J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Viszont a srác az elsővideón nem valami jól nyomja az ideális íveket,bár lehet hogy az orrnehéz gépet nehezen lehetett a kanyarokban tartani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Viszont a srác az elsővideón nem valami jól nyomja az ideális íveket,bár lehet hogy az orrnehéz gépet nehezen lehetett a kanyarokban tartani! Én meg azon csodálkoztam, hogy hogyan tud ilyen szépen menni vele a kanyarokban. Mondjuk neki elöl 8, hátul 9x14-es kerekei vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Én meg azon csodálkoztam, hogy hogyan tud ilyen szépen menni vele a kanyarokban. Csatlakozom.Én is csodálkoztam rajta, mert csak 1X tette keresztbe a gépet egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Szivesen kipróbálnám mit kéne vele küzdeni kanyarban! :lol: Losi van új hírek azóta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Losi van új hírek azóta? :lol: Sajnos ma családi nap volt, és nem jutottam egyről a kettőre.Így azt sem bírtam kideríteni, hogy mi a fene ér bele a hova.Csak elvi síkon, de ugye az meg relatív.Erősen....... Így marad a holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Szivesen kipróbálnám mit kéne vele küzdeni kanyarban! :D Losi van új hírek azóta? :lol: Ha jó leszel, majd egyszer kipróbálhatod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ha jó leszel, majd egyszer kipróbálhatod. :lol: Nagy falat lenne az hirtelen nekem szerintem! 60Le után... :lol: Engem az izgat,hogy az alulkormányozottságot hogyan lehet játékká alakítani! :D Tökre tetszik,amikor Dezső egy körforgóban 60-nál elkezdi tolni az orrát és küzdeni kell vele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Tökre tetszik,amikor Dezső egy körforgóban 60-nál elkezdi tolni az orrát és küzdeni kell vele! :lol: Ültetés+toronymerevítő RLZ! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ültetés+toronymerevítő RLZ! :lol: Annyit mondogatod b@szki,hogy megcsinálom,de segítesz a garázsfeljárot kivésni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Annyit mondogatod b@szki,hogy megcsinálom,de segítesz a garázsfeljárot kivésni! :lol: Szerintem segítene, de én is segíek, ha kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Annyit mondogatod b@szki,hogy megcsinálom,de segítesz a garázsfeljárot kivésni! :lol: Ezen nem fog múlni! :lol: Egyébként fejlemények vannak, mert ráhúztam a kerékagy csavarokra, és elértem azt, hogy nem ér bele sehova.Ergo, használható a gép, egyenlőre.De azért majd mejünk még vele párat.Aztán volt az az AC sivítás.Szal szegény AC felkapott minden, a tank alján évszázadok óta leledző koszt, és rendesen rá volt rakódva a szűrőbetétre.Egy kiadós féktisztítós takarítás megtette a hatását, ugyanis csönd van. Az alapjárati ingadozás is kiküszöbölve, mert megkergettem a gépet, kihúzatgattam, így úgy tűnik, hogy rendben van.Ha nem is egyenletes, de megközelíti azt.Megy mint a szél, és nem torpan meg, ha váltok. Viszont ami ultragáz, az a fék.Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy ezt a 236-os cuccot ledobom róla, és nagy rásegítővel,, 22-es munkahengerrel, és 256-os szettel rakom össze. Mert ez a fék, nem fék.Az pedig kellene rá, mert majdnem sikerült oldalba vernem egy Lacettit, aki nem gondolta volna, hogy olyan hamar mellé fogok érni.Én meg azt, hogy meg is tudok állni................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Találtam egy videót, amit haverom régi Corsájáról készített az új tulaja. :D http://videos.streetfire.net/video/bb45fe9...84c00da96e1.htm jó a felni amikor távolrol mutatják olyan mint egy golf :lol: :D (para volt látni az a civicet felborulni a pályán....énis ettől féltem kecsón amikor oldalt volt az autó, hogy itt bizony borulás lesz) jol hallom, hogy a boost beast 50 000 euro volt csak az ALAPANYAG?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 jol hallom, hogy a boost beast 50 000 euro volt csak az ALAPANYAG?? :lol: Akkor már nem is csinálsz olyant? :lol: Azt mondják, de nem sokminden van benne ami ennyibe kerülhet. Esetleg munkadíjjal. Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy ezt a 236-os cuccot ledobom róla, és nagy rásegítővel,, 22-es munkahengerrel, és 256-os szettel rakom össze. Azt a Ferinél már lestipistopiztam. :D Mondjuk, lenne neked még egy átépített Astra C18NZ kombiból származó rásegítöm, és 256-os fékek is vannak még asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akkor már nem is csinálsz olyant? :lol: Az nekem visszalépés lenne :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Az nekem visszalépés lenne :D :lol: :lol: Hát igen, gondolom abban is sportülés van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Azt a Ferinél már lestipistopiztam. :lol: Mondjuk, lenne neked még egy átépített Astra C18NZ kombiból származó rásegítöm, és 256-os fékek is vannak még asszem. Rásegítőm nekem is van, de 22-es főfékmunkahengert szerválnom kell majd, ill. a szokásos 256-os nyereg+betét+tárcsa.Újabb 30e.Asszem kicsit később lesz ebből v.mi.De nem várhatok vele sokáig, bár télen úgysem fogok Corsázni. Meg hát ottvan még a kipuff helyrerakása, futóműállítás, felniket rendbe tetetni, ilyenek........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Rásegítőm nekem is van, de 22-es főfékmunkahengert szerválnom kell majd, ill. a szokásos 256-os nyereg+betét+tárcsa.Újabb 30e.Asszem kicsit később lesz ebből v.mi.De nem várhatok vele sokáig, bár télen úgysem fogok Corsázni. Meg hát ottvan még a kipuff helyrerakása, futóműállítás, felniket rendbe tetetni, ilyenek........... Akár meg is egyezhetünk, ugyanis én szeretnék 284-es, vagy 288-as tárcsákat. Akkor megkaphatod az enyémeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 A 288-nál már vigyázz, mert a 15-ös kerekek 99%-a ugrik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 A 288-nál már vigyázz, mert a 15-ös kerekek 99%-a ugrik... :lol: Az enyémek még rámennek, mert ha jól emlékszem, akkor Gabi versenygépén is 288-as van és arra rámentek a gyári Calibra 15-ös felnik. Jövöre különben is 16-os megy alá, csak télre és gyorsulni kellene a 15-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én úgy tudom, hogy neki 284-es van...de lehet, hogy rosszul tudom...nekem pl 288-as van...de a gyári G Astra lemez felmegy...alufelnik nem nagyon...de lehet olyat találni ami még patent... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én úgy tudom, hogy neki 284-es van...de lehet, hogy rosszul tudom...nekem pl 288-as van...de a gyári G Astra lemez felmegy...alufelnik nem nagyon...de lehet olyat találni ami még patent... :lol: Rápróbáltag már a gyári GSI alufelnit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Azt nem pedig van egy a kertben valahol... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Azt nem pedig van egy a kertben valahol... :lol: :lol: Azt láttam azon a képen, ahol kipakoltátok a sok cuccot a csomagtartóból. :D Épp azért kérdem. Rápróbálnád a kedvemért? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Akár meg is egyezhetünk, ugyanis én szeretnék 284-es, vagy 288-as tárcsákat. Akkor megkaphatod az enyémeket. Én nem vagyok semmi jónak elrontója, viszont akkor csináljuk úgy, hogy a Smoorok árából levonjuk, mert korábban említetted, hogy ha nem kell, akkor visszavennéd.Márpedig nagyobb féknél már nem fog felmenni alá.Kicsit később sztem én is legalább 15'-be fogok benevezni.Biztos, ami biztos....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2006 Megoszt Elküldve Október12, 2006 Én nem vagyok semmi jónak elrontója, viszont akkor csináljuk úgy, hogy a Smoorok árából levonjuk, mert korábban említetted, hogy ha nem kell, akkor visszavennéd.Márpedig nagyobb féknél már nem fog felmenni alá.Kicsit később sztem én is legalább 15'-be fogok benevezni.Biztos, ami biztos....... Egyébként a fékek hatékonysága erösen függ a gumiktól és a futómütöl is. Én a 185-össel például csak csúszkáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts