Demó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Hátt bázz, te is vagy annyira agyhalott, mint Demó! ;) :lol: :lol: Most miért? :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Azért csak óvatosan hazafelé jövet a pályán 2 helyen mértek. :blush: Egyik BMW-s havernak mondtam ha pályán megy és lát valami piros régi Corsát ami jön mint állat ne is próbálkozzon.... :D ;) Nekem is aktuális lenne ez a injektor tisztítás, majd beszélünk róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Azért csak óvatosan hazafelé jövet a pályán 2 helyen mértek. :blush: Egyik BMW-s havernak mondtam ha pályán megy és lát valami piros régi Corsát ami jön mint állat ne is próbálkozzon.... :D ;) Nekem is aktuális lenne ez a injektor tisztítás, majd beszélünk róla. :lol: Én is ki fogom pucolni a spricniket, de én inkább kiszedem öket hozzá. Akkor meg szépen át lehet öket mosni akár féktisztítóval is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Én is ki fogom pucolni a spricniket, de én inkább kiszedem öket hozzá. Akkor meg szépen át lehet öket mosni akár féktisztítóval is. Mer nincs hajtva oszt lekormolódik! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2007 Megoszt Elküldve Március17, 2007 Na lássuk csak Demó képein Kiskasza mester mit is hebrákolt össze: :blush: Feri!Kicserélted az AC-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ;) Üdv mindenkinek! Ma megtörtént a hibafogás :lol: Fabrikáltam egy benzinnyomásmérőt. /vizes bolt 486 ft 10bar-ig mérő óra/ Bekötöttem a benzinhidamhoz, reggel hideg motornál inditás; alapjárat szokásos szóval szar. Aztán erősn figyelgettema a nyomást hát fel is ment vagy 1.6-ig ha gázt adtam akkor ez leesett 1.3-1-4 ra. Na akkor ac csere, kiszereltem és beraktam egy bögre benzinbe rákötöttem a nyomásmérőt hogy mi a helyzet kiszerelt állapotban. Hm hát nem semmi volt amikor áramot adtam neki elindult szépent ment de spriccelt a benzin minden fele, a pipacsővet ill szivattyút összekötő kis cső volt szétmenve ill engedte el a nyomást :blush: Kicseréltem normális csőre megbilincseztem aztán mérés újra; kiszerelve a szivattyú kapásbol 5.5 bar-t tudott aztán vissza a tankba inditás , benzinhidon mérés alapjáraton kapásból 2.6-bár kis gázadásra emeli majd csökkenti a nyomást a szabályzó tehát az is mükszik. Alapjáratom hidegen is tökéletes a gázt pedig úgy veszi mint egy villanymotor. Holnap be is jelenkezek fékpadra mert így már keményebbenek kell lenni mint multkor nyomás nélkül :D /160le/ Szóval tiszta öröm s boldogság na meg hétvégén van egy kihívom is 325 i BMW Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 ;) Üdv mindenkinek! Ma megtörtént a hibafogás :lol: Fabrikáltam egy benzinnyomásmérőt. /vizes bolt 486 ft 10bar-ig mérő óra/ Bekötöttem a benzinhidamhoz, reggel hideg motornál inditás; alapjárat szokásos szóval szar. Aztán erősn figyelgettema a nyomást hát fel is ment vagy 1.6-ig ha gázt adtam akkor ez leesett 1.3-1-4 ra. Na akkor ac csere, kiszereltem és beraktam egy bögre benzinbe rákötöttem a nyomásmérőt hogy mi a helyzet kiszerelt állapotban. Hm hát nem semmi volt amikor áramot adtam neki elindult szépent ment de spriccelt a benzin minden fele, a pipacsővet ill szivattyút összekötő kis cső volt szétmenve ill engedte el a nyomást :blush: Kicseréltem normális csőre megbilincseztem aztán mérés újra; kiszerelve a szivattyú kapásbol 5.5 bar-t tudott aztán vissza a tankba inditás , benzinhidon mérés alapjáraton kapásból 2.6-bár kis gázadásra emeli majd csökkenti a nyomást a szabályzó tehát az is mükszik. Alapjáratom hidegen is tökéletes a gázt pedig úgy veszi mint egy villanymotor. Holnap be is jelenkezek fékpadra mert így már keményebbenek kell lenni mint multkor nyomás nélkül :D /160le/ Szóval tiszta öröm s boldogság na meg hétvégén van egy kihívom is 325 i BMW Hol lesz a racsing?Had menjünk már röhögni a bömösön! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Szóval tiszta öröm s boldogság na meg hétvégén van egy kihívom is 325 i BMW A 325i még az Astra GSi-nek is gyenge bemelegítés... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 A 325i még az Astra GSi-nek is gyenge bemelegítés... :blush: Az én 8V-mel is megettem már 1t.Xar fékkel, és kerékfelfüggesztéssel.....Elvileg gyorsulás volt..........de gyorsan lemaradt.............. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hm... :blush: Szerintem sem lessz nagy menet,,, de hát majd meglátjuk. Onnan fakad ez hogy meséltem egy műhelyben hogy sikerült a pályán találkozni egy 645I vel és kicsit megbirtam szorongatni azaz 230 körül vonatoztunk egymás után és ez kicsit felborzolta a srác idegeit ill Nagy BMW mániás és nem tudta feldolgozni történteket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Hm... :blush: Szerintem sem lessz nagy menet,,, de hát majd meglátjuk. Onnan fakad ez hogy meséltem egy műhelyben hogy sikerült a pályán találkozni egy 645I vel és kicsit megbirtam szorongatni azaz 230 körül vonatoztunk egymás után és ez kicsit felborzolta a srác idegeit ill Nagy BMW mániás és nem tudta feldolgozni történteket. :D Akkor a racsing után öngyi lesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Akkor a racsing után öngyi lesz? :blush: Popcornt ki visz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Kíváncsi leszek, hogy lesz-e nagyobb változás a teljesítményben. Érezhetö volt, hogy jobban kellene mennie. A BMW-nek meg tényleg semmi esélye, esetleg egyesben, a hátsókerékhajtás miatt. Ma kiszedtem a hátsóhidat, remélem holnap el tudom vinni heggesztetni. Elvileg jövö héten készen lesz a lakatolás, utána már csak a gittelés és a festés lesz. :blush: Remélem Tökölre már fogok tudni menni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március20, 2007 Megoszt Elküldve Március20, 2007 Elvileg jövö héten készen lesz a lakatolás, utána már csak a gittelés és a festés lesz. :lol: ha a wc-t kifestettem régen fél óra alatt hengerrel ez sem tarthat sokkal tovább :D ;) Remélem Tökölre már fogok tudni menni. mi is, mi is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2007 Megoszt Elküldve Március21, 2007 Mai upgrade elmaradt.Technikai okok miatt.Nem lett jól megmunkálva az agy, (már megint :blush: ) ergo mikor ráhúztuk a féltengelyre, frankón megszorult. Bax@ meg....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Ma sikerült mindent megoldanom; készen van a hátsó toronymerevítő is. Valoszínüleg külső ac-re lessz alakitva a corsas mert továbbra is szívat a gép de már volt pillanat amikor ott volt a szeren a benzinnyomás. Megtaláltam vele a megoldást már csak meg kell csinálnom :blush: Egyébként a jó benzinnyomással érezhető volt a különbség tényleg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Na akkor végre valami pozitív hírek az enyémröl is. Ma végre elkészült a hátsó híd, passzolnak a Kadett hátsó tárcsái. :D Még nem tudom, hogy hogyan fogom tudni megoldani a kéziféket, de valami megoldást fogok arra is találni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Még nem tudom, hogy hogyan fogom tudni megoldani a kéziféket, de valami megoldást fogok arra is találni. :D Féltégla a kerék alá? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Féltégla a kerék alá? :blush: Eleinte az is böven elég lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március22, 2007 Megoszt Elküldve Március22, 2007 Eleinte az is böven elég lesz! :blush: Na!Hogy tudtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ma teljesen ki lett belezve a Corsa. Át lett forrasztva a fütöradiátor egyik csöve és felkerült a hátsó hidam. A hátsó tárcsaféken kívül kapott a híd még egy Kadett GSI 16V hátsó keresztstabilizátort a gyári mellé. Ez az a stabi, ami a híd aljára van csavarozva, nem az, ami bele van füzve. Az maradtd egyelöre a gyári. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/21.jpg?1174847682 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ez meg a fütöradiátorom. Át lett forrasztva, hogy ne dörzsölhesse már többet ki a szívósor a vízcsövet, mint ahogy Tökölön is történt. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/22.jpg?1174850552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Ma teljesen ki lett belezve a Corsa. Át lett forrasztva a fütöradiátor egyik csöve és felkerült a hátsó hidam. A hátsó tárcsaféken kívül kapott a híd még egy Kadett GSI 16V hátsó keresztstabilizátort a gyári mellé. Ez az a stabi, ami a híd aljára van csavarozva, nem az, ami bele van füzve. Az maradtd egyelöre a gyári. http://www.carstyling.hu/pic/usercar/28985/21.jpg?1174847682 Na ez királyság!! Akkor lassan kezd összeállni a gép! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ma elvittük lakatoshoz, azt mondta, hogy pénteken este mehetek érte. Remélem készen lesz, mert ott akarok lenni Tökölön és így is már nagyon sürü lesz a program. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Nos, ma összeraktam a leendö váltómat. Remélem nem fordítva fog müködni, vagy valami hasonló, mert ez volt az elsö váltó, amit szétszedtem. ;) Leszedtem még a régi vezérlésem, és meg kellett állapítanom, hogy megérett a cserére. :blush: Még 35e-et kell akkor a Corsára költenem, mert annyiban van a komplett vezérlés. Gates szíj, SKF görgök és egy új vízpumpa. Holnap megyek a lakatoshoz a Corsáért, kíváncsi leszek, hogy hogy dolgozott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts