warwolf Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Szívesen szponzorálok egy c20ne vezérlővel Losi-barátom :D Ha ezen múlik a corsa dicsőség meghát persze nem lenne rossz Demó egyeduralmát sem megszorongatni :huh: :unsure: ;) :lol: Sztem ha rendben lesz, akkor nem lesz rosszabb vagyis sokkal rosszab az én 12X lovacskám sem.Amúgy asszem a síma 20NE is 115LE-s volt.Csak tettek bele egy lambdát, és katalizátort, aztán lett belőle C20NE.S, ez az egész a 20SEH (130LE) lebutított változata.Ha jól emléxem....... Azért Thx. Majd jóól bepipulok, és rakok egy V6-ot a Corsába! :lol: Aztán érjetek utol! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Wolfi! ha jól néztem, akkor elvileg 5 Nm-rel nyomatékosabb vagy a C20NE-től... papíron. :unsure: meg picit hamarabb jön a kraft! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 meg picit hamarabb jön a kraft! Én mentem a géppel,de nem a kraft jött hamar,hanem majdnem a gatyóba a gitt b@szki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 ........ a C20SEH (130LE) lebutított változata.Ha jól emléxem....... Az SEH nem volt katalizátorral, csak anélkül, tehát 20SEH. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január26, 2007 Megoszt Elküldve Január26, 2007 Az SEH nem volt katalizátorral, csak anélkül, tehát 20SEH. :lol: Akkor javítottam is, de izibe! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Komoly C20LET A Corsa Szlovén módra. Csak kár, hogy a fékere nem helyezett akkora hangsúlyt. Ez pedig szintén elég jó lehet! B Corsa C20LET 4x4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Ez pedig szintén elég jó lehet! B Corsa C20LET 4x4 Ez nem semmi, hanyatt vágták a kis Corsát... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Komoly C20LET A Corsa Szlovén módra. Csak kár, hogy a fékere nem helyezett akkora hangsúlyt. Ez pedig szintén elég jó lehet! B Corsa C20LET 4x4 Az a fekete Corsa A tényleg szép kis jószág lett, bár pl. nem értem, miért kellett akkorát szélesíteni elöl a kasztnin.Leht, hogy Corsa B cuccokkal rakták össze?Mondjuk elég necces az első lengőkar teljes leheggesztése, mert egy talpas cserénél lehet 1000rel ügyülni.......Meg amit néztem még, a hűtő jobb első felső csöve.Az a toldás, ha nem elég rugalmas, nos..........Meg hajlítottak a cooleren? :unsure: A 4X4-es meg nem kispályás meló lehetett, az biztos.De viszont az 100, hogy így fejjel lefelé hatékonyan lehet melózni! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január30, 2007 Megoszt Elküldve Január30, 2007 Komoly C20LET A Corsa Szlovén módra. Csak kár, hogy a fékere nem helyezett akkora hangsúlyt. Nekem nagyon bejön. Fék:Ha csak gyorsulásra használja, akkor oké, de ez a fék már az XE-hez kevés lenne szeritnem rendes használatra. Nemhiszem hogy olyan nagy összg lett volna a 288 a projekthez képest. De azért így is elfogadnám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Tegnap beszégettem Kiskaszával, és mondta, hogy rendet rakott a motorok között.Találtam C14SE-t, C16SE-t, X20SEH-t v. kettőt.......Mondtam is neki, hogy ha tudom, hogy van SEH motorja, biztos nem molyoltam volna 20NE-vel.......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Tegnap beszégettem Kiskaszával, és mondta, hogy rendet rakott a motorok között.Találtam C14SE-t, C16SE-t, X20SEH-t v. kettőt.......Mondtam is neki, hogy ha tudom, hogy van SEH motorja, biztos nem molyoltam volna 20NE-vel.......... :unsure: Hell! Igaz nem fórum téma; Köszönöm szépen a fütyülőst, ha van időd majd nézz be hozzánk igaz holnap azaz pénteken kint vok. szombat az már jó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 ...... X20SEH-t v. kettőt....... Na ez most melyik motor lesz? 20SEH, 130LE--> Kadett E, Ascona C, Vectra A vagy X20SE, 115LE--> Frontera A, Omega B vagy X20XEV, 136LE--> Astra F, Astra G, Calibra, Omega B, Vectra A, Vectra B Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Na ez most melyik motor lesz? vagy X20SE, 115LE--> Frontera A, Omega B vagy Asszem Omiból való............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Hell! Igaz nem fórum téma; Köszönöm szépen a fütyülőst, ha van időd majd nézz be hozzánk igaz holnap azaz pénteken kint vok. szombat az már jó! :unsure: Nagyon szívesen, sajnálom, hogy nem taliztunk.De Eleknek jól áll a kis 1.5D.Lehet, inkább a Golfot kellene piacra dobni! :huh: Szaszával is beszéltem, azt mondta, hogy ha tényleg makulátlan a kis vas amit hoztok, akkor kell neki a kasztni......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Asszem Omiból való............... Az egy gyenge vacak, te meg szerintem a 20SEH-ra gondoltál, mert az a jó motor Corsába. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Az egy gyenge vacak, te meg szerintem a 20SEH-ra gondoltál, mert az a jó motor Corsába. :lol: :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ááááááá, ezt nem kellett volna megtalálni! :huh: :lol: :lol: Nehogy a végén még bünbe essek.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Kiváncsi leszek mennyin fog lejárni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Kiváncsi leszek mennyin fog lejárni... :unsure: Én is, de ez lenne az álmom a Corsa alatt. 235 Euró újonnan egy ilyen felni, az ezüst, nem krómozott pedig 172. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ez meg a másik. Csak az ET 0 nem a leg ideálisabb... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ááááááá, ezt nem kellett volna megtalálni! :huh: :lol: :lol: Nehogy a végén még bünbe essek.... :unsure: asszem a carstylingon láttam ilyet 13asban jó drágán...-annyira nem volt szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 asszem a carstylingon láttam ilyet 13asban jó drágán...-annyira nem volt szép. Wolfi Corsáján volt ilyen 7x13-asban, a megfelelö ültetéssel nagyon jól nézett ki. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Wolfi Corsáján volt ilyen 7x13-asban, a megfelelö ültetéssel nagyon jól nézett ki. :lol: http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_15074.jpg Ezek 13-sok? Elég kevésnek tűnik a gumi rajtuk, inkább néznek ki 15-nek... :unsure: Egyébként mik azok a cigisdobozok a kocsi alatt? Azok jelzik a magasságát? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Egyébként mik azok a cigisdobozok a kocsi alatt? Azok jelzik a magasságát? :huh: Igen.Elég necces lett volna ezzel a beállítással egyáltalán elhagyni a tábor területét......nemhogy közlekedni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Igen.Elég necces lett volna ezzel a beállítással egyáltalán elhagyni a tábor területét......nemhogy közlekedni. :unsure: Valld be öszintén, hogy puding vagy. :huh: Nálam is nagyon lelóg a karter (ráadásul ez alu), de ez mindössze annyit jelent, hogy oda kell figyelni. Te meg se próbáltad, úgy adtad el a felniket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts