Piczi Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Ha érdekel szólj és megbeszéljük B) Eladó 14NZ-ről C14SE-re átépítő szett. Mely hengerenkénti befecskendezést biztosít az autó számára amellyel 82Le-s lesz a motor! A szett tartalma komplett hengerfej,gyujtáselosztó,generátor, computer, kábelköteg,főtengelytárcsa hozzá jeladó,és egy vízcsövet. A cseréhez szükségeltetik 3Bar-os belső AC pumpa,melyet a szett nem tartalmaz!!! Jelenleg autóban van,igény szerint kipróbálható. Irányár 45.000Huf csábító ajánlat nekem ez a projekt egy-két hónap múlva lesz aktuális, akkor megkereslek, hátha meglesz még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy, ha motort cserélek a c corsámban akkor a digit klímát és a légzsákokat tényleg felejtsem is el? Egy volt opelos szaki mondta ezt nekem,valami multiplixeres izére hivatkozva (nem biztos hogy jól irtam:) ) Motort szeretnék minden képpen cserélni,de a légzsákokat nem szeretném offolni:) a klímától még úgy ahogy megválnék... Valami ötlet eseleg? jah a szóban forgó motor ami bele menne c20xe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy, ha motort cserélek a c corsámban akkor a digit klímát és a légzsákokat tényleg felejtsem is el? Egy volt opelos szaki mondta ezt nekem,valami multiplixeres izére hivatkozva (nem biztos hogy jól irtam:) ) Motort szeretnék minden képpen cserélni,de a légzsákokat nem szeretném offolni:) a klímától még úgy ahogy megválnék... Valami ötlet eseleg? jah a szóban forgó motor ami bele menne c20xe... Miért akarsz egy olyan öreg motort egy C Corsába? :blush: Egyébként valószínűleg tényleg minden ilyen extrát buksz, ha már canbusos a Corsád. B Corsába még oké a C20XE, de egy C-be nem látom értelmét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BaTi Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Miért akarsz egy olyan öreg motort egy C Corsába? :blush: Egyébként valószínűleg tényleg minden ilyen extrát buksz, ha már canbusos a Corsád. B Corsába még oké a C20XE, de egy C-be nem látom értelmét. Nem tudtam hogy ennyire régi,nem vagyok penge motor ügyben:) most az jött hogy talán gsi motort kéne szerezni és akkor nem buknék semmit... Csak attól tartok annyi gsi motor van eladó mint c20let kb... mert azzal se találkozni nap mint nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2009 Megoszt Elküldve Február19, 2009 Nem tudtam hogy ennyire régi,nem vagyok penge motor ügyben:) most az jött hogy talán gsi motort kéne szerezni és akkor nem buknék semmit... Csak attól tartok annyi gsi motor van eladó mint c20let kb... mert azzal se találkozni nap mint nap :blush: Inkább G astrából kellene keresni X20XEV-t szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulnék felétek hogy, ha motort cserélek a c corsámban akkor a digit klímát és a légzsákokat tényleg felejtsem is el? Egy volt opelos szaki mondta ezt nekem,valami multiplixeres izére hivatkozva (nem biztos hogy jól irtam:) ) Motort szeretnék minden képpen cserélni,de a légzsákokat nem szeretném offolni:) a klímától még úgy ahogy megválnék... Valami ötlet eseleg? jah a szóban forgó motor ami bele menne c20xe... Az átépítésre inged gatyád rá megy. Még a papírokat is cserélni kell. Mellesleg semmit nem fog érni a kókányolt autó. Add el, és vegyél gyárilag összerakaott jó gépet. Túl fiatal autó ez még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február20, 2009 Megoszt Elküldve Február20, 2009 Inkább G astrából kellene keresni X20XEV-t szerintem. Inkább linkeld be a Corsa szívótuningodról a képet! :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
riss Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok! Szerintetek 1.2-es corsa c-be bele lehetne rakni valamiféle turbót? Mondjuk egy 1.7-es dízelből? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Sziasztok! Szerintetek 1.2-es corsa c-be bele lehetne rakni valamiféle turbót? Mondjuk egy 1.7-es dízelből? Előre is köszi Valahogy biztos be lehetne rakni, de sok értelme nem lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
riss Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 Valahogy biztos be lehetne rakni, de sok értelme nem lenne. nem lehetne belőle nagyobb teljesítményt kiszedni? Elsőre valami olyan turbóra gondoltam, ami olyan 3000 körül kapcsol be... Így alacson fordulaton (vársoban) megy úgy, mint eddig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nem lehetne belőle nagyobb teljesítményt kiszedni? Elsőre valami olyan turbóra gondoltam, ami olyan 3000 körül kapcsol be... Így alacson fordulaton (vársoban) megy úgy, mint eddig. Ez korántsem olyan egyszerű, mint gondolod. :blush: Ha nagyobb teljesítményt akarsz, a legjobb, ha erősebb autót veszel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február23, 2009 Megoszt Elküldve Február23, 2009 nem lehetne belőle nagyobb teljesítményt kiszedni? Elsőre valami olyan turbóra gondoltam, ami olyan 3000 körül kapcsol be... Így alacson fordulaton (vársoban) megy úgy, mint eddig. Olvass bele (utolso 30 oldalt kb elég is) a turbós topikba itt a Tuning alatt és rájössz, hogy mennyire sokba éenne ahhoz képest amennyit nyersz vele. Nem maga a turbó a legdrágább, hanem a többi cucc és a mukadíj.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Peti! Ezt láttad már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Jah és megnéztem,gyárilag a B-n nincs semmivel takarva az akksi,de majd csinálok oda valamit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Vannak rajzaim méretekkel ezekhez az erősítésekhez. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Jah és megnéztem,gyárilag a B-n nincs semmivel takarva az akksi,de majd csinálok oda valamit. Elvileg lenne, csak az idők folyamán a legtöbből már eltűnt az a takaró, főleg ha közben 190mm magas akksi került bele (gyárilag 175mm magas kéne, azon elférne a takaró). Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február25, 2009 Megoszt Elküldve Február25, 2009 Elvileg lenne, csak az idők folyamán a legtöbből már eltűnt az a takaró, főleg ha közben 190mm magas akksi került bele (gyárilag 175mm magas kéne, azon elférne a takaró). Ha látsz valahol ilyet,vagy hogy egyáltalán hogy néz ki,szólj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Vannak rajzaim méretekkel ezekhez az erősítésekhez. :lol: Akkor lehet, hogy érdemes lenne megcsinálni nem? Az a tartó elég gyengének tűnt, amikor rápróbáltad az F28-ra :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Akkor lehet, hogy érdemes lenne megcsinálni nem? Az a tartó elég gyengének tűnt, amikor rápróbáltad az F28-ra :blush: Az a tartó utána is ugyanolyan gyenge marad, mert annak semmi köze nincs a kasztni erősítésekhez. :lol: De azt a tartót tuti megerősítem, de a beheggesztős elősítéseket talán még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február26, 2009 Megoszt Elküldve Február26, 2009 Az a tartó utána is ugyanolyan gyenge marad, mert annak semmi köze nincs a kasztni erősítésekhez. :blush: De azt a tartót tuti megerősítem, de a beheggesztős elősítéseket talán még nem. Aztán majd az első slicken való rendes indulásnál a rozsdás kasztni elejét úgy fogja megtekerni a 300 körüli ló,hogy csak lesel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február27, 2009 Megoszt Elküldve Február27, 2009 Aztán majd az első slicken való rendes indulásnál a rozsdás kasztni elejét úgy fogja megtekerni a 300 körüli ló,hogy csak lesel. Nem fogja. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 J0hnny! Demó gyorsulni megy és nem tankot akar építeni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 J0hnny! Demó gyorsulni megy és nem tankot akar építeni... :blush: Azért inkább utcára lesz, de egy ép kasztni megbirkózik azzal a teljesítménnyel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Azért inkább utcára lesz, de egy ép kasztni megbirkózik azzal a teljesítménnyel. Na éépen emiatt mondom,mert te is tudod,hogy a tiéd eleje is szépen rohad a festék alatt. Itt már nem 150paci fogja cibálni,hanem majdnem a duplája,szal...na mindegy,valamiből meg kell élnie a kasztnisnak is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2009 Megoszt Elküldve Március4, 2009 Na éépen emiatt mondom,mert te is tudod,hogy a tiéd eleje is szépen rohad a festék alatt. Itt már nem 150paci fogja cibálni,hanem majdnem a duplája,szal...na mindegy,valamiből meg kell élnie a kasztnisnak is. :blush: A fényezést nem igénylő kasztnimunkák meglesznek csinálva. De nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek a felhegesztett "erősítések" annyit érnek. Azokat fel kell hegeszteni és ezáltal a lemez amire felhegesztem károsodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts