Tom Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 a 45 lovas rettenetről? :blink: egyébként ennyire tökéletes állapotú Corsát nemigen láttam még...elméletileg kb 1 év múlva a húgomé lesz ;) Hát akkor viszont a 0-100 7.8mp-t nem értem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December4, 2006 Megoszt Elküldve December4, 2006 Hát akkor viszont a 0-100 7.8mp-t nem értem. :unsure: ;) de tárgyilagosak vagytok :blink: az adat egész pontosan így néz ki: 0-100 Km/h 7,876+*mp :P egyébként tréfás az 1.2 motor,nedves,de havas úton is legalább 1 mp-el jobban gyorsul százra. és ez nem saccperkábés adat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Rá viszont érdemes lesz figyelni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Rá viszont érdemes lesz figyelni :unsure: Van már kész C20XE B Corsa. De a féltengely ott sem egyszerű játék tudtommal, bár korentsem akkora szívás, mint az A Corsánál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 szóval ez már annyira hétköznapi,hogy fel se kapjátok rá a fejeteket? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 szóval ez már annyira hétköznapi,hogy fel se kapjátok rá a fejeteket? :blink: Hát láttunk már ilyet, az biztos. ;) De nem értem hogy miért B Corsába teszi, annyira azért nem könnyű. Meg az A nagyságrendekkel szebb is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 ebben a corsában volt már 1.8 GT moci,meg 1.6 GSi is... :blink: eredetileg 1.2es :unsure: azért én elviselném,akármilyen "nehéz" is a B Corsa ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Azt tegyük hozzá, hogy pl. amit Lurdynál már láttam narisárga B corsa, abban az xe-hez rendesen ki volt vágva az elejében a lemezekből! szóval az A corsa ilyen téren is jobb. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 . Meg az A nagyságrendekkel szebb is. :unsure: Keblemre! :blink: ;) ;) Én meg kicseréztem a folytószeleppotit, és eleinte ugyanúgy játszott az alapjárattal, mint előtte.Nah, mondom irány az utca.Kicsit megkergettem, egy Audi elé is sikerült felmennem, aztán sztem nem értette, hogy miért nem tud tolni. :P ;) :lol: Aztán mikor visszalassítottam, már nem volt gond, szépen beállt olyan 950rpm környékére.Biztos el volt lustulva. :lol: Aztán szétszedtem a jobb oldalát, lévén ott nem volt kihézagolva, bepászintottam a hézagolást.Természetesen elment a kormányközepem, de jelenleg nem érdekel.Műxik, nem ér bele semmibe, és kész.Majd ha elkészülnek a rendes féltengelyeim, akkor jobban belemélyedek a dolgok rejtelmeibe. A fék.Nos, kicsit szedtem le a fékolajból mert érzésem szerint sok volt benne, és használható lett.Na jó, nem olyan brutális a lassulása pl. az Astrámhoz képest, de jobb.Meg lehet vele állni. Úgyhogy a féltengelytest cseréig a verdát késznek nyilvánítom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 szóval ez már annyira hétköznapi,hogy fel se kapjátok rá a fejeteket? :blink: Nem, mert még nincs is kész neki. Mit gondoltok, kitöl vannak neki az infói? :unsure: Januárban szeretné átépíteni, addig még biztosan lesz egy pár kérdése. Már volt is nálam, hogy megnézze a féltengelyeket és a kerékagyakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem, mert még nincs is kész neki. Mit gondoltok, kitöl vannak neki az infói? :unsure: Januárban szeretné átépíteni, addig még biztosan lesz egy pár kérdése. Már volt is nálam, hogy megnézze a féltengelyeket és a kerékagyakat. Ha bejönne még egy átépítés, jelezném, hogy megérkezett a motortartó konzol, amire én is évszázadokat vadásztam.besz.áron a tiéd lehet. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Ha bejönne még egy átépítés, jelezném, hogy megérkezett a motortartó konzol, amire én is évszázadokat vadásztam.besz.áron a tiéd lehet. :blink: Akkor igényt tartanék rá. :unsure: Mennyi az annyi? Jöhet PÜ-ben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Akkor igényt tartanék rá. :unsure: Mennyi az annyi? Jöhet PÜ-ben is. Nem titok, 4940ft volt P.K.-val.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Nem titok, 4940ft volt P.K.-val.......... Adtak hozzá egy parancsnokot is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Adtak hozzá egy parancsnokot is? :unsure: SZ.P.K.-t! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 SZ.P.K.-t! :unsure: A zárolt készletből? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Akkor igényt tartanék rá. :blink: Mennyi az annyi? Jöhet PÜ-ben is. Bótoljunk! ;) Egy konzol, 2db 256-os nyeregért cserébe?Hm? :unsure: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Én is összepakoltam fékimet a héten, szerencsére az esztergányos-bácsi most jól dolgozott mert készre szerelve a féket agy és társai összerakva minden passzentos lett. ;) Ha minden igaz akkor jövőhéten megven a lakatolás is és akkor már nincs más hátra csak hóóó-ruukkkk. ;) Ja és persze még kell egy két pacskert szabnom lemezből erősités gyanánt de az már nemsok meló, szal talán beindul a projekt :blink: :unsure: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Nem rossz! :unsure: Egy Evo 450 E Kadett egy kb 350 LE-s A Corsa ellen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Az első sorokról a corsatunerek jutottak az eszembe! :unsure: A sportautók szépek, gyorsak, de drágák, így sok esetben elérhetetlenek. Az ember elnézegeti őket, kicsit csurgatja a nyálát, aztán vesz valami dízelt és módfelett elégedett, mert jól fogyaszt. Pedig minden emberben él egy kisgyermek, aki irtózik a racionalitástól, tojik a fogyasztásra, és mindennél jobban szeret játszani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Ebben az a szép, hogy ezek se igazán ellenfelek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Ebben az a szép, hogy ezek se igazán ellenfelek. ;) Tegnap, mikor vittem a Corsát Tomihoz, egy 320i próbázott be. :unsure: Nem volt ellenfél! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 Tegnap, mikor vittem a Corsát Tomihoz, egy 320i próbázott be. :unsure: Nem volt ellenfél! :blink: Zsír! Video? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Zsír! Video? :unsure: Hát olyat nem csináztam, de a rajtot elqrtam.De még így is megvolt a party, aztán 2-ben már volt tapadás, és ott elkezdtem a távot gyűjteni.3-ba kapcs.nál már sehol sem volt.A köv. lámpánál erősen méregette a gépemet, hogy mijafene' lehetez! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Hát olyat nem csináztam, de a rajtot elqrtam.De még így is megvolt a party, aztán 2-ben már volt tapadás, és ott elkezdtem a távot gyűjteni.3-ba kapcs.nál már sehol sem volt.A köv. lámpánál erősen méregette a gépemet, hogy mijafene' lehetez! ;) Esküszöm nyáron,ha jön Peti kecskemétre,szerzek egy tetőcsomagtartót és egy nagy festős falétrát és két festékes festőrucit.Beülünk az alázógépbe így,létrával a tetőn és alázunk! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts