fejlesztésű gumi, megszűnt a gyártása nézz fel az abaqua.hu-ra, hogy hány méretet találsz :rolleyes: tudod mit? kikerestem neked: http://www.abaqua.hu/pirelli/p5000_drago/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 a véleményetekre lennék kíváncsi. találtam egy egész jó akciót itt márciusban lenne aktuális a csere, és arra gondoltam elcsábulok ennyi pénzért az alesio felniknek. kinek milyen tapasztalata van az alesioval? 15-ösre gondoltam, és a kocsit győrben nem pesten használom :blink: haverok mondták hogy könnyen kockára lehet gyúrni, bár aki ezt mondta nem épp rendeltetésszerűen használja a kocsit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 egyáltalán nem vészes az alessio normál használat mellett és kis méretben Link to comment Megosztás: More sharing options...
artisti Elküldve Február17, 2006 Megoszt Elküldve Február17, 2006 Nekem a személyes tapasztalatom az alessioval: puha felni,de ha rendeltetés szerűen használod(nem minden kátyút összeszedni)akkor nincs gond vele.Én elautóztam vele 60 000 km-et és akkor is csak minimálisan görgözték.Muterom megkapta az autót és 10 000 után görgözés r17 volt a mérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Nekem a személyes tapasztalatom az alessioval: puha felni,de ha rendeltetés szerűen használod(nem minden kátyút összeszedni)akkor nincs gond vele.Én elautóztam vele 60 000 km-et és akkor is csak minimálisan görgözték.Muterom megkapta az autót és 10 000 után görgözés r17 volt a mérete. Szerintem nem muterod a hibás, hanem az utak, mert mindenki bekap egy két kátyút hiába figyel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na jelentem elhoztuk Wolfi papának a mocit a verdába,indulhat az über tuning! :rolleyes: C20NE+F-16,bár egy két dolog még kell majd hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Na jelentem elhoztuk Wolfi papának a mocit a verdába,indulhat az über tuning! :rolleyes: C20NE+F-16,bár egy két dolog még kell majd hozzá! Ez elég vad buli lesz. GSi evő Corsa... :blink: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Várjuk meg, míg elkékül!Majd minjá tolok fel képeket a shopingolás eredményéről! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Várjuk meg, míg elkékül!Majd minjá tolok fel képeket a shopingolás eredményéről! :blink: Helyes-helyes!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Hát íme a mai vásárlás eredménye, néhány dolgot még be kell majd szereznem,(jónéhányat) de a lényeg látszik.Mindezt 55e.ft-ért vettem meg Mifi nevű fórumozótól, na ott aztán van minden kacat, ami szem és Opeles szájnak ingere.Vevőorientáltságból, és korekt hozzáállásból Mifinek és csapatának 10/10! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 És mindezt mibe? :blink: És mi ez? Vagyis,hogy mekkora a moci? Most már nemakarod eladni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 És mindezt mibe? :blink: És mi ez? Vagyis,hogy mekkora a moci? Most már nemakarod eladni? :rolleyes: Mivel nevetséges összegeket kínáltak érte, pedig látszik az autón, hogy nemkevés meló volt vele, és a feleségem is kategórikusan elzárkózott az eladása elöl, ezért így döntöttem.Marad.Nem akarom eltékozolni. C20NE, és 55 pééz volt a képen látható alkatrészhalmaz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Előre látom,ha ez kész lesz Papa akkora vigyorral fog kiszállni a corsából majd,hogy oldalazva ugrik majd ki a gépből! :rolleyes: Ütős konfig lesz!Bármit kell szerelni szólj,megyek segíteni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Mivel nevetséges összegeket kínáltak érte, pedig látszik az autón, hogy nemkevés meló volt vele, és a feleségem is kategórikusan elzárkózott az eladása elöl, ezért így döntöttem.Marad.Nem akarom eltékozolni. C20NE, és 55 pééz volt a képen látható alkatrészhalmaz! ;) Hajrá Wolfi! :D Ha egyszer évtizedek múlva behal a Kadett mocia akkor abba is belecsúszik egy C20NE motorkódos vasdarab. De azért vigyázok ám rá mert hasít az 60 lóval is. :rolleyes: Száguldozni meg ott a "Musclecar" a garázsba. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február18, 2006 Megoszt Elküldve Február18, 2006 Hajrá Wolfi! ;) Ha egyszer évtizedek múlva behal a Kadett mocia akkor abba is belecsúszik egy C20NE motorkódos vasdarab. De azért vigyázok ám rá mert hasít az 60 lóval is. :rolleyes: Száguldozni meg ott a "Musclecar" a garázsba. :blink: Rajta leszünk, de még kell pénzmag, a többi fejlesztésre, szal most gyűjtögető stádium. A Musclecarra pedig tessék vigyázni!közelebb áll az nagyon sok ember szívéhez, mint hinnéd! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Száguldozni meg ott a "Musclecar" a garázsba. :blink: Milyen Musclecar? :rolleyes: Ha szabad kérdezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Milyen Musclecar? :rolleyes: Ha szabad kérdezni? Persze,hogy szabad. Csak én hívom annak a 115 lóerővel és a 38 évével meg a 4,6 méterével. Képeket ITT találsz róla. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts