kiskasza Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ;) nos semmi extra beszámolót nemtok írni, tegnap beállították a fútóművemet így mostmár az is penge lett. Egy kicsit azért rosszalkodtam és begyorsultam :blush: De tegnap nemakart senki sem erőszakoskodni seholsem :D Szóval most pihi, az idő sem jó még a marhulásra. + be kell még szerelni üléseket, öveket meg pár aproság aztán várjuk a jó időt és száraz utat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 + be kell még szerelni üléseket, öveket meg pár aproság aztán várjuk a jó időt és száraz utat. :D Meg a sok kis, és nagyblokkos lámert! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március2, 2007 Megoszt Elküldve Március2, 2007 Gsi felni: corsa a Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Kiskaszának megvolt ma az első igazi "győzelme", ugyanis egy 530i-t autózott körbe! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Kiskaszának megvolt ma az első igazi "győzelme", ugyanis egy 530i-t autózott körbe! ;) Nem meglepö! :lol: Ilyenkor azért érdekelne a másik fél elsö gondolata... :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Nem meglepö! ;) Ilyenkor azért érdekelne a másik fél elsö gondolata... :blush: :D :lol: Mijaszarvanezzelazautóvalhogynemegy...............vagy ilyenek............ :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 valszeg ez volt az első gondolata: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Feri ma mondta, hogy nagyon olajos volt az egyik gyertyája. :D Kíváncsian várom a fejleményeket, remélem csak a hengerfejtömítés adta meg magát, vagy a szelepszárszimering. Más hibalehetöség nem jutott eszembe, vagyis majdcsak nem gyürü tört el... ;) :blush: Úgy látszik, hogy eltolódik Feri kiruccanása hozzám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Hell! Diskuráltam tegnap még több szerelő ismerősőmmel is ; na most ők azt mondták hogy jelen pill ne szedjek szét még semmit sem mert ha viszont már kicsit alapjárat fölött dolgozik rendesen minden akkor nem lehet akkora a gáz. Ugyebár ez a moci közel egy évet ill a fene tudja hogy mennyit ált már kint is. Tehát lehet ez miatt is hogy szarakodik, tehát szerintem bepréselem az üléseket és szerintem jövőhéten valamelyik nap látogatást teszek a gyárba : OPEL HAJÓS STADT ;) Ja és persze azt sem szabad elfelejteni hogy inditás mármint itthoni első után mindössze 30 km tettem meg vele.... Tehát szerintem még kinzom a kisgépet egy kicsit. Meg ha hengerfej tömités lenne akkor valahol valaminek jelentkezni kéne; olajfogyasztás,vízfogyasztás,vízolajosodás, melegedés. De ebből semmi sincs, és kis melegités után perfekt a gépsas :blush: Jah tehát most asszem kicsit járkálok vele még így és majd meglátjuk mi legyen sorsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szerintem nem ártana bekötni a diag csatit és megnézni a hibakódokat... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Jah tehát most asszem kicsit járkálok vele még így és majd meglátjuk mi legyen sorsa. :blush: Boltbajárós,nagymamatempós?! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szerintem nem ártana bekötni a diag csatit és megnézni a hibakódokat... :blush: Nála be van kötve, mert a Kadett kábelkötegben már gyárilag benne volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Megfelelő hőértékű a gyertya? Újak? Tisztítás után is visszakoszosodott? Ha igen, akkor még a kábelre kellene rámérni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Nála be van kötve, mert a Kadett kábelkötegben már gyárilag benne volt. Nincen bekötve :D Udi már sasolta tegnap, és megtalálta a kimaradt vezetékek közt a csatit. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Megfelelő hőértékű a gyertya? Újak? Tisztítás után is visszakoszosodott? Ha igen, akkor még a kábelre kellene rámérni. Gyári hozzávaló gyertya vatta új. kábelek biztosan jók, elosztófedél,rotor,cserélve. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Gyári hozzávaló gyertya vatta új. kábelek biztosan jók, elosztófedél,rotor,cserélve. :blush: Elvan lustulva a gépsas.Megkéne ráncigálni a bajszát nekije! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Elvan lustulva a gépsas.Megkéne ráncigálni a bajszát nekije! :blush: :D :lol: jaja igazad is lehet akár ! Végtére is jártam már így egy öregebb géppel amit kint vettem motorhibásan állitólag, itthon kis kinlodás hideginditó aztán indult a bakterház meghajtottam és azóta is tökéletesen indul ; mert mint utólag kiderült 2 évet ált kint inditás nélkül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tegnap gépészkedés volt Corsailag, mert előlépett ideiglenes családi autóvá.Gyorsan odaértünk mindenhova! ;) Aztán este, a levezető körön behalt az önindítója.Udi jött műszaki menteni, némi tilitoli után mint a doxa! :lol: Ma leszedem, aztán meglátjuk, mennyire kell hozzányúlni.Reggel tettem azért egy harmatos próbát, és beindult, szal azzal jöttem melózni.Meglátjuk, hogy hazafelé is akar-e menni. Bepróbálkozás tegnap nem volt.Talán 1X, egy valami, de viszonylag gyorsan lemaradt! :blush: De kicseréltem a váltórudazatot, megvan minden sebességfokozat, kivéve visszakapcsolásnál a 2. Szal azt még elő kell vadászni.De így nagyon brutál vele közlekedni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 :blush: Eném is jójám bibiiii :lol: Ma megvolt minden aminek lennie kellett; kompressziómérés, stb. Nos minden hengerben 13 volt a mérés eredménye, eltérés a hengerek közt nulla :lol: Bemelegedett a kisgép + csapattam vele egy nagyot erre-arra . Alapjáratom tuti, járása olyan mint egy svájci órájé, szóval okés a gép hidegen valószinű hogy dúsitási problémákvannak, ill valószinű hogy szar a motorhőfok jeladóm . nadon nadon jóóóóóóóóóóóó a gép ...... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 l valószinű hogy szar a motorhőfok jeladóm Ugye, hogy ugye? :blush: :D ;) Na meg a Kinga a barátok közt-ből..............ugye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ........nadon nadon jóóóóóóóóóóóó a gép ...... :D ;) :lol: Ááááá, én is megint akarok Corsázni! Már elvonási tüneteim vannak. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Már nagyon várom a beszámolót és a diagrammot... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ma reggel meg lett mérve fékpadon a kis gépsas :lol: Első körben 1 ill 4. fokozatban ment a mérés; 4 fokozatban 208 km/h tudott. Második mérés 1-5 fokozat , itt nyomatékrugalmasság ill sebesség mérés ; 5.ben 254km/h :lol: :lol: :lol: :P Mért teljesítmény: 117,4 kw azaz 159.664LE a gép teljesítménye :blush: Természetesen ez nem keréken értendő érték; Főtengelyen leadott. Hideginditással mtovábbra is szopok, de nem érdekel mostmár :D Ha sikerül megprobálom berakni a mérés diagrammot ! ................ Hm szerintem eme feladat Losi barátomra hárul ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Ma reggel meg lett mérve fékpadon a kis gépsas :lol: Első körben 1 ill 4. fokozatban ment a mérés; 4 fokozatban 208 km/h tudott. Második mérés 1-5 fokozat , itt nyomatékrugalmasság ill sebesség mérés ; 5.ben 254km/h :lol: :lol: :lol: :P Mért teljesítmény: 117,4 kw azaz 159.664LE a gép teljesítménye :blush: Természetesen ez nem keréken értendő érték; Főtengelyen leadott. Hideginditással mtovábbra is szopok, de nem érdekel mostmár :D Ha sikerül megprobálom berakni a mérés diagrammot ! ................ Hm szerintem eme feladat Losi barátomra hárul ;) Ilyen adatokkal ne is érdekeljen, hogy hidegen nem megy... :P Remélem nekem is valami hasonló lesz a teljesítményem. Persze a váltó miatt nem lesz ekkora a végsebesség, de nem is az a lényeg. Na meg 220-tól már nagyon nagy a légellenállás. Nálam elég sokáig tartott, amíg elérte a 230-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Természetesen ez nem keréken értendő érték; Főtengelyen leadott. Persze ahol LE-t vagy HP írnak az főtengelyen értendő. Ahol BHP (brake horsepower) az a kereken mért. Egyébként sztem nagyon jó eredmény egy ki tudja mennyit állt motortól ez az érték :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts