mackosajt Elküldve December26, 2006 Megoszt Elküldve December26, 2006 Erre gondolsz? :) amit ezek csinálnak, az nem sufnituningnak tűnik halljátok-e... pl. ami a "szétszedés alatt" van... bakker.. gyakorlatilag újra fogják építeni a kocsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 :) amit ezek csinálnak, az nem sufnituningnak tűnik halljátok-e... pl. ami a "szétszedés alatt" van... bakker.. gyakorlatilag újra fogják építeni a kocsit. :lol: Láttad bizti Futó Gabi Astráját mikor elő volt készítve csövelésre........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December27, 2006 Megoszt Elküldve December27, 2006 Láttad bizti Futó Gabi Astráját mikor elő volt készítve csövelésre........... nem láttam(sajna)... de sajna már láttam egy-két fura megoldást, amit ehhez nem lehet hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Üdv! Szóval tegnap utánajártam a csövezéses dolognak; ez nagyon kis patent csapat + korrektek is de kb egy corsa nagyságú autó utcai csövezés kb:150.000.- . A homolog az kb:2-250.000.- ft Tehát valószínű hogy nem vetemedek ilyen tettre bár még van kilátásba egy fickó aki elég jól csövezget az is Pesten tevékenykedik de az majd csak januárba lessz nyitva ill elérhető. Ahogy hallottam ő kb: 100-150 közt mozog és jó minőségben nyomja; heggesztés,anyag, szóval nme rossz. Röviden ennyire jutottam ebben az ügyben! :) Ha nemtalálkoznánk akkor mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNO !!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 de ennyi pénzért ők szednek ki (és TESZNEK VISSZA!) minden cuccot a kocsibol, vagy neked kell bontani? és ez milyen átalakításnak minősül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Üdv! Szóval tegnap utánajártam a csövezéses dolognak; ez nagyon kis patent csapat + korrektek is de kb egy corsa nagyságú autó utcai csövezés kb:150.000.- . A homolog az kb:2-250.000.- ft Tehát valószínű hogy nem vetemedek ilyen tettre bár még van kilátásba egy fickó aki elég jól csövezget az is Pesten tevékenykedik de az majd csak januárba lessz nyitva ill elérhető. Ahogy hallottam ő kb: 100-150 közt mozog és jó minőségben nyomja; heggesztés,anyag, szóval nme rossz. Röviden ennyire jutottam ebben az ügyben! :) Ha nemtalálkoznánk akkor mindenkinek BOLDOG ÚJÉVET KIVÁNO !!! :lol: Kicsit merdekek ezek a számok, szal lehet, hogy csak beszélni kellene a Futó Gabival, hogy akik neki csinázták a versenyAstrát, azok esetleg nem vállanak-e ilyet, és főleg mennyiért............... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 de ennyi pénzért ők szednek ki (és TESZNEK VISSZA!) minden cuccot a kocsibol, vagy neked kell bontani? és ez milyen átalakításnak minősül? Olyannak, hogy utcán elvileg nem lehetne használni. Egyébként a csövezés nagy hátránya, hogy frontálisnál sokkal rosszabb mintha nem lenne benne semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Olyannak, hogy utcán elvileg nem lehetne használni. Egyébként a csövezés nagy hátránya, hogy frontálisnál sokkal rosszabb mintha nem lenne benne semmi. Tény, hogy csak borulásnál véd, ill. a fő szerepe talán az lenne egy túlmotorizált Corsa esetében, :lol: hogy merevítsen a kasztnin......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Öszintén szólva a biztonságot nem pénzben mérik,ha van rá zsé bele kell rakni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Demónak........... Hát így kell ezt csinázni wzze! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Hey! Megy az a Corsa 280-at is! :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 az a számláló a piros számokkla mit mér? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 az a számláló a piros számokkla mit mér? Biztos valami nyomást. Benya vagy turbonyomás. Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 az a számláló a piros számokkla mit mér? Sztem megtett métereket... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Sztem megtett métereket... :lol: először én is erre gondoltam, de ha megnézed tul lassan nő (240 fölött már nem másodpercenként lépne a számláló párat) és végén amikor nem tolja neki viszaesik 700 körülire Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 először én is erre gondoltam, de ha megnézed tul lassan nő (240 fölött már nem másodpercenként lépne a számláló párat) és végén amikor nem tolja neki viszaesik 700 körülire Hmm, mi lehet még? Turbónyomás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December30, 2006 Megoszt Elküldve December30, 2006 Hmm, mi lehet még? Turbónyomás? :lol: én inkább kipuff(turbó)hőmérsékletnek nézném... alighanem ilyen meleg a leömlőben távozó gáz... szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Elhoztam tegnap a kisgépsast.Most már teszteléses időszak következik.Az már biztos, hogy a generátorom murvahangos.Úgyhogy sztem holnap, ha Johnny ráér, megszakértjük.Előtte viszont beugrok alkatrészért egy villanyászati kellékboltba. Az alapjárat már kezd magára találni, úgyhogy sztem csak használni kell, aztán kialakul. Hát ígyhát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Genrátor meggenerálozva, és egy élmény volt leszedni.Sehol sem fér ki, sem alul, sem pedig felül, így a váltó felé kellett kijátszani.Az egyik fűtéscsövet is meg kellett lazítani, de végül MI győztünk.Visszafelé már egész jól ment, viszont felfedeztünk 2 rejtett hibát is.Az egyi, hogy a nyomóoldali benyacsőbe olykor beledarálhatott a generátor "hőtőventilapátja"?, mert egy kicsit ki volt dörzsölődve.Szal azt arrébb raktuk, meg az önindító egyik kábele sem volt a helyzet magaslatán. A kicsikocsi meg piszokul megy.Tetszik.Pont ilyet akartam.Csak erősen huzatva még 2. gang végén, 3.-ba kapcsolva is tornázni kell a kormánnyal.Valamint 150km/h körül kezd kicsit lustulni! :) De addig az én mércémmel mérve brutális a gyorsulása. Ja, meg fel kell prószálni egy rövidebb ékszíjat, mert nekem is beleér a kasztniba a generátor ékszíjtárcsája, pont úgy mint anno Demónak. Szal ígyhát a helyzet........... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Genrátor meggenerálozva, és egy élmény volt leszedni.Sehol sem fér ki, sem alul, sem pedig felül, így a váltó felé kellett kijátszani.Az egyik fűtéscsövet is meg kellett lazítani, de végül MI győztünk.Visszafelé már egész jól ment, viszont felfedeztünk 2 rejtett hibát is.Az egyi, hogy a nyomóoldali benyacsőbe olykor beledarálhatott a generátor "hőtőventilapátja"?, mert egy kicsit ki volt dörzsölődve.Szal azt arrébb raktuk, meg az önindító egyik kábele sem volt a helyzet magaslatán. A kicsikocsi meg piszokul megy.Tetszik.Pont ilyet akartam.Csak erősen huzatva még 2. gang végén, 3.-ba kapcsolva is tornázni kell a kormánnyal.Valamint 150km/h körül kezd kicsit lustulni! :) De addig az én mércémmel mérve brutális a gyorsulása. Ja, meg fel kell prószálni egy rövidebb ékszíjat, mert nekem is beleér a kasztniba a generátor ékszíjtárcsája, pont úgy mint anno Demónak. Szal ígyhát a helyzet........... :lol: Pár apróság van már csak: -fék -generátor darálás probléma -váltórudazat pontosítása -kuplung finomítása -alapjárat probléma -esetleg egy B Corsa GSi kormány Viszont Petinek már nem vállalnám a generátor generált! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január12, 2007 Megoszt Elküldve Január12, 2007 Viszont Petinek már nem vállalnám a generátor generált! :) Miért, nálam sokkal több hely van a kis hengerfej miatt? :) :) Én viszont olyant hallottam, hogy ha jól forgatják a generátort, akkor lefelé kifér. Viszont még nem próbáltam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Pár apróság van már csak: -fék -generátor darálás probléma -váltórudazat pontosítása -kuplung finomítása -alapjárat probléma -esetleg egy B Corsa GSi kormány Viszont Petinek már nem vállalnám a generátor generált! :) Átbögöltem ma kicsit a gépet.Egy minimálisat tudtam ráállítani még a kerékagyakra, valamint a bal oldali talpas csavarjai icipicit lazák voltak, azokra húztam, meg megnéztem a lengőkarbekötési pontot is.Az rendben volt. Érdekes viszont, hogy szemmel láthatólag a betét nem fog a teljes tapadási felületén, és ezért is lehet gatya a fék.Mind1, nincs jelentősége, amint lehet, cserélem nagyobbra. A váltórudazat már neccesebb dolog, min ahogy mondtam is.Vagy találok bontva, vagy esztergáltatni kell hozzá olyan perselyt.Bár lehet, hogy erre inkább megkérem Demót, mert Ő legalább tudja is, hogy mit kell csinálni. A kuplung már csak ilyen marad, lvén ez a technika nem kimondottan ebbe az autóba való ugye! :) Az alapjáratit meg orvosolom, amint jó a futómű.Lehet, egy TECH-es vizsgálat nem ártana már. Generátorhoz meg egyel rövidebb szíj kell.Bár elivelg ez is alig ment anno újkorában a helyére. A kormány pedig..........nekem tessik! :lol: Minjá mejek vele egy köröt, aztán megnézem, hogy mit alkottam.Egyáltalán alkottam-e v.mit........... Vagy csak az időt baxtam el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Hm.... Hm... Bejó akinek már van püfögetni való autokája :) :) Lassan ha minden igaz és jól megy akkor tán jövőhéten berakhatjuk a mocit az enyémbe is . De már csak akkor hiszem ha majd látom :lol: Addig is jó autokázást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Lassan ha minden igaz és jól megy akkor tán jövőhéten berakhatjuk a mocit az enyémbe is . Tessen ám szólni, ha kell egy "izmos" :lol: ember! :) Szívesen segítek.Délelőttönként 8:30 után ráérek........ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Átbögöltem ma kicsit a gépet.Egy minimálisat tudtam ráállítani még a kerékagyakra, valamint a bal oldali talpas csavarjai icipicit lazák voltak, azokra húztam, meg megnéztem a lengőkarbekötési pontot is.Az rendben volt. Érdekes viszont, hogy szemmel láthatólag a betét nem fog a teljes tapadási felületén, és ezért is lehet gatya a fék.Mind1, nincs jelentősége, amint lehet, cserélem nagyobbra. A váltórudazat már neccesebb dolog, min ahogy mondtam is.Vagy találok bontva, vagy esztergáltatni kell hozzá olyan perselyt.Bár lehet, hogy erre inkább megkérem Demót, mert Ő legalább tudja is, hogy mit kell csinálni. A kuplung már csak ilyen marad, lvén ez a technika nem kimondottan ebbe az autóba való ugye! :) Az alapjáratit meg orvosolom, amint jó a futómű.Lehet, egy TECH-es vizsgálat nem ártana már. Generátorhoz meg egyel rövidebb szíj kell.Bár elivelg ez is alig ment anno újkorában a helyére. A kormány pedig..........nekem tessik! :lol: -Demóval beszéltük,hogy a féknél valami gebasz van,mert azért ennél jobban kellene fogni a 236-nak. -A váltórudazatot átkell még majd nézni,sok ott a laza alkatrész! :) "Feszesíteni" kell rajta! -Jó lenne,ha végre Bazsi is látná a mocit,eltudom képzelni,hgoy megint egy pillanat alatt megtalálja a hibát,mint anno a GSi-n! -Generátornál én két lehetőséget látok!Vagy a rövidebb szíj felkínzása,vagy kikapjuk megint és a doblemezt megkínáljuk még párszor! :D -A kormány pedig javaslat volt,elmegyünk a város legjobb bontósához(sziaferi :) ) és kérünk próbalapot esetleg. Ezek csak az én véleményeim,aztán annyit fogadsz meg belőle amennyit jónak tartasz vagy simán kapjam be! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts