corsika14 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Losi ex-Corsájában F16 volt a C20NE-n? A féltengelyeket végül is hogyan oldottátok meg, hogy ne hegesztett legyen? Miből lehet átrakni? Valahol legyen 22 fog. De először a rövidet szedd szét, mert a hosszú az okés. Az hosszú olyan féltengely ami nem létezik(22-28). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hali. Nekem fék téren kellene egy kis help. b corsára szeretnék egy kicsit jobb féket. A kérdés az lenne h melyik típusú astra féknyerge lenne jó amihez hütött tárcsa jó és a 13"-os téli kerékbe még elfér. Bár kicsit sok a kritérium de a segítő válaszokat előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hali. Nekem fék téren kellene egy kis help. b corsára szeretnék egy kicsit jobb féket. A kérdés az lenne h melyik típusú astra féknyerge lenne jó amihez hütött tárcsa jó és a 13"-os téli kerékbe még elfér. Bár kicsit sok a kritérium de a segítő válaszokat előre is köszönöm. 13-as kerékhez csak a 236mm-es hűtöt verzió jó.Más nem fér el.Ha jól emléxem, akkor az 1.4 16V féke ilyen Astrailag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 13-as kerékhez csak a 236mm-es hűtöt verzió jó.Más nem fér el.Ha jól emléxem, akkor az 1.4 16V féke ilyen Astrailag. Meg a legtöbb Caravané (pl. 17D). Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Hali. Nekem fék téren kellene egy kis help. b corsára szeretnék egy kicsit jobb féket. A kérdés az lenne h melyik típusú astra féknyerge lenne jó amihez hütött tárcsa jó és a 13"-os téli kerékbe még elfér. Bár kicsit sok a kritérium de a segítő válaszokat előre is köszönöm. 236*20-as tárcsa, de ATE rendszerű legyen, mert abba nagyobb betét van(kalapács végű). A Delco-ba sima kocka alakú van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Igazán nem lesz jobb a fék, annyi, hogy kicsit később fog elmelegedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Akkor én meg betennék pár képet: A második képen látszik az Omega 3000 fékrásegítő, az utolsón meg a Calibra turbó fék és a 15"-os kerék közötti hely. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Azt a jó mindenit! Ezt jól kicentizted! illetve kimilizted! Padra fel kellett tenni a felnit kicsit, vagy gyárilag pont jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Azt a jó mindenit! Ezt jól kicentizted! illetve kimilizted! Padra fel kellett tenni a felnit kicsit, vagy gyárilag pont jó? Gyárilag pont passzol, de még a vékonyabbik ragasztott súly is felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Akkor sose üssön a felni! :D Esetleg padra fel, és megcsipegetni kicsit. Bár akkor már elég meredek lenne a dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Igazán nem lesz jobb a fék, annyi, hogy kicsit később fog elmelegedni. Igazából ez lenne a lényeg mert azt vettem észre elég hamar felmelegszik. Pár lassítás nagyobb tempóról és már érezni h nem az igazi. Nagyon köszönöm a helpet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március23, 2008 Megoszt Elküldve Március23, 2008 Igazából ez lenne a lényeg mert azt vettem észre elég hamar felmelegszik. Pár lassítás nagyobb tempóról és már érezni h nem az igazi. Nagyon köszönöm a helpet. Sokan használják nálunk a Brembo tárcsa Ferrodo betét párost.Elég jól bírja a melegedést.Bár nekem az Astránál hamarosan cserés lesz az első fék, és én TRV tárcsa+betétet fogok tenni.A kíváncsiság kedvéért.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080322/IMG_2071_www...ltoltes.hu_.jpg :D Durva. Tényleg jól ki lett millizve... Már eleve a turbós motorhoz tervezted a futóművet? Vagy V6-hoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D Durva. Tényleg jól ki lett millizve... Már eleve a turbós motorhoz tervezted a futóművet? Vagy V6-hoz :D Fék és futómű így bőven elég lenne legalább 300 lóig. Bár abban az esetben szerintem repülne a Weitech és kapna valami komolyabbat. (KW, H&R, Bilstein...) V6 nem lesz, bár maga az átépítés érdekelne, de azért nem árt, ha egy autóval lehet még kanyarodni. Shownak viszont jó lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 V6 nem lesz, bár maga az átépítés érdekelne, de azért nem árt, ha egy autóval lehet még kanyarodni. Shownak viszont jó lenne. :D viszont a turbót nem tagadja! :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 viszont a turbót nem tagadja! :D :D :D :D Miért tenné? Nála már lassan alap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Majd még meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Amíg a Corsa lesz az elsőszámú mindennapi autóm, addig így marad. Ha utána évente 6 hónapot pihenni fog, akkor meg majd meglátjuk mi lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hi Mesterek Lenne egy kérdésem van nekem egy 1,4i 1994-es 8 szelepes 60Le corsam.Szóval lehetséges az hogy egy 16 szelepes hengerfejet rárakok az Ő befecskendező s saját elektronikájávval? Azzaz egyeznek e vajon a furatok stb.? Ez még csak egy ötlett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hi Mesterek Lenne egy kérdésem van nekem egy 1,4i 1994-es 8 szelepes 60Le corsam.Szóval lehetséges az hogy egy 16 szelepes hengerfejet rárakok az Ő befecskendező s saját elektronikájávval? Azzaz egyeznek e vajon a furatok stb.? Ez még csak egy ötlett :D A szakik majd megmondják, de szerintem a 16 szelepesítés bonyolultabb, mint, ha SE-síted, vagyis 8 szelepes maradna, csak hengerenkénti befecskendezés. 80-90 ló körül vannak az ilyen gépek, csak nagyon nehéz SE (Si) cuccot találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hi Mesterek Lenne egy kérdésem van nekem egy 1,4i 1994-es 8 szelepes 60Le corsam.Szóval lehetséges az hogy egy 16 szelepes hengerfejet rárakok az Ő befecskendező s saját elektronikájávval? Azzaz egyeznek e vajon a furatok stb.? Ez még csak egy ötlett :D 3 oldallal vissza. #1482-től. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Át lehet alakítani 16V-re is, de lehet zavarná a vizsgabiztost, vagy a KPM-est, hogy nem fog látszani a motoron motorszám. Eltakarná a 16V hengerfej. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Hi Emberek nagy az Én bajom. Szóval szétbórítottam a motort s a 4 heger elég szar, megette a rozsda "upsz" annyít állt a kereskedésben s persze a rosz hengerfej tömítésnél átfolyt a viz s megállt a hengerbe s megette, Én meg csodálkozok hogy miért olajos a gyertyám. Na mindegy ha már új motort rakok bele akko má legyen az motor :D Igaz hogy tsak kb öszre fog menni de akko menni fog, tsak a pénz miatt. Szóval a lényeg van olyan motor mint az enyém hengerátméröre s mondjuk tsak a löket nagyobb tehát zsugor kar a fötengelyével stb., ha ez nem megoldható akko kellene olyan motor minimum 1,8i 16V(ilyenben gondolkozok) ami még befér az ocska C14NZ helyére. Ha van bárkinek valamilyen étkézláb ötlete kérem jeleze, előre is köfi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Szerintem próbálj meg olyan erősebb motort szerezni hozzá ,ami amúgyis volt gyárilag a B Corsákban,mert akkor nem kell izgulni(meg fizetni) a vizsgákon meg ha netán megállítanak az uton nem kötözködhetnek. 1,4-es 16 szelepest vagy az 1,6 Gsi motorját,be lehet rakni és kevés papirmunkával teljesen legális lesz. Persze vannak itt Corsák 2.0 16V motorral is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Hi Emberek nagy az Én bajom. Szóval szétbórítottam a motort s a 4 heger elég szar, megette a rozsda "upsz" annyít állt a kereskedésben s persze a rosz hengerfej tömítésnél átfolyt a viz s megállt a hengerbe s megette, Én meg csodálkozok hogy miért olajos a gyertyám. Na mindegy ha már új motort rakok bele akko má legyen az motor :D Igaz hogy tsak kb öszre fog menni de akko menni fog, tsak a pénz miatt. Szóval a lényeg van olyan motor mint az enyém hengerátméröre s mondjuk tsak a löket nagyobb tehát zsugor kar a fötengelyével stb., ha ez nem megoldható akko kellene olyan motor minimum 1,8i 16V(ilyenben gondolkozok) ami még befér az ocska C14NZ helyére. Ha van bárkinek valamilyen étkézláb ötlete kérem jeleze, előre is köfi. Tápiószecső aláírásában van lutalás motorupgradera, 14NZ-14SE-re, ill. ha felveszed Demóval a kapcsolatot, akkor lehet elmondja neked, hogyan lehet a 14NZ-ből C16SE-t csinálni úgy, hogy a motorszámod megmaradjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabi25 Elküldve Április10, 2008 Megoszt Elküldve Április10, 2008 Ok Köszi a gyors reagálásokat. Rajta vaygok/leszek az ügyön. Szerintem ideálisab "nekem" venni egy összecsukot ilyen motorral rendelkező kocsit s megvan benne minden: elektrik stb. NA megkeresem az említett embereket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts