Tápiószecső Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem olyan gáz, 195-ös gumival talán 1, max 2 cm-t kell csak szélesíteni az íveken. Ami nagyobb fejtörést okoz, hogy belül a 205-ös gumi még hozzáért a futómű magasságállító anyájához, remélem 195-össel ez is megszűnik, különben kénytelen leszek szélesíteni még pár mm-t. Tudom, hogy az egyik legköltségesebb/macerásabb, de ha ennyire necces egy 7x16-ös felni esetleg kisebb ET-vel? :sowwy: 195-re úgyis picit sok a 7,5. Rakd ki avatarba, sokkal jobb mint a másik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Te Demo! Jól látom hogy ez 4 csavaros felni? 4x100? Milyen tárcsaa van rajta? hogy oldottátok meg? Mert én is filóztam a nagyobb féken, csak visszafogott,hogy vagy 5 csavis kell.. akkor másik felnik is.. az már sok.. Vagy asszem H astra 4 likas tárcsa.. az meg megent nem éppen óóócsóó.. :S Nálad mi a konkrét kombó? mi miből van? (nyereg, tárcsa) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nem olyan gáz, 195-ös gumival talán 1, max 2 cm-t kell csak szélesíteni az íveken. Ami nagyobb fejtörést okoz, hogy belül a 205-ös gumi még hozzáért a futómű magasságállító anyájához, remélem 195-össel ez is megszűnik, különben kénytelen leszek szélesíteni még pár mm-t. Ez jó lesz így,csak kéne neki egy lökösápoló és egy full külső gépi polír!Ütős lenne! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ma kipróbáltam valamit... :sowwy: http://kepfeltoltes.hu/080417/corsa_7_5x16...ltoltes.hu_.jpg képpel nem idézünk...... Levettem linkre Coupe Finom lesz. Ha elöbb nem akkor BW-n feldobjuk rá az enyémeket. Ha addig még 4*100 lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Nagyon agyalok, hogy 4x100 maradjon-e. A fék kérdés megoldható így is, felni meg sokkal több van ezzel az osztókörrel... :sowwy: Még nem biztos, hogy sikerül visszaszereznem a felniket, de már nagyon puhítom a srácot. :lol: Addig nem rakom ki avatarba, amíg nem lesznek fent rendesen. Majd ha minden kész és nem ér bele sehol. :lol: Én is átfúrásos, központosítós megoldással oldottam meg a nagy tárcsákat. Nekem tetszik, ha kicsit feszül a gumi a felnin, ezért tökéletes lesz a 195-ös a 7,5" széles felnin. :lol: Ha még azzal a gumival se passzolna, akkor meg inkább kicserélen a 6mm-es nyomtávszélesítőimet elöl kicsit nagyobbakra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április18, 2008 Megoszt Elküldve Április18, 2008 Ez jó lesz így,csak kéne neki egy lökösápoló és egy full külső gépi polír!Ütős lenne! :sowwy: Lökösápolóval nem megyek semmire, mert be van mattulva a fekete festék a lökösön. Ezek gyárilag színre fújt lökösök voltak (ez látszik is pár helyen), de feketére lettek fújva. De még csak nem is valami normális festék, hanem felületre olyasmi, mint egy finomabb alvázvédő. Arra meg szerintem fölöslegesen kennék ápolót... Majd még eldöntöm, hogy mi legyen a sorsuk, egyelőre nagyon tetszik feketén, és amíg a kocsi piros marad, mindenképp így is hagyom szerintem. A kérdés csak annyi, hogy télen a lakatolás után piros marad-e... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Ma kipróbáltam valamit... :sowwy: http://kepfeltoltes.hu/080417/corsa_7_5x16...ltoltes.hu_.jpg ... Nekem tetszik :lol: Ha már úgy is alakítod a kerékívet, akkor feltolhatsz rá egy nagyobb felnit is majd. Vagy direkt nem akarsz rá nagyobbat, hogy ne kelljen annyira peres gumikat használni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Lökösápolóval nem megyek semmire, mert be van mattulva a fekete festék a lökösön. Ezek gyárilag színre fújt lökösök voltak (ez látszik is pár helyen), de feketére lettek fújva. De még csak nem is valami normális festék, hanem felületre olyasmi, mint egy finomabb alvázvédő. Arra meg szerintem fölöslegesen kennék ápolót... Majd még eldöntöm, hogy mi legyen a sorsuk, egyelőre nagyon tetszik feketén, és amíg a kocsi piros marad, mindenképp így is hagyom szerintem. A kérdés csak annyi, hogy télen a lakatolás után piros marad-e... :sowwy: Tesco-ban vegyél ilyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Nekem tetszik :sowwy: Ha már úgy is alakítod a kerékívet, akkor feltolhatsz rá egy nagyobb felnit is majd. Vagy direkt nem akarsz rá nagyobbat, hogy ne kelljen annyira peres gumikat használni? Szerintem egyelőre elég lesz a 7,5x16. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április19, 2008 Megoszt Elküldve Április19, 2008 Szerintem egyelőre elég lesz a 7,5x16. :sowwy: BW-n feldobjuk rá a 17-est? Ha elöbb nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április20, 2008 Megoszt Elküldve Április20, 2008 BW-n feldobjuk rá a 17-est? Ha elöbb nem. Jóhogy! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stoto Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Kérdés:14 NZ--> SE átépítéshez keresek alkatrészeket. Csak 14SE motor alkatrészei jók, vagy megoldható felfúrással 16SE -re való átépítés? így nemcsak több esély van ráakadni egy donorra, de még több lóerő is lehet az eredménye, illetve a blokk marad tehát motorszám sem változna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Kérdés:14 NZ--> SE átépítéshez keresek alkatrészeket. Csak 14SE motor alkatrészei jók, vagy megoldható felfúrással 16SE -re való átépítés? így nemcsak több esély van ráakadni egy donorra, de még több lóerő is lehet az eredménye, illetve a blokk marad tehát motorszám sem változna. Asszem a C14NZ blokkba bele lehet fűzni a C16SE belsőt. De majd jönnek akik jobban tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szerintem is lehet, de én nem feltétlen csináltatnám meg. Akkor már pakold bele a teljes c16se-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stoto Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szerintem is lehet, de én nem feltétlen csináltatnám meg. Akkor már pakold bele a teljes c16se-t. Az megint papírmunka lenne, amit nem szeretünk mert frissek a papírok! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Az megint papírmunka lenne, amit nem szeretünk mert frissek a papírok! :lol: Hát nem papírosan. Mit csinálsz, ha elszúrják a gépmunkát? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Bele lehet fúrni az 1.6-os dugattyúkat, de az igazán csak akkor éri meg, ha mindent újra cserélsz és az meg sok pénz. Annyiból akár be is lehet papíroztatni a motort, vagy épp egy XE-t beépíteni nagy fékekkel, stb... Még lehet akkor is olcsóbban jönne ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Annyiból akár be is lehet papíroztatni a motort, vagy épp egy XE-t beépíteni nagy fékekkel, stb... Demó csak XE-ben gondolkodik. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Hát nem papírosan. Mit csinálsz, ha elszúrják a gépmunkát? :sowwy: ha mindig minden gépmunkát elszúrnának, már teljesen kihaltak volna az ilyen műhelyek. jobb műhely nagyon ritkán hibázik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Corsa tuning... :lol: Mai képek, nagyon kíváncsi leszek, hogy mit fog tudni negyed mérföldön! :sowwy: Egyébként kb. 600 nyiha... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Erő lehet,de hogy viszi át az aszfaltra? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Erő lehet,de hogy viszi át az aszfaltra? :sowwy: Ha nem tűntek volna fel, nem 195-ös gumik vannak rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Ha nem tűntek volna fel, nem 195-ös gumik vannak rajta. :lol: Vaksi nem vagyok,de lehet az 300-as gumi is,ha nincs súly,ergo nincs nyomóerő rajta,akkor elpörög a pics@ba! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Vaksi nem vagyok,de lehet az 300-as gumi is,ha nincs súly,ergo nincs nyomóerő rajta,akkor elpörög a pics@ba! :sowwy: Elöl ott a LET, egy több mint 10 kilós csiga, egy F28, meg sok más, hátul meg semmi. Szerintem pont jó súlyelosztás erre a távra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 ha mindig minden gépmunkát elszúrnának, már teljesen kihaltak volna az ilyen műhelyek. jobb műhely nagyon ritkán hibázik. :sowwy: Egy szóval sem mondtam, hogy mindent elszúrnak. Csak kíváncsi voltam be van-e építve a forgatókönyvbe ez a lehetőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts