Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  Idéz
Köszi, Mélykék! :) :D

Egyébként én is néztem azt, ami a duen.hu-n van (Sparco pedál) de az nem ez a fajta! (de tény, hogy olcsóbb!) Ez Pestről való a Pólus centerből.

Már rajta van a kocsin, és NAGYON jól fogja a cipőt! Kicsit azért még szokni kell.

Ma vadul leelőztem egy Suzukit!!!!! :twisted:

Na, oké, csak 90-el ment.... :wink:

a pólusban hol lehet ilyet kapni?? csak mert a sparcoban asszem ugyanez 13 ropi :?:

Elküldve

nekem annyian oksokodtak, hogy mennyire csúszni fog. Lassan egy éve benn van és 1x sem csúszott meg, pedig vizescipő, papucs minden volt, ami elvileg gáz lehet és mégse! csak a pedálokat elég szorosan oda kell fogni a gyári pedálhoz, hogy a kis gumigömbök minél jobban kiálljanak :idea:

• 3 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Van egy A-s Corsam és meg szeretném tuningolni viszont nem akarok sok pénzt beleölni, ugyhogy ha tudtok adni tanácsokat amelyekhez nem kell annyi pénz akkor légyszi írjatok.Ha olcson vannak tuningcuccok, akár használtak is eladók akkor azok is érdekelnek.

Előre is köszi!!!

• 4 weeks later...
Elküldve
  Idéz
Sziasztok!

Van egy A-s Corsam és meg szeretném tuningolni viszont nem akarok sok pénzt beleölni, ugyhogy ha tudtok adni tanácsokat amelyekhez nem kell annyi pénz akkor légyszi írjatok.Ha olcson vannak tuningcuccok, akár használtak is eladók akkor azok is érdekelnek.

Előre is köszi!!!

erről egy picit bővebben....

mit szeretnél rajta csinálni? külső? hifi? motor? van mindegyikhez topik a fórumon soksok okosságot összeirtak már a jomunkásemberek ott.

Amugy az egyik legolcsobb dolog a szemöldök, kb 3000-ért adnak egy párat 8) :)

Elküldve

A motort szteretném tuningolni, meg egy kicsit optikázni is. hozzányúlnék a futoműhöz csak nem szeretnék meghalni a kocsiban. : :Hangman:

Elküldve
  Idéz
A motort szteretném tuningolni, meg egy kicsit optikázni is. hozzányúlnék a futoműhöz csak nem szeretnék meghalni a kocsiban. : :Hangman:

Célszerű egyszerre csinálni a kettőt, de nem kell még fára tenni ettől a gépet! :)

Elküldve
  Idéz

Olcsóbb mint, az Astra AES, 175 Juróért már lehet zsákmányolni egy párat

Végül is annyira akkor tényleg nem gáz, bár azért 100-120eur jobban hangzana!(mondom ezt én, egy Astrás!) :)

Elküldve
  Idéz
Végül is annyira akkor tényleg nem gáz, bár azétz 100-120eur jobban hangzana!(mondom ezt én, egy Astrás!) :)

Majd biztos megy lejebb is az ára. Van fent licitálható is, az 1 nap múlva jár le és 98-on.

Elküldve

Láttam ma egy B corsát, Corsa GSÍ cuccokkal felvértelve.Klassz kis darab volt, bár a hátulján "csak" 1.0 12V volt.Aztán mondjuk lehet, hogy ez volt a megtévesztés! :)

• 1 month later...
Elküldve
  Idéz
Wolfi!

kérdezzél csak!

A korábbi párat amit most öt perc alatt beraktál mind ismerem...

ez a corsa van ellátva egy c20xe-vel... :wink:

Gondolom papírmentes?

:roll:

Elküldve
  Idéz
No comment... :roll:

:( :( :lol: :D

Szóval ha tudnál esetleg mail címet, vagy tel.számot, vagy postagalombot, hálás lennék.Csak a kíváncsiság kevéért. :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.