Demó Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Az nagy kaland volt! :lol: Ha nem fog a közepén sem, meg az elején sem, akkor fogni fog a végén! :lol: Sztem a féktárcsám beleér a nyerget tartó konzolba, és ferdén indul meg az egész......... ez a tippem...... Igen, az lesz az, én is átgongoltam az egészet. Én már úgy csináltatom a kerékagyakat, hogy ezzel ne legyen gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A Corsa V6: http://www.verblasen.de/opelszene/2006/04-...ig/194_9381.jpg Egy próbát megérne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A Corsa V6: http://www.verblasen.de/opelszene/2006/04-...ig/194_9381.jpg Egy próbát megérne. :lol: C25XE és X25XE is van a Ferinél! :lol: Ha esetleg megunnád a C20XE-t! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 És milyen szépen beletették! Az embernek az az érzése, hogy könnyebben befér az orrába, mint a sornégyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Nekem nem kellene, de szívesen építenék egyet, csak hogy tudjam, hogy mekkora munka lenne. Mint kihívás érdekelne. :lol: Ne építsek valakinek egyet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 És milyen szépen beletették! Az embernek az az érzése, hogy könnyebben befér az orrába, mint a sornégyes... A'sszem sírva fakadnánk, ha meglátnák, hogy hogyan szerkesztették bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A'sszem sírva fakadnánk, ha meglátnák, hogy hogyan szerkesztették bele! :lol: Nem lehet sokkal nagyobb probléma, mert a V6 ugyanolyan széles, mint a 2000-es, csak kicsit több helyet kell neki csinálni elöl és esetleg hátul is. :lol: Így készült: A zárlemezen ök is vágtak, de különben egész jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ne építsek valakinek egyet? :lol: ne adj Antinak téli autó tippeket :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 ne adj Antinak téli autó tippeket :D :lol: Pedig akkor elég súly lenne a hajtott kerekeken, biztos jól lehetne vala haladni hóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 No számoljunk... Lehet kapni 100 körül már Corsát. Átíratás, miegymás. Ilyen motort talán 150-ért elektronikával be lehet szerintem szerezni (remélem nem nagyon lőttem alá). Kasztnit előtte rendbe kellene tenni, ne egy rozsdaboglyába kerüljön be, ezt olcsón meg tudnánk oldani. Ezután már csak Demó munkadíjját kell előkerítenem, meg a fényezőét, és van egy csodaszép '1.2'-es kis Corsám, kifejezetten télire az '1.2'-es Manta mellé. :lol: Lehet, hogy jövőre belevágok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 No számoljunk... Lehet kapni 100 körül már Corsát. Átíratás, miegymás. Ilyen motort talán 150-ért elektronikával be lehet szerintem szerezni (remélem nem nagyon lőttem alá). Kasztnit előtte rendbe kellene tenni, ne egy rozsdaboglyába kerüljön be, ezt olcsón meg tudnánk oldani. Ezután már csak Demó munkadíjját kell előkerítenem, meg a fényezőét, és van egy csodaszép '1.2'-es kis Corsám, kifejezetten télire az '1.2'-es Manta mellé. :lol: Lehet, hogy jövőre belevágok! :D Legyen akkor XE, v. NE, és azok olcsóbban megvannak.Csak a kihajtásokkal kell kicsit variálni majd. Tehát Corsa, kb. 150e., átírás 50e., motor+váltó sallangokkal 100e. mondjuk, normális futómű legalább 50e. fékek elöl 30e. a hátulja 20e.-ből kijön csapágyastól, normális szilentek 23e., normális lakat+fény 100e. kb. Inkább így érdemes számolni........ Demóval meg majd megegyeztek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez még csak elvi síkon van, de nagyon hajlok rá! A Manta után első a motorom, aztán jöhet egy kis szelíd, szolíd téli autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 aztán jöhet egy kis szelíd, szolíd téli autó. :lol: Laza legalább 130LE-vel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A Mantából (majd) kb 300 Le-t szeretnék (3000 ccm, 24V, chip tuning +kompresszor), úgyhogy ez tényleg laza kis családi autó lenne kedvező fogyasztással. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 A Mantából (majd) kb 300 Le-t szeretnék (3000 ccm, 24V, chip tuning +kompresszor), úgyhogy ez tényleg laza kis családi autó lenne kedvező fogyasztással. :lol: Amúgy mikor mentem a berep.kor a Corsával, és.........hát..........ismeretlen dimenziók nyíltak meg a gyorsulás fogalmát illetőleg.Modhatnám, hogy Demóé is megy mint állat, de azzal sötétben mentem, és pillanatok alatt beszűkült a látómező! :D Viszont az enyémmel is olyat sikerült lépni, hogy sztem a gyorsnak hitt 1.6 16V ECOTEC Astrámat is éppen 3X autóznám körbe vele!Pedig nem is padlóztam úgy igazán, csak adtam egy lazább gázfröcsköt 3.-ban! :lol: Elvégre még nincs teljesen készen........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez is szép! :lol: És biztosan gyors is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Elvégre... :lol: Sok kellemes órát töltsetek el együtt autókáddal! (Természetesen törésmentesen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Ez is szép! :lol: És biztosan gyors is. Gondolom a lököse is tetszik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Gondolom a lököse is tetszik! :lol: Elöbb-utóbb úgy is szerzek olyan lököst. Bár ezzel még le tudok állni a gazázsba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Elöbb-utóbb úgy is szerzek olyan lököst. Bár ezzel még le tudok állni a gazázsba. :lol: A sajátomba még az ültetés ellenére is le tudtam, pedig ugye nem 1Xű feladat az sem........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 úúúúúú skacok ez a V6 corsa nem semmi :lol: azért kíváncsi lennék a kanyarvételére....mert eléggé ornehéz lehet...vagy hátul van egy zsák cement,azt mehetünk csapatni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Találtam egy videót, amit haverom régi Corsájáról készített az új tulaja. :lol: http://videos.streetfire.net/video/bb45fe9...84c00da96e1.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Találtam egy videót, amit haverom régi Corsájáról készített az új tulaja. :lol: http://videos.streetfire.net/video/bb45fe9...84c00da96e1.htm Állat! :D Jó az aláírásodban a corsa Demó,de Losira is illene,csak piros corsával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 Találtam egy videót, amit haverom régi Corsájáról készített az új tulaja. :D http://videos.streetfire.net/video/bb45fe9...84c00da96e1.htm Megnéztem! ;) Tetszett! :lol: Főleg ahogy az az új Mondeo?? :lol: ;) majdnem keresztbe állt az erőlködéstől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2006 Megoszt Elküldve Október11, 2006 És mégegy videó XE Corsáról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts