FPepe Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 ...Még 35e-et kell akkor a Corsára költenem, mert annyiban van a komplett vezérlés. Gates szíj, SKF görgök és egy új vízpumpa... Azt lehet tudni, mennyibe van eddig a méregzsák? (autó, motor, stb...) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Azt lehet tudni, mennyibe van eddig a méregzsák? (autó, motor, stb...) :blush: Mindenestöl kb 800e. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Mindenestöl kb 800e. :lol: :D ;) Nem semmi, irigyellek, hogy ilyen összegeket tudsz hobbi célokra költeni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március30, 2007 Megoszt Elküldve Március30, 2007 Mindenestöl kb 800e. ;) :blush: Ösmerős számok! :D Fpepe, ez nem 1Xre megy rá, hanem szépen lassan, biztosan.S, hol van még a kész állapothoz akár az enyém, akár Petié.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 :D Nem semmi, irigyellek, hogy ilyen összegeket tudsz hobbi célokra költeni :blush: Már lassan két éve gyűjtögetem hozzá az alkatrészeket. ;) Egyszerre nagyon soknak tűnik, de két év alatt sokan még többet locsolnak egy autóba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Bizony, bizony! És ráadásul sokkal kevesebb eredménnyel. (És most egy kis önsajnálat következik) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Ösmerős számok! :blush: Fpepe, ez nem 1Xre megy rá, hanem szépen lassan, biztosan.S, hol van még a kész állapothoz akár az enyém, akár Petié.......... Voltam délelött Ferinél hebrákolni,folytószeleppoti kuka!Nincs neki bontott,szal új kell majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március31, 2007 Megoszt Elküldve Március31, 2007 Voltam délelött Ferinél hebrákolni,folytószeleppoti kuka!Nincs neki bontott,szal új kell majd! Én is beszéltem vele és felhomályosítottam, hogy a poti nam folyamatosan szabályozza az ellenállást, hanem csak 3 állása van. 1. minimum= alapjárat (ert a mikrokapcsoló állítja) 2. közép= amikor már kicsit áll az ember a gázon (amikor a mikrokapcsoló kikapcsol) 3. maximum= padlógáz Remélem ezt így mérték és nem ellenállást. Ha a 3 fokozatot kapcsolja, akkor jó a kapcsoló. Általában a min. állás szokott tönkremenni, mint egyszer nekem is. Olyankor nincs normális alapjárat, hanem kicsit ugrál és néha meg is áll. Na ilyenkor szokta minenki az alapjárati mocit pucolni, aztán meg csodálkozni, hogy utána még mindig rossz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Én is beszéltem vele és felhomályosítottam, hogy a poti nam folyamatosan szabályozza az ellenállást, hanem csak 3 állása van. 1. minimum= alapjárat (ert a mikrokapcsoló állítja) 2. közép= amikor már kicsit áll az ember a gázon (amikor a mikrokapcsoló kikapcsol) 3. maximum= padlógáz Ez nem adott semilyen jelet.Se ellenállást, semmit..........PEdig Udi végig mért vagy 5db-ot.De asszem az egyiknek volt egy végállásos jele...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ez nem adott semilyen jelet.Se ellenállást, semmit..........PEdig Udi végig mért vagy 5db-ot.De asszem az egyiknek volt egy végállásos jele...... De az is csak olyan esetlegesen! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Ez nem adott semilyen jelet.Se ellenállást, semmit..........PEdig Udi végig mért vagy 5db-ot.De asszem az egyiknek volt egy végállásos jele...... Beszéltem Ferivel, jó a potija, ma kimérte rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Egy tegnapi kép: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/19.jpg?1175377317 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Nem kicsit lett kikopasztva,de remélem rendessen megcsináljátok most,nem kell többet kiszedni semmit! :D Tessék mindent felújítva berkani(önindító,generátor stb),ha kell megyünk segíteni Losival! :blush: Amúgy megmondom őszintén,poti ide-oda,akkor sem jár szépen Feri mocija alapjáraton hidegen.Egyenetlenek tűnik,van ott még valami gebasz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Nem kicsit lett kikopasztva,de remélem rendessen megcsináljátok most,nem kell többet kiszedni semmit! :D Tessék mindent felújítva berkani(önindító,generátor stb),ha kell megyünk segíteni Losival! :blush: Amúgy megmondom őszintén,poti ide-oda,akkor sem jár szépen Feri mocija alapjáraton hidegen.Egyenetlenek tűnik,van ott még valami gebasz szerintem. Szerintem az alapjárati léptetö lehet, mert az szabályozza a hidegindítást is. Ott már minden át lett nézve, csak az nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Egy tegnapi kép: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/19.jpg?1175377317 jól halad a könnyítős projekt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 jól halad a könnyítős projekt :blush: Jaja, jó lenne, ha ilyen könnyü lenne motorrak együtt. :D Most olyan könnyü, hogy még ha végigtolom, akkor is 20mp körüli idöt futnák vele! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Jaja, jó lenne, ha ilyen könnyü lenne motorrak együtt. :blush: Most olyan könnyü, hogy még ha végigtolom, akkor is 20mp körüli idöt futnák vele! :D ;) :lol: nyomjunk egyet...te futva tolod a korzát én meg tolok egy kövéret az 1.4-nek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Egy tegnapi kép: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/19.jpg?1175377317 Ez így elég szellős lesz nem? :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 én meg tolok egy kövéret az 1.4-nek :blush: Csak óvatosan,mert megint becsipi a gumi a füvet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 :blush: Nos méricskéltem, méricskéltem ... De a potim tényleg szar, amit Demóbá adott fojtószelepházat azon van alpjárati poti és azt elkezdtem méricskélni azzal ######án tudtam mindent mérni az tuti. Az enyémet ahoz képest nem lehet mérni mert teljesen szakadt állapotot mutat, holnap rendelek egy újat aztán meglátjuk hogy mi lessz... Alapjárati motorom az van tuti állapotú azt még majd megvizuálom de remélem hogy poti csereután jólessz a járat. Ha nem akkor nemtom mi lessz irgum burgum :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P ;) Ma egyébként tök jó élményben volt részünk; egy moci aztszem yamaha R1 állt előttem lámpáknál és turáztatta a gépét én meg figyelem az eseményeket és egyszer csak azom kapom magam hogy padlógázon járatom corsát ;) A srác elismerően integetett hátra a hang hallatán mert kicsit tulszárnyaltam az ővét :P Aztán kicsit gyorsultunk és nem nagyon maradtam le tőle szóval oljan jóóóó érzés öntötte el corsás libidómat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Demó ezt nézd meg ; http://www.driftangel.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Demó!! Nagyon sok lesz a C20xe corsa,ma volt itt a srác kábelkötegért és kérdezni sem kellett ki csinálja neki. :blush: Na igen és ez is zöld.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Lehet hogy ez rendbe hozná alapjáratomat; :blush: http://www.lexmaul.hu/arak/benzines.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2007 Megoszt Elküldve Április1, 2007 Lehet hogy ez rendbe hozná alapjáratomat; :D http://www.lexmaul.hu/arak/benzines.html Te figy!Az árát add nekem,én meg rendberántom az alapjáratot valahogy! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Lehet hogy ez rendbe hozná alapjáratomat; :blush: http://www.lexmaul.hu/arak/benzines.html Ennyi pénzért már inkább 4 lepke kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts