Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok? C14NZ-s "A" Corsám van. Jól jönne még egy pár lóerő, de nem szeretnék motort cserélni. Olvasgattam vissza, ott SE átalakitásokról meg motorcseréről beszéltetek. Nekem elég lenne egy +10-15 lóerő. Hengerfejpolírozásra, szelep és szelephimba könnyítésre meg ilyesmikre gondoltam, amit egy ismerősöm olcsón meg tudna csinálni. Mi a véleményetek? Mekkora teljesítményváltozást érhetek el egy hengerfejtuninggal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok? C14NZ-s "A" Corsám van. Jól jönne még egy pár lóerő, de nem szeretnék motort cserélni. Olvasgattam vissza, ott SE átalakitásokról meg motorcseréről beszéltetek. Nekem elég lenne egy +10-15 lóerő. Hengerfejpolírozásra, szelep és szelephimba könnyítésre meg ilyesmikre gondoltam, amit egy ismerősöm olcsón meg tudna csinálni. Mi a véleményetek? Mekkora teljesítményváltozást érhetek el egy hengerfejtuninggal? Mennyit szánsz rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mennyit szánsz rá? a motorra max 60ezret Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 a motorra max 60ezret akkor vegyél inkább valamit belőle a párodnak...ha nincs...menj el csajozni belőle... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 a motorra max 60ezret Ebből nagy szerencsével nagyon szűken kijöhet az se átépítés ha magad csinálod vagy ismerős a beszerelést, és már meg is van amit akartál. De inkább több lesz, akár jóval több is, főleg ha jól akarod csinálni. Amiket leírtál azokkal inkább ne foglalkozz, főleg ne hozzáértő ismerősök tanácsára. De esetleg érdemes lehet megfontolni Atommanó tanácsát is, mindenféle rosszindulat nélkül. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ebből nagy szerencsével nagyon szűken kijöhet az se átépítés ha magad csinálod vagy ismerős a beszerelést, és már meg is van amit akartál. De inkább több lesz, akár jóval több is, főleg ha jól akarod csinálni. Amiket leírtál azokkal inkább ne foglalkozz, főleg ne hozzáértő ismerősök tanácsára. De esetleg érdemes lehet megfontolni Atommanó tanácsát is, mindenféle rosszindulat nélkül. B) A harmadik mondatodat kifejtenéd bővebben? Miért nem éri meg ezekkel foglalkozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 akkor vegyél inkább valamit belőle a párodnak...ha nincs...menj el csajozni belőle... ;) B) Szerintem 60ezerből reális a +10-15 lóerő, én meg mint mondtam ennyit szeretnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 A harmadik mondatodat kifejtenéd bővebben? Miért nem éri meg ezekkel foglalkozni? Mert önmagában nem ér semmit...nem hogy 15 Le-t.... Amúgy gondold át...és hidd el, hogy csak jót akarunk...ugyanakkor az sem nagyon mondható el rólunk, hogy a tuning ellen lennénk... Hány lóerős most a verdád??? Mi van akkor ha nagyon jó esetben mondjuk rálocsolsz 100.000 HUF-ot, és lesz 10-12-vel több??? Ilyenkor érdemes ezeket latba vetni, meg mér jó pár dolgot, és ha úgy gondolod, hogy gyenge az autód, akkor én azt javaslom, hogy keress valami erősebbet, és ha még az is kevés (márpedig az lesz... B) ), és sok lóvéd is van, akkor vágj bele, és tuningolj... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mert önmagában nem ér semmit...nem hogy 15 Le-t.... Amúgy gondold át...és hidd el, hogy csak jót akarunk...ugyanakkor az sem nagyon mondható el rólunk, hogy a tuning ellen lennénk... Hány lóerős most a verdád??? Mi van akkor ha nagyon jó esetben mondjuk rálocsolsz 100.000 HUF-ot, és lesz 10-12-vel több??? Ilyenkor érdemes ezeket latba vetni, meg mér jó pár dolgot, és ha úgy gondolod, hogy gyenge az autód, akkor én azt javaslom, hogy keress valami erősebbet, és ha még az is kevés (márpedig az lesz... B) ), és sok lóvéd is van, akkor vágj bele, és tuningolj... ;) mondjuk ezt: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...e54d&s=4365 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Szerintem 60ezerből reális a +10-15 lóerő, én meg mint mondtam ennyit szeretnék. Ha ha plusz tíz, mínusz tizenöt, azaz mínusz öt...akkor végül is reális lehet... B) ;) másképp nem nagyon hiszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 mondjuk ezt: http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...e54d&s=4365 Ebből szerintem még egy picit faragni is lehetne...lévén Krissz árulja... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Köszi a segítségeteket, ezek szerint kicsit el vagyok tájolva. Gyűjtök SE átalakításra ;) szerk: Bár azt még mindig nem értem hogy miért nem ér semmit az amit leírtam. Makacs vagyok, magyarázzátok meg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ebből szerintem még egy picit faragni is lehetne...lévén Krissz árulja... B) megvárom a veki motorját ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 megvárom a veki motorját :lol: :blush: :D darabokban is érdekel let??? nem is mondtad... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 :blush: :D darabokban is érdekel let??? nem is mondtad... B) ;) mivel a kék-feketéről lecsúsztam és mindegféleképpen tőled akarok venni turbos motort így kénytelen vagyok megvárni :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 de nem offolok mert itt a két rendfenntartó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 A harmadik mondatodat kifejtenéd bővebben? Miért nem éri meg ezekkel foglalkozni? Központi befecsihez nem éri meg hozzányúlni. Az első lépés mindenképpen az se kellene hogy legyen, de azzal el is fogyott a kereted. Másrészt ha ez megteszi akkor már felesleges. Haramdrészt ezekkel az se nélkül nem tudnád elérni a célokat. Negyedrészt én Mo-n nem tudnék 5 embert mondani akinek a kezébe adnám a hengerfejem. Ezek az emberek pedig kb. annyiért foglalkoznának vele mint a teljes motorprojektedre szánt összeg. Persze úgy hogy viszed kézben és kapod kézben. Magában pedig nem ér semmit sem. Az ilyen hozzáértő ismerősök általában pedig nem értenek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szerk: Bár azt még mindig nem értem hogy miért nem ér semmit az amit leírtam. Makacs vagyok, magyarázzátok meg ;) B) http://webshop.animare.hu/belsoegesu+motor...44563+6165.html Rágd át magad ezen a ~860 oldalon és utána beszélhetünk ha valamit nem értesz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szerk: Bár azt még mindig nem értem hogy miért nem ér semmit az amit leírtam. Makacs vagyok, magyarázzátok meg B) Mert amiket leírtál, azzal nagyjából visszakaphatod a motorod gyári értékeit. Mivel ez egy régi autó, lehet, hogy épp 10-15 paci hiányzik a ménesből. Az a +10-15 akkor érdekes, ha a gyári értéket vesszük alapnak. Ahhoz pedig amit leírtál édeskevés. Amiből kijöhet kismocinál az a lóerő, abból megvan egy jó állapotú nagy motor. Csak úgy felsorolás jelleggel: Indítsunk egy komplett motorátnézéssel, mert anélkül hülyeség tuningnak nekiállni. Tegyük fel nem kell fúrni. De ha már szét van borítva, akkor kell csapágy, gyűrű, tömítés készlet, új hengerfej csavarok, vezérlés csere, olaj. Kell a lóerő? Jöjjenek! Ha NZ, akkor illik SI-re alakítani. Öcskös Corsája ilyen, tudom, hogy ég és föld a kettő között a különbség. Node kellenek a cuccok, amik Tápiószecső Cartárs aláírásában is meglelhetők. Ha megvetted a cumót, akkor a hengerfejt illik síkköszörülni. Esetleg nagyobb szelepek, fokolt vez.mű tengely. Esetleg könnyített lendkerék, hogy jobban vegye a fordulatot. Már van pár lóerő, de valószínű még nem elég. Jöhet a szívóoldal. Ha azzal eleget szívtatok, akkor ideje kiköhögni, jöhet a kipuff rendszer. És ez még csak az eleje. És most olvasd át légyszíves újra számológéppel a kezedben, és bizony kiderülhet, hogy szűkös a költségvetés. Bár lehet, hogy megvan a 10-15 + lóerő. A lényeg: bármennyit is tervezel kiadásra, nyugodtan számolhatsz a duplájával. (Én mondjuk lassan a négyszeresénél tartok, és semmi látszatja, sőt...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 B) http://webshop.animare.hu/belsoegesu+motor...44563+6165.html Rágd át magad ezen a ~860 oldalon és utána beszélhetünk ha valamit nem értesz. :blush: ;) Már kezd kicsit kellemetlen lenni a téma, de még ezt megkérdezem. konkrétan: ha könnyítjük a szelepet, szelephimbát, akkor a vezérműtengely kisebb ellenállásba ütközik ---> nő a teljesítmény Butaság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ne legyen kellemetlen. A kérdésekből lehet a legtöbbet tanulni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mert amiket leírtál, azzal nagyjából visszakaphatod a motorod gyári értékeit. Mivel ez egy régi autó, lehet, hogy épp 10-15 paci hiányzik a ménesből. Az a +10-15 akkor érdekes, ha a gyári értéket vesszük alapnak. Ahhoz pedig amit leírtál édeskevés. Amiből kijöhet kismocinál az a lóerő, abból megvan egy jó állapotú nagy motor. Csak úgy felsorolás jelleggel: Indítsunk egy komplett motorátnézéssel, mert anélkül hülyeség tuningnak nekiállni. Tegyük fel nem kell fúrni. De ha már szét van borítva, akkor kell csapágy, gyűrű, tömítés készlet, új hengerfej csavarok, vezérlés csere, olaj. Kell a lóerő? Jöjjenek! Ha NZ, akkor illik SI-re alakítani. Öcskös Corsája ilyen, tudom, hogy ég és föld a kettő között a különbség. Node kellenek a cuccok, amik Tápiószecső Cartárs aláírásában is meglelhetők. Ha megvetted a cumót, akkor a hengerfejt illik síkköszörülni. Esetleg nagyobb szelepek, fokolt vez.mű tengely. Esetleg könnyített lendkerék, hogy jobban vegye a fordulatot. Már van pár lóerő, de valószínű még nem elég. Jöhet a szívóoldal. Ha azzal eleget szívtatok, akkor ideje kiköhögni, jöhet a kipuff rendszer. És ez még csak az eleje. És most olvasd át légyszíves újra számológéppel a kezedben, és bizony kiderülhet, hogy szűkös a költségvetés. Bár lehet, hogy megvan a 10-15 + lóerő. na ilyesmi hsz-ra gondoltam köszi a részletességet igazából most van túl a moci egy generálon: gyűrűzés, szelepek, hidrotőkék, tömítések, vezérlés, hajtókarcsapágyak, szimeringek... ezért akartam "hozott anyagból dolozni" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 B) Már kezd kicsit kellemetlen lenni a téma, de még ezt megkérdezem. konkrétan: ha könnyítjük a szelepet, szelephimbát, akkor a vezérműtengely kisebb ellenállásba ütközik ---> nő a teljesítmény Butaság? Igen. ;) A vezérműtengely a szeleprugó ellenállását küzdi le amikor lefelé nyomja a szelepet. A kis tömegű szelepnek is lehet értelme, de teljesen más szempontól, és nem egy C14NZ-n. Ha érteni akarsz hozzá a linkelt könyv tényleg jó alapokat ad. De az nem 2 nap alatt fog menni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Igen. B) A vezérműtengely a szeleprugó ellenállását küzdi le amikor lefelé nyomja a szelepet. A kis tömegű szelepnek is lehet értelme, de teljesen más szempontól, és nem egy C14NZ-n. Ha érteni akarsz hozzá a linkelt könyv tényleg jó alapokat ad. De az nem 2 nap alatt fog menni. ;) éértem köszi a tanácsokat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 éértem köszi a tanácsokat B) Ha érdekel szólj és megbeszéljük ;) Eladó 14NZ-ről C14SE-re átépítő szett. Mely hengerenkénti befecskendezést biztosít az autó számára amellyel 82Le-s lesz a motor! A szett tartalma komplett hengerfej,gyujtáselosztó,generátor, computer, kábelköteg,főtengelytárcsa hozzá jeladó,és egy vízcsövet. A cseréhez szükségeltetik 3Bar-os belső AC pumpa,melyet a szett nem tartalmaz!!! Jelenleg autóban van,igény szerint kipróbálható. Irányár 45.000Huf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts