Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 És a 2db LET motorral megoldott 4x4? Jó, tudom, az is nehéz, de ott már nem lehetetlen a 4-5-600LE-se... Az se éri meg a szívást és a költségeket, mert pl. a BoostBeast se megy olyan jól, mert vannak elsökerekes A Corsák, amik gyorsabbak 402m-en. 201m-en viszont nagyon jó még mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem is értem miért probléma az hogy az hogy az opelnak szar a 4X4-e, Mintha akkor probléma lenne egy Audi Quatro hajtás bele hackelni, nektek ez a legkevesebb! Alapjában más a két összkerékhajtás felépítése. Ez akkor lenne megoldható, ha az opelba hosszába raknák a motort és a váltót, valamint vagy a motort kellene elölrébb, vagy az elsö kerekeket hátrébb rakni. Onnantól már egész egyszerü lenne! B) Azt se hiszem, hogy abban a zöld Caliban Quattro van. Majd ha láttam! De eddig senki se látta ha jól tudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2007 Megoszt Elküldve Július13, 2007 Pedig vót... Pl.: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 Igen, ezt a fajtát én is ismerem, de a Demóé érdekes 1.4. B) És olyanról nem olvastam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam a kicsit, külső féltengelycsukló csere után.Az eredmény megdöbbentő.Bár lehet érezni, hogy a kormányösszetartást össze kell hozni, de nagyon jó végre, hogy húzatáskor nem szakítja ki a kormányt a kezemből. Ennek örömére egy Volvo T5-t be is próbáltam, sikerrel.Bár 1.ben kisit elpörögtem, de 2.ban már szépen elhúztam...... Az élet apró örömei...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Végre eljutottam oda, hogy kipróbáljam a kicsit, külső féltengelycsukló csere után.Az eredmény megdöbbentő.Bár lehet érezni, hogy a kormányösszetartást össze kell hozni, de nagyon jó végre, hogy húzatáskor nem szakítja ki a kormányt a kezemből. Ennek örömére egy Volvo T5-t be is próbáltam, sikerrel.Bár 1.ben kisit elpörögtem, de 2.ban már szépen elhúztam...... Az élet apró örömei...... :) ZK?....és mégis eladod... B) :omg: Inkább nem mondok semmit se nem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 ZK?....és mégis eladod... :) :) Inkább nem mondok semmit se nem! B) A lehetőség adott volt neked ish....... Jobb lesz ez így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ha egyszer oda jutok, hogy kell valami vicces játszóautó...akkor én biztos hogy csinálok egy A Corsa turbót 4X4-gyel...vagy valami hasonló vicceset... :) De ez majd talán a következő 5 év után csak...valami 4X4 az biztos...hogy milyen alapokon, vagy hogy na...az még a jövő zenéje... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Felmerült bennem egy csúnya verzió is... FIat Panda...690 kg menetkészen...nagyon csúnya...ez még ütösebbé teszi a büntető hatást...ha ebbe megy a let, meg a 4X4 (nem lenne könnyű kis móka) akkor 900kg alatt maradna...és így ez már vicces... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 A lehetőség adott volt neked ish....... Jobb lesz ez így. Nem azzal van a baj,hogy eladod,én megértem,hogy kell a pénz!DE! Te is tudod,hogy szívem szerint megvettem volna,de örülök,ha egyenlőre egyet is fenntudok tartani.THX Fönököm! :) Másrészt azért nem értem,mert eddig mióta "kész" van,sosem mértük meg,sosem hoztuk ki és sosem jártál vele igazán,ergo sosem élvezted igazán a munkád gyümölcsét. Ez valami olyasmi lenne szerintem,mintha megszerezném a város legjobb csaját és bezárnám a kisszobába,aztán leléptetem mert jobb az úgy. Remélem végre sikerül olyan autót venned,amiben tényleg örömöd leled. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Felmerült bennem egy csúnya verzió is... FIat Panda...690 kg menetkészen...nagyon csúnya...ez még ütösebbé teszi a büntető hatást...ha ebbe megy a let, meg a 4X4 (nem lenne könnyű kis móka) akkor 900kg alatt maradna...és így ez már vicces... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 sosem élvezted igazán a munkád gyümölcsét. Ebben 1t értünk.De még bőven lett volna mire költenem rajta, és ezt már a családi költségvetés nem bírta volna el.Így is sokszor túlfeszítettem a húrt.Ezt pedig 2 gyerkőccel a hátam mögött nem engedhetem meg magamnak.Jó móka volt, azért tudtam használni, de nem nekem való ez már. Más lett volna a helyzet, ha nem kényszerülünk társasházba......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ebben 1t értünk.De még bőven lett volna mire költenem rajta, és ezt már a családi költségvetés nem bírta volna el.Így is sokszor túlfeszítettem a húrt.Ezt pedig 2 gyerkőccel a hátam mögött nem engedhetem meg magamnak.Jó móka volt, azért tudtam használni, de nem nekem való ez már. Más lett volna a helyzet, ha nem kényszerülünk társasházba......... Majd visz vele a srác egy kört, ha benne lesz az XE! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Majd visz vele a srác egy kört, ha benne lesz az XE! :) Inkább elkérem tőled a gépet, ha adrenalinra van szükségem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Inkább elkérem tőled a gépet, ha adrenalinra van szükségem! B) Vagy majd kacseróval csapatunk egyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Vagy majd kacseróval csapatunk egyet! B) Az gyengusz! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Az gyengusz! :) :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Az gyengusz! B) :) :) :omg: :o Jó az!S, legalább mindig lehet vele menni.S, nem tesznek fel a rendőrök esetleg kellemetlen kérdéseket... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 ........S, nem tesznek fel a rendőrök esetleg kellemetlen kérdéseket... B) Talán csak gyorsabb közlekedéskor ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 :) Ne sírj, inkább mesélj a vasról. De akkor el se mesélem, hogy mit csináltam a Corsámmal Kalocsán egy Irmscher C Corsa GSI-vel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Ne sírj, inkább mesélj a vasról. De akkor el se mesélem, hogy mit csináltam a Corsámmal Kalocsán egy Irmscher C Corsa GSI-vel. :) Gondolom azt, mint én ma a Corsámmal egy T5 Volvóval! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem értem, mi jó van abban, hogy néhány arcoskodó emberkét porig aláztok. Komolyan nem tudom, mit élveztek rajta annyira! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem értem, mi jó van abban, hogy néhány arcoskodó emberkét porig aláztok. Komolyan nem tudom, mit élveztek rajta annyira! Semmi kül.......... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Nem értem, mi jó van abban, hogy néhány arcoskodó emberkét porig aláztok. Komolyan nem tudom, mit élveztek rajta annyira! Én sem értem,hogy a kikönyöklős mantás miért próbál arcoskodni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2007 Megoszt Elküldve Július16, 2007 Namost erről egy vicc jutott eszembe, ami csak az én esetemben igaz (hangsúlyozom, CSAK az én esetemben) Az 1.4-es Corsás nekivág a 402 méternek, és iszonyat jó időt megy. Meglátja ezt az 1.2-es Corsás, és ilyet szól: -De laza vagy, 1.4-es Corsás. Én is lazulhatok veled? -Persze! Most már ketten vágnak neki a 402 méternek, és végigmennek iszonyat tempóban. Meglátja ezt az 1.2-es Mantás, és így szól: -De lazák vagytok! Veletek tarthatok? -Persze. Hárman állnak a rajthoz, és 10 méterre a céltól megszólal az 1.4-es Corsás: -Mondd csak, 1.2-es Corsás, egyáltalán beindul az 1.2-es Manta? -Nem! -Hú, de laza! Ui.: De akkor is könyököl! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2007 Megoszt Elküldve Július17, 2007 Jaa, és még valamit elfelejtettem elmesélni a vasárnapi gyorsulásról. Odafelé megdöntöttem az eddigi max. sebességemet, most 236-al mentem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts