warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hát éppen ez a gond, hogy az enyém még meg sem akar csúszni.CSak szépen lassan megállok, mikor már tövig nyomtam a fékpedált.Szal v.mi nem stimmel.Megfordult már az is a fejemben, hogy nem-e lehet gond, hogy erősebb a motorból jövő vákumhatás, mint amire eredetileg tervezték a Corsa rásegítőjét, és az csinálja a fesztivált.Nem tudom.............. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hát éppen ez a gond, hogy az enyém még meg sem akar csúszni.CSak szépen lassan megállok, mikor már tövig nyomtam a fékpedált.Szal v.mi nem stimmel.Megfordult már az is a fejemben, hogy nem-e lehet gond, hogy erősebb a motorból jövő vákumhatás, mint amire eredetileg tervezték a Corsa rásegítőjét, és az csinálja a fesztivált.Nem tudom.............. :lol: Nekem is tökéletesen müködik a rásegítö, pedig még az is eredeti Corsa. Mondjuk még mindig nagyobb, mint a tiéd. Úgy néz ki, hogy felnik miatt elmarad a 288-as fék projekt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Nekem is tökéletesen müködik a rásegítö, pedig még az is eredeti Corsa. Mondjuk még mindig nagyobb, mint a tiéd. Hét éppen ezaz.Szal holnap meg fogom vizsgálni ezt a fékkérdést.Mondjuk jó lenne beméretni, de ugye mosmán had'ne menjek vizsgabázis közelébe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hét éppen ezaz.Szal holnap meg fogom vizsgálni ezt a fékkérdést.Mondjuk jó lenne beméretni, de ugye mosmán had'ne menjek vizsgabázis közelébe! :D Miért ne? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Miért ne? :lol: :lol: :D Csak úgy na! :D Viszont mi legyen a felnikkel? Van ismid? Vagy felrakhatom árulni? Mert tényleg váltok 256-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Csak úgy na! :D Viszont mi legyen a felnikkel? Van ismid? Vagy felrakhatom árulni? Mert tényleg váltok 256-ra. Hahóóóóó! A kis felnik érdekelnek és elővásárlási jogot formálnék rá! :lol: Holnap vagyis mindjárt indulok Rosenheimbe de szombaton megcsörgetlek aztán csapkodjuk egymás tenyerét okés! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Hahóóóóó! A kis felnik érdekelnek és elővásárlási jogot formálnék rá! :lol: Holnap vagyis mindjárt indulok Rosenheimbe de szombaton megcsörgetlek aztán csapkodjuk egymás tenyerét okés! :lol: Ha Demónak nem kell, akkor megdumáljuk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Ha Demónak nem kell, akkor megdumáljuk! :lol: Úgy néz ki, hogy benevezek egy garni 8 és 9x14-es :lol: RH Cup felnire gumistól, szóval most szerintem nem fog kelleni a Smoor. Viszont nekem is beszélnem kellene Ferivel, mert kellene még pár dolog a Kadettból. Föfékhenger+rásegítö, hátsóhíd, váltókulissza, esetleg a hibás BC is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ma összeraktam az apraját is a kis villámnak, a fék is megszokható, bár próba képpen nyomva tartottam mikor beindítottam, és elég korektül elkezdett befelé sétálni a fékpedál, szal csak kelleni fog a féket is tuningolni, minden téren. Menet közben nem volt semmi rendellenes hang, úgyhogy elvileg használható a Corsa.De remélem ugyanezt tudom mondani olyan 1000km múlva is........ Jah, hétfőn futóműves, szerdán pedig kipuffoshoz látogatok majd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ma összeraktam az apraját is a kis villámnak, a fék is megszokható, bár próba képpen nyomva tartottam mikor beindítottam, és elég korektül elkezdett befelé sétálni a fékpedál, szal csak kelleni fog a féket is tuningolni, minden téren. Menet közben nem volt semmi rendellenes hang, úgyhogy elvileg használható a Corsa.De remélem ugyanezt tudom mondani olyan 1000km múlva is........ Jah, hétfőn futóműves, szerdán pedig kipuffoshoz látogatok majd el. Ha szombaton hazajön Feri,vasárnap akár neki is eshetnénk a féknek!Ha gondolod! :lol: Ma este azért hozd be a jószágot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október13, 2006 Megoszt Elküldve Október13, 2006 Ha szombaton hazajön Feri,vasárnap akár neki is eshetnénk a féknek!Ha gondolod! :D Ma este azért hozd be a jószágot! :lol: A féket akkor akarom macerálni, ha megvan hozzá minden, meg a nagyobb rásegítő beépítéséhez szükséges minden infó, mert ott is kell majd faragni a dolgokon, meg hát ugye kell akkor egy 22-es főfékmunkahenger, rásegítőm még akad elfekvőben, meg hát 2db 256-os fékhez való féknyereg, 2db Brembo tárcsa, és 1 garn. Ferrodo betét is! :lol: Ezek meg majd csak később lesznek........mert most nincs hozzá elég "kedvem" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Vittem ma Johnnyt egy kört a szélvésszel!Tetszett neki, csak kicsit remegett utána a keze.Viszont miért van az, hogy úgy érzem hogy jobban is mehetne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Vittem ma Johnnyt egy kört a szélvésszel!Tetszett neki, csak kicsit remegett utána a keze.Viszont miért van az, hogy úgy érzem hogy jobban is mehetne? :lol: Hát neked ez sem elég? :lol: Kölcsönadom Dezsőt egy hétre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hát neked ez sem elég? :lol: Kölcsönadom Dezsőt egy hétre! :lol: Ennél vadabbul kellene mennie érzésem szerint, de aztán lehet, hogy csak..........mittomén! ;) Dezsőbe is tegyünk "rendes" :D motort? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ennél vadabbul kellene mennie érzésem szerint, de aztán lehet, hogy csak..........mittomén! :D Dezsőbe is tegyünk "rendes" :lol: motort? :lol: Hm.... hm.... hm.... Én is szeretnék egy kört ha lehet:) Ja és ha lehet akkor hozz már egy felnit ráprobálnám kisgépre.... hehehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Hm.... hm.... hm.... Én is szeretnék egy kört ha lehet:) Ja és ha lehet akkor hozz már egy felnit ráprobálnám kisgépre.... hehehe Megdumáljuk. :lol: Amúgy jól fog állni a kisgépeden, csak a hátulján majd olyan 3cm-t szélesíteni kell, hogy jól is nézzen ki, mert különben felül majd a peremre, meg az elejét kell hozzáültetni.Más nincs! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ennél vadabbul kellene mennie érzésem szerint, de aztán lehet, hogy csak..........mittomén! ;) Dezsőbe is tegyünk "rendes" :lol: motort? :D Rakjatok bele egy 1000ccm 140LE motorbicikli motort, az kötelezőbe is kevessebbe kerül. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Leadtam Kiskaszának a Smoorokat, had próbálja be az 1.5D alá! :lol: Holnap futóműves.Ez lesz a kisgép első igazán hosszú útja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Leadtam Kiskaszának a Smoorokat, had próbálja be az 1.5D alá! :D Holnap futóműves.Ez lesz a kisgép első igazán hosszú útja. :lol: Utána mondjuk eljöhetnél hozzám is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Utána mondjuk eljöhetnél hozzám is. :lol: Had teszteljem már idehaza! :lol: S, ha műxik, meg jó lesz a fékem is, akkor majd utazunk is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Had teszteljem már idehaza! :lol: S, ha műxik, meg jó lesz a fékem is, akkor majd utazunk is! :D Szinte már látom,ahogy Páhi és Izsák között csapatod neki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ma megvolt a futóműállítás, aminek következtében javult az úttartás, de ki kell hézagolni a jobb oldali féltengelyt is, nincs mese.A féket meg lehet szokni, de inkább majd cserélem.Alapjáratot is rendbe kell hozni rajta, mert olykor elmegy. Az autó pedig félelmetes.Előztem 1t, mert egy mögöttem jövő Passátos le akart lépni, lévén beszorultam egy cammogó kisteher mögött, de gyorsabban tudtam kilőni úgy, hogy 4.-ben volt a kisgép, aztán olyan jól lépett, hogy a kisteher előtt kénytelen voltam megelőzni még 2autót, ha már lendületben voltam :lol: . A Passátos persze beragadt a kisteher mögött. Mindent összevetve nagyon jó, és félelmetesen gyors kisautóm lett, de nagyon észnél kell vele lenni. Szal csak okosan.De ha v.ki ilyet akar építeni magának, csak javasolni tudom, mert óriási "felnőttmóka" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ....De ha v.ki ilyet akar építeni magának, csak javasolni tudom, mert óriási "felnőttmóka" :lol: Főleg akkor lesz az,ha a megfelelő fékeket is rárakjuk majd! :lol: Rövidebbre vettem az idézetet. Gepard Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Szerintem ez mehetne a cicásba is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Ez jó! Sámlira térdelve tudod szerelni a motort. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts