Demó Elküldve Április18, 2007 Megoszt Elküldve Április18, 2007 Csak nem megy.........hm......akkor ott befecsi problem lesz?? :mellow: Tehát injektrofej, és az azt "vezérlő" elektromos jellel lesz a gond? :unsure: Más nem marad. Egyébként ma összeakadtam Kalocsán egy M3-al. Valami bitang nagy hátsó szárny volt rajta, ezért gondoltam is, hogy az M3 matrica és az összes többi M3-as ismertetöjel is csak design lehet. Mint utóbb kiderült, nem az volt. ;) Feri gépével voltam meg mellettem ült egy haver, aki mellesleg 100 kilós. :lol: Na egyszercsak vette a lapot a BMW-s és a városból kifelé vezetö utat választotta, persze keresztezödésben kilinccsel elölre. Amint kiértünk a városból, elkezdte nyomni neki és meg utána. 160-ig teljesen együtt mentünk, fölötte kicsit lemaradoztam. Kíváncsi lettem volna, hogy mit gondolt, amikor még 160-nál ott voltam közvetlenül mögötte. :D Jó lenne, ha összeakadnák vele a saját Corsámmal is, mert még valamennyivel jobban megy, mint Ferié. :rolleyes: Nem értem az embereket, hogy lehet, egy alapjában szép E36-os M3-at így elcsúfítani egy vasalódeszkával. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Jó lenne, ha összeakadnék vele a saját Corsámmal is, mert még valamennyivel jobban megy, mint Ferié. :rolleyes: Ott egy 7es béjemvé miii?? :mellow: :unsure: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április19, 2007 Megoszt Elküldve Április19, 2007 Valószínüleg azért gondolta így, mert elég jól megy ugye és magasabb fordulaton szépen fütyül. Nem tudom, hogy miért csinálja, de emiatt már sokan gondolták turbósnak. :mellow: Az anyukám 1.4-e is viccesen fütyül....biztos a Jano féle dob igy megvadította :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Demó oldalán volt a CS.n : 1.2 vs. 1.4! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április23, 2007 Megoszt Elküldve Április23, 2007 Jó kép! :unsure: És azért nem meglepö, hogy az 1.4 nyert! :D :mellow: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Ma délután voltam Kiskaszánál.......vesztemre. :unsure: Jövő 7n kap a Corsa 4 szép felnit, gumistól(Astra GSi gyári) ......... :rolleyes: Tudom, nem vok 100as.De hát kijaz'? :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Ma délután voltam Kiskaszánál.......vesztemre. :D Jövő 7n kap a Corsa 4 szép felnit, gumistól(Astra GSi gyári) ......... :mellow: Tudom, nem vok 100as.De hát kijaz'? :unsure: Csak nem lesz eladva az a Corsa, már látom! :rolleyes: Szerintem a 205/50 sok lesz oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2007 Megoszt Elküldve Április27, 2007 Csak nem lesz eladva az a Corsa, már látom! :rolleyes: Szerintem a 205/50 sok lesz oda. Még bármi lehet..........de normális kerék akkor is kell rá......... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 :rolleyes: Üdv mindenkinek ! Tegnap volt szerencsém elmenni a Miskolc Rallyra :lol: Hát nem semmi volt amit ott láttam ill hallottam!!! Először azthittem hogy csak a WRC az isten ill az a legjobb de tegnap ez megfordult bennem ; SUPER 1600 hát az a valami. Hihetetlen volt hogy 1600ccm és 230-250le ill 280-330NM szóval ez nem semmi. Ill ott volt Tóth Janika az IRC gépével szívó 2000ccm és 280le beszarás. Szóval teljes az elhatározás mostmár bennem hogy kell egy két dolgot variálni a gépemen :mellow: Meg persze valamit csinálni kell a hangjával is mert a pufogás ,durrogás az kell nekem is :D Tudom hogy miért pufognak ,durrognak ezek a gépek kb 2mill a motorba és pufog bármelyik :lol: de ezt valahogy nekem is kivitelezni kell :unsure: Berakok pár jó hangot ill videót ; Visit My Website Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Hihetetlen volt hogy 1600ccm és 230-250le ill 280-330NM szóval ez nem semmi. Szívó 1600-ból kizárt az ilyen nyomaték. Talán egy 100-assal lejjebb. Lovak viszont tényleg ott járnak, és az nagyon durva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Szívó 1600-ból kizárt az ilyen nyomaték. Talán egy 100-assal lejjebb. Lovak viszont tényleg ott járnak, és az nagyon durva. :rolleyes: De nyilván nem a szétvizezett 95-öt takolják bele :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Szívó 1600-ból kizárt az ilyen nyomaték. Talán egy 100-assal lejjebb. Lovak viszont tényleg ott járnak, és az nagyon durva. :rolleyes: Igen lehet hogy túlzásba estem egy kicsit csak 200-210 közt van a nyomaték :mellow: Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Igen lehet hogy túlzásba estem egy kicsit csak 200-210 közt van a nyomaték :rolleyes: Visit My Website Az is elég szép. 125Nm literenként. Eddig a legtöbb amit láttam valami speckó lotusnál volt ~135 literenként. De szerintem f1-ben van a csúcs, csak arról nem nagyon lehet találni pontos hivatalos adatokat. Szériában meg talán a bmw m-es motorok a legjobbak 110-115Nm/liter-el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április29, 2007 Megoszt Elküldve Április29, 2007 Igen lehet hogy túlzásba estem egy kicsit csak 200-210 közt van a nyomaték :D Visit My Website Hátaznagyonhalvány........ :rolleyes: :mellow: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április30, 2007 Megoszt Elküldve Április30, 2007 Hátaznagyonhalvány........ :rolleyes: :mellow: :unsure: C20XE... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május3, 2007 Megoszt Elküldve Május3, 2007 Ma végre megkaptam kisit Johnnytól a Corsámat.Jóó volt............ :mellow: Hihetetlen, de tényleg lehet vele normálisan is közlekedni.Tehát nem húzatva, csak úgy.....öregurasan.De szerencsére ha necces a helyzet, azé' gyorsan fel lehet gyorsulni megfelelő sebességre.CSak a fejemet volt nehéz tartani. A futómű a helyén van, bár jobbra alászedett kormánynál v.mi bele ér valahová.Olyan féktárcsa szerű hang, de elmúlik pl. ha rálépek a fékre. V.melyik belső féltengelycsuklóm indulásnál kisit koppan.De menet közben semmi hangja. Meg tartós 140-nél kisit mocorog a kezemben a kormány.Ha onnan még húzatom, elmúlik.Érdekes. Jó kis kocsika ez. :rolleyes: Közben Johnny nyomta az infót, 830kg az autó, féltankkal, semmi könnyítés nélkül.Erre jön még rá a pilóta súlya.Ha kidobálunk belőle pár apróságot, mint pl. hátsó üléssor, pótkerék, miegymás, sztem levihető 780kg-ra is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2007 Megoszt Elküldve Május4, 2007 Nemsemmi hagja van a kisgépeknek úgy édeshármasban! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Tegnap kaptam Tigrajavításért cserében két vadonat új állítható Koni hátsó lengéscsillapítót. :rolleyes: Elöször azt hittem, hogy viccel, de aztán kiderült, hogy csak nem. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május7, 2007 Megoszt Elküldve Május7, 2007 Tegnap kaptam Tigrajavításért cserében két vadonat új állítható Koni hátsó lengéscsillapítót. :rolleyes: Elöször azt hittem, hogy viccel, de aztán kiderült, hogy csak nem. :mellow: Még párszor szereled, aztán meglesz az első ish! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május9, 2007 Megoszt Elküldve Május9, 2007 Ma rövidke idő leforgása alatt felperemeztem a hátsó sárvédő íveket, hogy beférjen az új kerék+elöl kicseréltem a talpasokat.Azegyiket még nagyon felesleges volt, a másikat meg időszerű.Érdekes.Pont a balos volt xar.meghúzgáltam minden futómű rögzítő dologt, semmi nem lógott.Amit Demó hallottál csattogást, az a váltóból jön.Kissé kivan a lelke szegénynek.Féltengely a helyén van elvileg, de olybá' tűnt nekem a dolog, hogy a váltóban a difi adja ki a hangot, ill. mozgatásra elég sután adja elő magát.Lehet, hamarosan meg kell azt is szakérteni..... A féltengelyek is lógnak picit, de nem számottevő..... Ja, a talpasok 8000ft-ba kerültek.Ruiwille........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Megvolt a hajtáslánc szakértés is.Minden a helyén, a Demó álltal nehezményezett csattanó hang pedig érdekes módon a váltóból jön, de a bal kihatás végén, a féltengelycsukló külső részén lehet igazán hallani, és érezni is.Tehát nem feltétlenül a váltó lesz a bűnös, bár eléggé megvislet sztem, hanem sokkal inkább a belső, és elsősorban a külső csukló használódott el.Utóbbi helyére keresünk v.mi jó állapotú bontottat.Aztán remélem ha nem is megszűnik adolog, de legalább 1gyel bentebb leszek. A csapágyakra sikerült még ráhúzni 90 fokot, mind2 oldalon, a megszorsulás jele nélkül.........Hiába, csak jó dolog a hosszú 30-as crowafej.. (special thx to Tomi023) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Azt ugye tudod, hogy nem szabad annyira erösen meghúzni az elsö kerékagy és csapágy koronásanyáját, mert az nagyon nem tesz jót a csapágynak? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Jaa, valamint még mindig várom a képeket a Corsádról a 15-ös GSI felnikkel... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 Azt ugye tudod, hogy nem szabad annyira erösen meghúzni az elsö kerékagy és csapágy koronásanyáját, mert az nagyon nem tesz jót a csapágynak? :mellow: Érzéssel húztam meg, nem úgy mint ha patás állattal létesítenék nemi kapcsolatot! :unsure: De egy picit lógott mind2 oldalon.Most már nem lóg.Csak ez a kihajtás/féltengelycsukló dolog egy újabb feladat.Aztán mánn olykor kezd a hócihőm tele lenni a feladatokkal. :rolleyes: De mikor meglátom........beindítom........majdnem megyek is vele......olyankor azért mindig megbékélek kisit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 de kép továbbra sincs a jelenlegi állapotról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts