Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Úgy látom kezd egy kis házi-racing kialakulni :huh: de ez nem rossz ;) . Az pont jó ha Petinek a verdája is kész lessz kb 1-2 hónap alatt mert akkor már elég széles utat kell keresnünk hogy a három GÉPSAS is eltudjon rugaszkodni egymás mellől de a végén csak egy maradhat! :D Na majd meglátjuk milyen alkotás születik .... De Petit ismerve szzerintem kereshetek máris valami C20let technikát mielőtt bedobnánk a mocit kis gépsasomba :lol: Szóval frankó kis évnek nézünk elébe :lol: Az enyémbe ; komolyra fordítva a szót szerintem ha nemjön közbe semmi akkor kb 2 héten belül kerülhet a moci aztán a többi már megy magától- Demó El sem adom..ilyen partikból nem szeretnék kimaradni... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 El sem adom..ilyen partikból nem szeretnék kimaradni... :huh: :lol: akkor én is kezdek vmit a calival hogy megmérkőzzenek a corsák az astrával meg a calival :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 akkor én is kezdek vmit a calival hogy megmérkőzzenek a corsák az astrával meg a calival :unsure: :lol: :huh: Erre még csak ezt tudom írni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Én meg azt, hogy Let's do it... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 Én meg azt, hogy Let's do it... :unsure: Rajta vagyok...:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január22, 2007 Megoszt Elküldve Január22, 2007 .........Eddig 180 volt a maxspeed limit, mert az a nyomtávszélesítő amim van, nem kb. addig hiteles.Utána nagyon berángatja a kormányt, szal fékezni kell.De ott még pl. nem kapcsolok 5.-et........... :unsure: Úgyhogy az még hátravan olyankor....... Ha 180-at megy 4-ben, akkor nem is lehet olyan rövid a váltó, vagy nagyon sokat csal az órád. Nekem az LCD-vel 4-ben 184-nél tiltés ezt egy 3,55-ös F20-al, valamint az XE 300-al többet pörög gyárilag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Ha 180-at megy 4-ben, akkor nem is lehet olyan rövid a váltó, vagy nagyon sokat csal az órád. Nekem az LCD-vel 4-ben 184-nél tiltés ezt egy 3,55-ös F20-al, valamint az XE 300-al többet pörög gyárilag. Erősen a piros felé hajlott már a ford.számom, és utána néztem az órára, 180-ról indult visszafelé.Egyébként az 1-2-3 rövid, a 4-5 már határozottan hosszú.Ezt sikerült a rövid tesztutak alatt is kipróbáznom......... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Megy annyit egy ilyen outoka? :angry: :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol: :D ;) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Megy annyit egy ilyen outoka? :P :) :huh: :P :angry: :D :D :D :D :D A váltótól függ.Ha WR, akkor shímánnn! :lol: :lol: :lol: Ha CR, akkor 160km/h a vége, akár XE, akár NE! :D :unsure: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 A váltótól függ.Ha WR, akkor shímánnn! :lol: :lol: :lol: Ha CR, akkor 160km/h a vége, akár XE, akár NE! :D :unsure: ;) Most már igazán rávehetnéd magad, hogy megnézd, hogy milen F16 Van a Corsádban. Nekem most a Vectrában is F16 van és az is C355. Nekem pedig olyan érzésem van, mintha kicsit rövidebb lenne, mint az F20. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Most már igazán rávehetnéd magad, hogy megnézd, hogy milen F16 Van a Corsádban. Nekem most a Vectrában is F16 van és az is C355. Nekem pedig olyan érzésem van, mintha kicsit rövidebb lenne, mint az F20. :unsure: Amint meglátogatom, megnézem.Egyenlőre költségtakarékosság van, szal januárban áll a dolog......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 Amint meglátogatom, megnézem.Egyenlőre költségtakarékosság van, szal januárban áll a dolog......... Hiába húzod, halasztod, tudod hogy elöbb utóbb úgy is összeeresztjük a két Corsát. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hiába húzod, halasztod, tudod hogy elöbb utóbb úgy is összeeresztjük a két Corsát. :unsure: :lol: Félsz mi? :huh: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha nyáron lesz a "teszt" akkor tudok 2 db MR. Dyno-t + 2 db videokamerát is berakni ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha nyáron lesz a "teszt" akkor tudok 2 db MR. Dyno-t + 2 db videokamerát is berakni ... :unsure: Amint az idő is úgy akarja majd, hogy tudunk érdemi mérést csinálni, sztem megjátszuk.Keresünk v.mi elhagyott repteret! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Ha nyáron lesz a "teszt" akkor tudok 2 db MR. Dyno-t + 2 db videokamerát is berakni ... :huh: Az nagyon jó lenne. :lol: Addigra még azért lesz kicsit okosítva a gép, mert nem akarom, hogy még egyszer olyan szoros legyen a futam egy C20NE A Corsa ellen, mint Tökölön. Talán csak 2-3 tizeddel mentem jobbat töle. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 .......Keresünk v.mi elhagyott repteret! :lol: Elhagyott reptérböl úgy is van elég sok a környéken. :unsure: Viszont a kalocsai reptérhez lehet, hogy rudok szerezni kulcsot. Mondjuk nem tudom, hogy be szabad-e menni, de a zárat már ki tudnám nyitni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Amikor Wolfi mociját tech-elték 20NE-ként ismerte fel....tehát nem C20NE a vezérlő... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Amikor Wolfi mociját tech-elték 20NE-ként ismerte fel....tehát nem C20NE a vezérlő... :unsure: Hmmm, akkor mi lenne, ha lekötné a lambdaszondát, mert ugye elvileg most semmi funkciója sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Hmmm, akkor mi lenne, ha lekötné a lambdaszondát, mert ugye elvileg most semmi funkciója sincs. Akkor miért is lesz jó nekem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2007 Megoszt Elküldve Január24, 2007 Akkor miért is lesz jó nekem? Nem azt mondom, hogy jó, hanem csak azt, hogy teljesen fölöslegesen lehet benn, ha nincs funkciója. Pedig a 20NE-ben nem volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ha már benne van a kábelkötegben akkor maradhat, kitudja nem-e megy bele még C20NE vezérlő. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Akkor miért is lesz jó nekem? Mert csak felesleges súly... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Ha nyáron lesz a "teszt" akkor tudok 2 db MR. Dyno-t + 2 db videokamerát is berakni ... :lol: Akkor majd megynk mi is Tommal, hogy legyen aki elölről is kamerázza a kis vadállatokat ne csak hátulról... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Szívesen szponzorálok egy c20ne vezérlővel Losi-barátom :lol: Ha ezen múlik a corsa dicsőség meghát persze nem lenne rossz Demó egyeduralmát sem megszorongatni :huh: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts