Stefan Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Én ezt nem értem. Egyszer csak elkezdett működni a km számláló is a digit műszerfalon. :lol: Igaz nem régen kiszereltem, mert egy kapcsolót cseréltem és a kábeleket meg lehet, hogy alaposabban dugtam vissza, lehet, hogy csak kh volt, vagy amikor kiszereltem, meg visszaraktam, a helyére ugrott a mechanikája? :sowwy: Mindegy, lényeg az, hogy jó. Úgyis jön Vadkert, elkezdhetem mérni a fogyit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SAP Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sziasztok! Kérdeznék valami "irás-tudó " emebreket, hogy corsa 1.4i ből, hogy lehetne 1.4 si it csinálni? Annyit tudok, hogy a hengerfejet, kábelt meg computert kell cserélni... De ugy mégis hogy működik, ellehet e rontani, mennyibe van ez kb meg ilyen apro dolgokra lennék kíváncsi, remélem tudtok segiteni. A 82 ló sem lenne sok , de jobb mint a 60.. :D Vagy szerintetek mit lehetne kihozni belőle , ilyen direktszűrő meg csipsz tuning meg levegő gyorsítókba nem hiszek , hogy rátesznek 200 lóvat :D Várom a válaszotokat , és előre is köszi !! ÜDV Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sziasztok! Kérdeznék valami "irás-tudó " emebreket, hogy corsa 1.4i ből, hogy lehetne 1.4 si it csinálni? Annyit tudok, hogy a hengerfejet, kábelt meg computert kell cserélni... De ugy mégis hogy működik, ellehet e rontani, mennyibe van ez kb meg ilyen apro dolgokra lennék kíváncsi, remélem tudtok segiteni. A 82 ló sem lenne sok , de jobb mint a 60.. :D Vagy szerintetek mit lehetne kihozni belőle , ilyen direktszűrő meg csipsz tuning meg levegő gyorsítókba nem hiszek , hogy rátesznek 200 lóvat :P Várom a válaszotokat , és előre is köszi !! ÜDV Ajánlom az aláírásom. :D De az is sokat segít, ha visszaolvasol.;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 Sziasztok! Kérdeznék valami "irás-tudó " emebreket, hogy corsa 1.4i ből, hogy lehetne 1.4 si it csinálni? Annyit tudok, hogy a hengerfejet, kábelt meg computert kell cserélni... De ugy mégis hogy működik, ellehet e rontani, mennyibe van ez kb meg ilyen apro dolgokra lennék kíváncsi, remélem tudtok segiteni. A 82 ló sem lenne sok , de jobb mint a 60.. :D Vagy szerintetek mit lehetne kihozni belőle , ilyen direktszűrő meg csipsz tuning meg levegő gyorsítókba nem hiszek , hogy rátesznek 200 lóvat :D Várom a válaszotokat , és előre is köszi !! ÜDV A direktszűrőt meg felejtsd el! Többet árt, mint használ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 A direktszűrőt meg felejtsd el! Többet árt, mint használ. Ezt a direktszűrős dolgot hogy érted? Érdekelne a véleményed, kifejthetnéd bővebben. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Ezt a direktszűrős dolgot hogy érted? Érdekelne a véleményed, kifejthetnéd bővebben. Előre is köszönöm. Több kosz megy a mociba egyrészt,másrészt nem a front hideg levegőt kapja a motor,hanem a motortér forró levegőjét,amitől csökken a teljesítmény. A C14NZ --> C14SE átlakításról pedig Tápiószecső kollegánál érdeklődj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus12, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2008 Ezt a direktszűrős dolgot hogy érted? Érdekelne a véleményed, kifejthetnéd bővebben. Előre is köszönöm. Olvasnivaló: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Megint elgurult a gyógyszerem. <_< Le lesz cserélve az első fékrendszerem egy Subaru WRX 292mm-es 4-dugattyús Brembo rendszerre. Holonap megyek érte, ma csak megnéztem, illetve megegyeztünk az árban. Ennyiért nem szabadott otthagyni, főleg hogy a mostani turbó fékeimre meg már van vevő. :huh: Át lesz alakítva a Corsa 5x110-es kerékagy lyukosztásra, illetve lesz még pár újdonság, de lehet az egésszel már megvárom a telet és addig a 256mm-es fékek is elegek lesznek, mivel a turbó cuccos már pár héten belül megy a háztól. Lesz pár eladó cucc is, komplett készre átépített tárcsás A Corsa híd, meg ilyenek. De még nem tuti, majd ha keréken lesz a Corsa az új konfiggal, akkor derül ki, hogy mi lesz. Itt van nálam Kiskasza Ex-Corsája is. Az alá is kell valami normális fékrendszert varázsolnom, mert ez a mostani elég sovány. Arra kerülnek fel a Cali turbó nyergeim új tárcsákkal és betétekkel, kap hátra is tárcsákat, szintén új cuccokkal és kap még egy 22-es főfékhengert nagy fékrásegítővel. Rakok még a kocsi alá nagy keresztstabilizátorokat GSI-ről és emiatt kap másik leömlőt is. Elvileg végre rendesen vezethető lesz az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megint elgurult a gyógyszerem. <_< Mikor nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Megint elgurult a gyógyszerem. :D ... Itt van nálam Kiskasza Ex-Corsája is. ... <_< ... Hamar "visszahozták", de érthető. Amire használják, arra kell a fék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Mikor nem? :huh: :D Itt van: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na legalább egy része bubu lesz,még ha a hang nem is! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember23, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2008 Na legalább egy része bubu lesz,még ha a hang nem is! <_< Nincs semmi bajom a Corsa hangjával. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 :D Itt van: :huh: http://kepfeltoltes.hu/080923/IMG_2461_www...ltoltes.hu_.jpg Kinek kellett meghalni ezért a cuccért? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 :D Itt van: :huh: http://kepfeltoltes.hu/080923/IMG_2461_www...ltoltes.hu_.jpg -Doktor úr! Mit mondott? Elmehetek? -Mondom ELMEBETEG! Egyébként nem volt sok már így is a fék? Vagy valami motorfejlesztés is van kilátásban? Secret projekt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Nekem nem kellene, de szívesen építenék egyet, csak hogy tudjam, hogy mekkora munka lenne. Mint kihívás érdekelne. ;) Ne építsek valakinek egyet? :D =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szépen lassan nekem is összeáll a kép. Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy jobb esetben is csak nyárra lesz belőle valami, mert nem bírok a véremmel és olyasmire is kellett költekeznem, amire nem feltétlenül kellett volna még. :rolleyes: Vettem egy szett 17-es Y-küllős OPC felnit 205/40R17-es gumikkal. Legkorábban húsvétra kapom meg őket, hacsak nem tudják anyuék valaki mással hazaküldeni. Akkor meg ugye már hozzá kell húzni az íveket is. Ezeket vettem meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ehümbehűűűűűűm.... Nekem a turbo kupé felnije jobban tetszik :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ehümbehűűűűűűm.... Nekem a turbo kupé felnije jobban tetszik :rolleyes: Szerintem is jobb a turboé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nekem meg ezek tetszenek jobban. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Jól fog az kinézni "kocka" Corsán... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Van már ilyenem is, igaz a műszerek még hiányoznak, de ami késik, nem múlik. :) Lézerszinterezzéssel készültek. Elég ritka cucc, mert egy gyerek meló mellett maszekban csinálja őket kis darabszámban. :) Sehol máshol nem találkoztam még ilyesmivel. Gondolkodtam rajta, hogy behuzassam karbonnal, de szerintem senki nem vállalná be. :rolleyes: Így marad a festés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Lézerszinterezzéssel készültek. Ez az olyan amit valami folyékony gyantából lézerrel keményítenek ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ez az olyan amit valami folyékony gyantából lézerrel keményítenek ki? Igazán nem ismerem az eljárást, de valami olyasmi lehet. Majd utánaérdekődök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Az alapanyag valami por és ebből rétegről rétegre fel lesz építve akármilyen 3D-s forma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts