warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Na ez az első versenyen meg is volt... :D Végül is csak kell egy másik kasztni, és már mehet is az 1 hétig tartó átépítés! :lol: Simaliba............ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Demo vajon berakta már az uj Star Trek anyagbol készült féltengelyeit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Demo vajon berakta már az uj Star Trek anyagbol készült féltengelyeit? :D Még nem egészen vannak benne, de már nemsokára... Ma már lehet, hogy belepróbálom öket, de még váltót is kell cserélnem. Na meg még egy rakás más cucc is cserés. Tegnap beraktam a Kadett 16V motortartóbakot és egyszercsak sokkal több hely lett a generátor és a nyúlvany között. :D Végül is csak kell egy másik kasztni, és már mehet is az 1 hétig tartó átépítés! :lol: Simaliba............ :lol: Azért turbót nem épít át senki egy hét alatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Még nem egészen vannak benne, de már nemsokára... Ma már lehet, hogy belepróbálom öket, de még váltót is kell cserélnem. Na meg még egy rakás más cucc is cserés. Tegnap beraktam a Kadett 16V motortartóbakot és egyszercsak sokkal több hely lett a generátor és a nyúlvany között. :lol: Azért turbót nem épít át senki egy hét alatt. :lol: Akkor már nem ér bele kanyarban? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 S, 1.4Si! :D Ha jól tudom, akkor neki van egy piros olajkájhája, egy piros 1.2-es és egy fekete 1.4i Joy, ami C14NZ, 60LE-s és nem Si. Akkor már nem ér bele kanyarban? :lol: Remélem nem fog már beleérni, mert ez a bak már gyárilag meg van támasztva hátulról, így nem nagyon mozdulhat már meg a nyúövány irányába. Remélem szombatra elkészül, és akkor lehet, hogy megyünk Morral Tökölre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 egy fekete 1.4i Joy, ami C14NZ, 60LE-s és nem Si. Ém úgy tudom, hogy Si volt izé, maradt.Mert most a barinője kapta meg a kisgépsast. :lol: Amúgy pl. egy magadfajta emberkének sztem lazán megvan 1 hét alatt az átépítés.Ha csak azt csinálja. Mert én erre gondoltam........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Ém úgy tudom, hogy Si volt izé, maradt.Mert most a barinője kapta meg a kisgépsast. :lol: Amit én abban a motortérben láttam, az egy központi injektoros C14NZ volt, az Si már majdnem ugyanúgy néz ki, mint az 1.6 GSI, illetve hasonlít pl. a C20NE-re is. Amúgy pl. egy magadfajta emberkének sztem lazán megvan 1 hét alatt az átépítés.Ha csak azt csinálja. Mert én erre gondoltam........... Igen, úgy készen lenne egy hét alatt, de azért dolgozni is kell néha. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Egyébként leadtam Kiskaszának a féltengelyeket.Elvileg a jövő 7n meglesznek rövidítve, szaxerűen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Én meg ma belefaragtam a Kadett 16V fékrásegítöt a 22-es föfékhengerrel, az új fékcsöveket, az új kerékcsapágyakat és kerékegyakat. Aztán este hét után még jött egy haver segíteni és nekiálltunk váltót cserélni. Most még van egy kis gond, ezért kell holnap szereznem két hosszú csavart, aztán elvileg megint kiengedhetem a Corsát az utakra. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Ma végre összeállt a Corsa. :lol: 13 napot állt a féltengelyek miatt. Kerékagyak, csapágyak, alátétek és féltengelyek gyönyörüen összeálltak. Büszke vagyok magamra, mert jól számolgattam. :D Viszont a jobb elsö kerekem kicsit érdekesen áll, mintha nem befelé dölne, ahogy szokott, hanem kifelé. :lol: Holnap reggel szétszedem még egyszer és megnézem, hogy mi a baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Vidd el futóműveshez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Viszont a jobb elsö kerekem kicsit érdekesen áll, mintha nem befelé dölne, ahogy szokott, hanem kifelé. :lol: Holnap reggel szétszedem még egyszer és megnézem, hogy mi a baja. Minden a helyére került vissza?Futóművesen lehet állítani a dőlést?Kormányközép? Én meg megtaláltam, hogy valszeg mitől egyenetlen az alapjáratom, miután azt a bizonyos szenzort b.szogattam a folytószelepház mögött, és véletlenül hozzáértem a fő gyújtókábelhez.Megrázó élmény volt........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Minden a helyére került vissza?Futóművesen lehet állítani a dőlést?Kormányközép? Én meg megtaláltam, hogy valszeg mitől egyenetlen az alapjáratom, miután azt a bizonyos szenzort b.szogattam a folytószelepház mögött, és véletlenül hozzáértem a fő gyújtókábelhez.Megrázó élmény volt........ :lol: Elvileg minden a helyén van, csak minden csavarnak kb 1 mm-rel nagyobb a lyuka, mint maga a csavar, tehát lehet, hogy nem a legjobb állásban szorítottam meg öket. Ráadásul azon az oldalon még a talpast se lazítottam le. Szerintem az a két nagy csavar lett rosszul meghúzva, amelyik a gólyaláb alján van. Futómüves ezzel se tudna mit csinálni. De különben a féltengelyek nagyon szépen passzolnak. Most azon agyalok, hogy szerzek két hibátlan lengökart és odaadom Johnnynak, hogy erösítse meg öket. Az egyik már kezd kicsit puklisodni, nem tudom, hogy mitöl lehet, de ki lesz cserélve. Utána pedig futómüves. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 . Az egyik már kezd kicsit puklisodni, nem tudom, hogy mitöl lehet, de ki lesz cserélve. Talán mert nehezen viseli a 170LE-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Talán mert nehezen viseli a 170LE-t! :lol: Az ki van zárva. :D Ez a lengökar erre a teljesítményra lett tervezve. :lol: Épp most találtam egy német fórumon egy érdekes lengökarmegoldást A Corsára, ami tuti, hogy erösebb konstrukció, mint a gyári. http://img95.imageshack.us/img95/5540/dscn1356on0.jpg http://img95.imageshack.us/img95/9895/dscn1352rg3.jpg Tulajdonképpen építettek a Corsa alá egy bölcsöt egy elég masszív lengökarral. Elég komoly futómü van a kocsi alatt, érdekelne, hogy milyen vezetni. De a mostaninál csak jobb lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Szerintem, ha egyszer nélkülözni tudom a Corsát pár hónapra, akkor én is építenék egy ilyent. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Szerintem, ha egyszer nélkülözni tudom a Corsát pár hónapra, akkor én is építenék egy ilyent. :lol: jön a tél :D havat tolni ugysem fun autoval....nekem elhiheted egy isszonyat lusta diszno juzernek kellene eltuntetnie a havat a lakotelepen de néha én tologattam a géjesivel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Nemsemmi ez a lengőkar+bölcső megoldás.Viszont elég érdekes a talpas is.Nem egy szokványos dolog.Egy ember ajánlott már nekem ilyen megoldást................ Mármint talpasilag........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Ilyen csuklókat hol lehet venni? jön a tél :lol: havat tolni ugysem fun autoval....nekem elhiheted egy isszonyat lusta diszno juzernek kellene eltuntetnie a havat a lakotelepen de néha én tologattam a géjesivel :lol: Akkor legalább nem kellene beépíteni az olajhütöt, mert jól hülne az olajteknön keresztül is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Ilyen csuklókat hol lehet venni? Megkérdem jad, mert az ismi fiának az R32 alatt vannak ilyen fémizék, mindenhol.Full versenygép futóművileg az is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október21, 2006 Megoszt Elküldve Október21, 2006 Megkérdem jad, mert az ismi fiának az R32 alatt vannak ilyen fémizék, mindenhol.Full versenygép futóművileg az is! Az jó. :lol: Állítólag nem olcsó mulatság. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 Hogy lehet ilyen csúlyán megcsinálni egy A Corsa sárvédöíveit? :lol: A gyári sokkal szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 A színe is hagy kivetnivalót maga után. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 A színe is hagy kivetnivalót maga után. :lol: Babakék.S, a szín......... hát......... łŁ$÷ߤnya........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október23, 2006 Megoszt Elküldve Október23, 2006 A színe is hagy kivetnivalót maga után. :lol: Egem a sárvédöívek jobban zavartak, a színére már nem is tudtam odafigyelni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts