Demó Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Érzéssel húztam meg, nem úgy mint ha patás állattal létesítenék nemi kapcsolatot! :mellow: De egy picit lógott mind2 oldalon.Most már nem lóg.Csak ez a kihajtás/féltengelycsukló dolog egy újabb feladat.Aztán mánn olykor kezd a hócihőm tele lenni a feladatokkal. :rolleyes: De mikor meglátom........beindítom........majdnem megyek is vele......olyankor azért mindig megbékélek kisit. :unsure: Én felajánlottam, hogy átnézem neked, csak le kellene hoznod hozzám. Különben is, szerintem nem a csuklóval van a gond, hacsak nem a belsövel. Külsö nem kattog, hanem ropog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Én felajánlottam, hogy átnézem neked, csak le kellene hoznod hozzám. Különben is, szerintem nem a csuklóval van a gond, hacsak nem a belsövel. Külsö nem kattog, hanem ropog. Csattanás van...... nem ropog, nem kattog...... Kép nincs.Annyi időm nem volt+ le kellene mosni....végre.A lemenetelt pedig a futóműállítás után megejtem.Mosmá' tényleg!! :rolleyes: Ja, meg kivettem a km.órát, hogy teszek bele motorkontroll lámpa helyére izzót......no......nincs olyan foglalat benne.meg szétszedem, aztán megnézem, hogy miért nem megy a km.számláló......mert az is időszerű már! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nem érdekel, hogy milyen piszkos, csak az érdekel, hogy hogy állnak neki a felnik. Tehát kép? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Wolfi, ne keress kibúvókat! Tessék fotózni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Nem érdekel, hogy milyen piszkos, csak az érdekel, hogy hogy állnak neki a felnik. Tehát kép? :mellow: Még nincs.De franya lett nagyon! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május15, 2007 Megoszt Elküldve Május15, 2007 Még nincs.De franya lett nagyon! :rolleyes: Az nem érdekel, én képet akarok! :mellow: Tessék átmenni és lefényképezni. Addig nem jöhetsz vissza! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Az nem érdekel, én képet akarok! :rolleyes: Tessék átmenni és lefényképezni. Addig nem jöhetsz vissza! :D Ilyenkorán én nem mejek a sehovásenem........ :mellow: Amúgy volt anno Corsa A ,Astra GSi kerekekkel.Annak jól állt....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 Ilyenkorán én nem mejek a sehovásenem........ :rolleyes: Amúgy volt anno Corsa A ,Astra GSi kerekekkel.Annak jól állt....... :mellow: Már késö van és még mindig semmi..... De az nem piros volt és csak hátul voltak GSI felnik, elöl meg Calié. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május16, 2007 Megoszt Elküldve Május16, 2007 De az nem piros volt és csak hátul voltak GSI felnik, elöl meg Calié. :unsure: Tökéletes kombináció lehetett. :mellow: Viszont már enges is érdekelnek a képek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kicsit befulladt ez a rovat nem ? :unsure: Nos pénteken megvolt a fékpadozás immár Demó közremüködésével ; Ő gépe is mérve lett igaz kicsit rosszul sült el a történet mert mérés közben beleért a kipufogó leőmlője a görgőbe és így szerintem nem teljesen valos adatok születtek. Ha jól emlékszem kb 104-106 kw lett így mérve a gépén keréken 4. fokozatban. /ha rossz az érték akkor bocsi ,és javítsd ki Demó/ De mint említettem nem lett teljesen szerencsés a mérés. Aztán rágurultunk az enyémmel is , először a gyári cuccal mértünk 4. fokozat 116,4 kw kb 204 km/h sebesség szabályzás nuku :mellow: Aztán rádugtuk Demó chipelt kompiját ; aztán nagy csodálkozás mert kisebb értéket mértünk aztszem valami 110 kw környéke és frankón szabályzott a gép. Ezek után mély gondolkodásba estünk hogy itt mi a pálya akkor. Demó szerint valami biztos van a gépemben mert kicsit fura hogy még 7000 nél sem szabályoz ill gyári érték ami c20xe -nél 110kw , itt meg kapásból 116 a mérés értéke . Szóval elgondolkodtató a dolog ... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kis kiegészítés még a dologhoz egy pár kép: Ez Demó Ez pedig enyém : Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Kicsit befulladt ez a rovat nem ? :rolleyes: Mivel csak 3man szögelgetjük a gépeinket! :mellow: Az enyém éppen műszakira megy majd a köv. 7n.Mert ki tudja, mi lesz később.......legalább is ezt tanácsolta egy hozzáértő....... Amúgy Dinit ráindultattam egy másik corsa GSi analóg műszeregységre, a régebbi fajtából.Az enyémnek a km.számlálóját nem tudtam életre kelteni.Kopás Rlz....... :unsure: Nagyon jók lettek a képek.Főleg amin Demó éppen szakérti a sajátját. :D Azért majd mesélhetnél, hogy az Ebayről kapott chippel mi lett a felállás...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Szóval a történet a következő a chippel / ebay/ :unsure: Tegnap azaz szombaton megkaptam ugye Lositól és ebéd után be is dobtam a helyére :D Kajázás majd egy kis pihi és Demó hívó szavára gondoltam átugrunk kicsit Halasra; hideg a Corsa benne a chipes kompi első inditás ... A papiron irta a német srác hogy első inditásnál lehet hogy szarakodni fog... :rolleyes: Nos inditok ,ismétlem hideg a motor és láss csodát azonnal szépen mükszik minden szal besza..ás. Elünt a hideg motornál a háromhengeres járás és szépen fent az alapjárat hidegen is szépen muzsikál a játék :lol:) Aztán ahogy melegszik ejti a fordulatot , aztán elkezdtem neki tologatni hm hát nem lett rossz .... ;) Nagyon odacsaposan mükszik így , nagyon jól veszi a lapot harmadikban aztán kivillantja a méregfogát és láss csodát itt sincs szabályzás 7000 -nél szóval nagyon jó a chip szerintem . Ha minden jól megy akkor jövőhéten ráméretek de szerintem jobb mint az eddigi biztosan. Pályán is elég szépen dolgozik, na meg tegnap halas és vadkert közti szakaszon kicsit játszottunk Demóval és egy két helyen megfutottuk a 195-220 közti tempot szal nagyon ott voltak a gépek a toppon. :lol:) Igaz néha egy pillanatra kicsit necces volt az út de megusztuk :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Nos inditok ,ismétlem hideg a motor és láss csodát azonnal szépen mükszik minden szal besza..ás. Elünt a hideg motornál a háromhengeres járás és szépen fent az alapjárat hidegen is szépen muzsikál a játék :rolleyes:) Na ez királyság!Akkor Demó is beruházhat egy ilyen mókába! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május20, 2007 Megoszt Elküldve Május20, 2007 Ez Demó http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/kep_0021179656128.jpg Ott háttéreben a kék köpenyben szakállal? Jól megöregedett :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Ott háttéreben a kék köpenyben szakállal? Jól megöregedett :rolleyes: Haha, de viccesek vagyunk... :mellow: Ő volt a mester, aki a mérést végezte. Az ár se volt rossz, egy kanna bort adtunk a mérésekért cserébe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2007 Megoszt Elküldve Május21, 2007 Az ár se volt rossz, egy kanna bort adtunk a mérésekért cserébe. :mellow: Konvertibilis valuta! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 lehet meg kéne tanulni brazilul, mert ezeknek a turbósítás a mindenük, még pici mocin is. (múltkor b vectrát találtam így, turbósítva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 lehet meg kéne tanulni brazilul portugálul :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 portugálul :mellow: :unsure: mindig csak a kötekedés! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 :D mindig csak a kötekedés! :rolleyes: Be akartam én is írni, de úgy döntöttem nem okoskodom :mellow: Jópofaaaa a Corsa :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május23, 2007 Megoszt Elküldve Május23, 2007 Jóvanna. elqrtam... :rolleyes: Nagyon állatok ezek, hogy ilyeneket építgetnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Amúgy Dinit ráindultattam egy másik corsa GSi analóg műszeregységre, a régebbi fajtából.Az enyémnek a km.számlálóját nem tudtam életre kelteni.Kopás Rlz....... :mellow: Műszeregység projekt Sikeresen teljesítve! Áron belül sikerült maradni igaz csak 0,60 euroval :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Műszeregység projekt Sikeresen teljesítve! Akkor megint várhatom a csomagot...?! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts