Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ez a felni sokkal nagyobbat mutat, én is ilyent keresek az enyémre, csak 8x15-ben. ... Demó! Most nézem, hogy az érdi gumisnál most vannak alufelni akciók, nézz körül, hátha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Kicsiben nem szabad sokküllőset venni, mert nagyon összenyomja....szemre sokkal kissebbnek tűnik a felni! Sokküllősben még a 16 is kicsi :huh: nekem az AEZ Xylo-kat elég sokan 16-osnak nézték elsőre, pedig 15-ösek voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 http://kepfeltoltes.hu/080116/P4284910_www...ltoltes.hu_.jpg Tök jól néz ki az a hátsó kerékjárati ív...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hát, az nekem pont nem tetszik ezen a kocsin. :lol: Vagy legyen kerek, vagy szögletes, de ne mindkettö egyszerre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Hát, az nekem pont nem tetszik ezen a kocsin. :lol: Vagy legyen kerek, vagy szögletes, de ne mindkettö egyszerre... :huh: Izlések és ficamok! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Izlések és ficamok! :) :lol: Meg 5 ajtós Corsák... :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Pénteken megjöttek a Speedster pedálaim, amiért köszönet Viktornak és Lalinak, illetve a 284-es fékeim is, amik le fogják váltani a 256-osakat, ezért is köszönet Lalinak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Pénteken megjöttek a Speedster pedálaim, amiért köszönet Viktornak és Lalinak, illetve a 284-es fékeim is, amik le fogják váltani a 256-osakat, ezért is köszönet Lalinak! :lol: miben jobb egy speedster pedál mint egy sima ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 igen, ezt a képet néztem én is :huh: arra irányult fenti kérdésem hogy csak desing elem ? -esetleg más felfogatás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Azért jó, mert gyári, szép és még olcsó is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 ATS-re emlékeztem, de akkor már tudom hogyan keressem, köszi! :lol: 15"ban van is nekem eladó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 15"ban van is nekem eladó. :huh: Csak nehogy István meglássa, hogy el akarod adni a felnijeit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Csak nehogy István meglássa, hogy el akarod adni a felnijeit... :huh: Hopsz tényleg :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2008 Megoszt Elküldve Január20, 2008 Csak nehogy István meglássa, hogy el akarod adni a felnijeit... :huh: First come, first serve. Itt nincs barát. :) Ez a piac törvénye...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 Tök jól néz ki az a hátsó kerékjárati ív...... :huh: nekem is tecc....az egész autó nagyon bejön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2008 Megoszt Elküldve Január21, 2008 nekem is tecc....az egész autó nagyon bejön :lol: Tehát tudod mi a dolgod, ha eladnád a felniket! :) :) Tudod, az Astrára túl kicsik! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Tehát tudod mi a dolgod, ha eladnád a felniket! :D :) Tudod, az Astrára túl kicsik! :lol: :) Gewindével jó lesz az! ;) Most is van egy KW csak baszik magyarba postázni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ma sikerült végre megszerezni az utolsó alkatrészet, amit a Corsám leendö fékrendszeréhez terveztem. Konkrétan egy 3000-es Omega ATE duplamembrános tandem fékrásegítőt. :) Erre megy rá a Kadett 16V 22-es ABS nélküli főfékhengere, 3/20-as fékeröszabályzókkal a hátsó körbe. Megvan már a 284-es Calibra turbó fékrendszer előre és a Kadett 16V tárcsafék hátra. Na, vélemény? :) Azt, hogy beteg vagyok már megkaptam, tehát ne kíméljetek! :D :huh: Jaa, meg megvettem a 3000-es Omega olajhűtőjét is, ami ugyanolyan magas, mint a C20XE-ké, csak kb. 2x olyan hosszú. Méghogy nem számít a hossz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Hátulra valami állítható fékerőszabályzót javasolnék pl: amit Opel16V is mondott Tiltont. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Méghogy nem számít a hossz! :huh: Kedves barátom, az legalább akkora kamu duma, mint a "te jobbat érdemelsz tőlem", és a "barátok azért még maradhatunk". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Hátulra valami állítható fékerőszabályzót javasolnék pl: amit Opel16V is mondott Tiltont. :huh: Először a gyári megoldásokat próbálom ki, mivel szerintem a nagyobb első tárcsák miatt jobb lehet a fékerőelosztásom, mint régen. Ha nem marad más megoldás, akkor pedig majd lesz állítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Azt, hogy beteg vagyok már megkaptam, tehát ne kíméljetek! :) :huh: Aztán tényleg faxa legyen az a fék ám! :) Amúgy meg NAGGYON BETEG! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Először a gyári megoldásokat próbálom ki, mivel szerintem a nagyobb első tárcsák miatt jobb lehet a fékerőelosztásom, mint régen. Ha nem marad más megoldás, akkor pedig majd lesz állítható. Nem vagy te beteg Demo Csakneked is az orvos receptre irta hogy minmum 150 paci :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nem vagy te beteg Demo Csakneked is az orvos receptre irta hogy minmum 150 paci :huh: Napi hányszor? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts