warwolf Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Tényleg, neked most kívül-belül nagy csuklóid lesznek? Ha igen, akkor tudok valakit, akinek esetleg kellenének a kicsik, amik a Corsád alatt voltak. :wub: Én nagyon rugalmas vagyok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Közben megrendeltem a keményített szilenteket is a kisgéphez.Elvileg okt. elején lesznek készen vele. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat: Direkszürő átalakító: Megerősített lengőkar: Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette. Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub: U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 U.i.: Demó!A lengőkar megerősítéséhez való lemezsablont(papír) eltettem,hátha neked is kell majd! :P Már meg is akartam kérdezni, hogy csinálnál-e nekem is ilyen erösítést. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Már meg is akartam kérdezni, hogy csinálnál-e nekem is ilyen erösítést. :wub: Ha hozol lengőkart megcsinázom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Ma sikerült befejeznem Wolfinak a corsához való cuccokat: Az anyag kiszabását,előkészítését magam végeztem,a heggesztést faterom készítette. Legalább ennyivel hozzájárulok a "fenevad" készítésében! :wub: Én pedig nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub: A magam nevében köszi! :P De éppen azt néztük, hogy elég kevés Corsás van fent.Corsa A meg végképp kevés.............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig a legjobb Corsa az A! Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig a legjobb Corsa az A! Szerintem... Ez így van! :P hehe ahogy látom a 2 legaktivabb A korzásunk elég népszerű carstyling-on...gratula fiuk :wub: Köszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá, mert a nagy légtömegmérővel határtalan kicsi hely van a lámpa hátamögött.De összeségében egy 45 fokos kanyar a folytószelepház után, némi toldással kombinálva meg fogja oldani az elhelyezést.S, akkor még nem is említettem, hogy kelleni fog szerkeszteni egy tartóizét lemezből, ami rögzíti majd a tömegmérőt, hogy adott esetben ne kolompoljon! :wub: Az élet szép! :P De ez így van jóól. :P Elvileg ma a féltengelyeim is elkészültek, szal Demó a 7végén ellépnék azokért a sűrűbordás agyakért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Pedig el szoktak férni, mindjárt keresek képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember22, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2006 Itt is elfér. Mondjuk érdemes a mocsit is megnézni. Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Eléfrni elfér, szó se róla, de hozzáér a toronyhoz a gumicső.S, ez hosszú távon nemjó dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember24, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2006 Eléfrni elfér, szó se róla, de hozzáér a toronyhoz a gumicső.S, ez hosszú távon nemjó dolog. Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Máshogy nem fogod tudni megoldani, mert sehogy sem fog elférni. Nekem is hozzáér. A B verzióval már nem ér oda sehovasem.Nem gumicső, hanem a direktszűrőhöz kapható csőtoldatokkal egészen jól össze lehet hozni, csak maga a direktszrőnek kevesebb a hely, mert pont becsúszik a zárhíd alá, és kisit hozzáér a belső pereméhez ott, ahol már szinte a lámpa kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Okoskodtam kicsit a légtömegmérővel, meg direkttel, és arra a következttésre jutottam, hogy ha azt akarom, hogy minden elférjen, akkor vennem kell egy nagyonkicsi direktszűrőt hozzá, beszélj a Tommal :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 beszélj a Tommal :P Miért? :P Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Miért? :wub: Én sem tudom, de beszélhetünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Miért? :P Amúgy ha icipicit alakítok azon a zárhídon, mondjuk olyan 5mm-t, akkor okés a dolog! B) Úgyis van már alakítva a verdán, nemkicsit.Ez meg nem is látszódik....... :wub: Nyugodtan alakíts a rárlemezen, a turbósoknak is kell vágni rajta. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Én sem tudom, de beszélhetünk. :P neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P (egy szemét hiéna lehet :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 neked van egy kisméretű direktszűrőd amit az egyik rendkivul szimpatikus barátod használ :P (egy szemét hiéna lehet :wub: ) Az enyém nem is kicsi (legalábbis ezt mondják a lányok...). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Az enyém nem is kicsi (legalábbis ezt mondják a lányok...). B) Te direktszűrővel riógatod a lányokat :wub: :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember25, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2006 Te direktszűrővel riógatod a lányokat :P :P B) :lol: Ha más nincs... :P :D De egy nagyon picit ez itt már kezd off lenni. :wub: Egyébként tényleg nagynak számít az a direkt, szerintem a Simota pl. kisebb nála, hosszra legalábbis mindenképpen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Kezd tele lenni a hócihőm ezzel a féltengely dologgal.Már lassan 5 hete, hogy szét van túrva a kisautó és már csak ezekre a fránya féltengelyekre várok.Már a rövidebb tengely készen is van, de nem vagyok vele kisegítve.Sajnos.A hosszú ugyanis nem fért bele a marós ember padjába, v. mifene........... Lehet, jobban jártam volna, ha heggesztetek. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts