warwolf Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ma kiszedtem a lengőkarokat, megerősítés céljából.Kissé viccesnek találtam azt az 1db átmenő 10-es? v. 8-as? csavart lengőkaronként.Lehet, esetelg azt is fel kellene upgradelni 12-re legalább, ill. a szilentben lévő perselyt is.Bár ha a keret engedi majd, akkor lehet, hogy inkább azokra a "versenyszilentekre" fogok benevezni, de előtte sztem leegyeztetem a sráccal az átmenő furat méretét. Demónak is kilazultak a talpasgömbfejet a lengőkarhoz fogató csavarjai............. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Demónak is kilazultak a talpasgömbfejet a lengőkarhoz fogató csavarjai............. :wub: Igen, voltak is érdekes hangok kanyarban és amikor irányt váltottam. Pedig meg lettek húzva. Most mégjobban meghúztam, még egy kulcsot is eltörtem. Már majdcsak elég lesz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Igen, voltak is érdekes hangok kanyarban és amikor irányt váltottam. Pedig meg lettek húzva. Most mégjobban meghúztam, még egy kulcsot is eltörtem. Már majdcsak elég lesz. :wub: Egy pötty varratot neki és tuti nem ereszti majd! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Egy pötty varratot neki és tuti nem ereszti majd! Igen, az biztos, de akkor már max flexxel lehet levágni onnan. :wub: Én maradok a gyári megoldásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha minden jól megy szerdára meglesz az új futómű (KW) meg egy két okosítás a motortérbe. régebben váltórecsegésről meg hasonló bajokról beszéltem. Nos a váltó jónak tűnt szétszedés után is, de hát a kuplungal viszont bajok voltak. Valószínű azért reccsent meg néha a váltó, mert a kuplung nem emelt ki rendesen. Kissé már megpörkölődött öreget kivettük (valószínű nem bírta a plusz teljesítményt). Így kapott is a vas egy Sachs (remélem jól írtam) kuplungot, meg persze egy új rudazatot a régi műanyag helyére. A motor melegedése miatt pedig egy olajhűtővel lesz gazdagabb a masina illetve szegényebb pár gramm vassal a lendkerékből. Már alig várom hogy kipróbááljam élőben a változásokat. :wub: Lehet csütörtökön a Lurdynál találkozunk, már ha ott lesz valaki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha minden jól megy szerdára meglesz az új futómű (KW) ez kb mitjelent? meg egy két okosítás a motortérbe. ez pontosan mit jelent? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 A futómű 4 zsír új gátlót meg szilent, gumiharangot és társai, a motortér pedig egy erősebb kuplungot, lendkerék könnyítést, és egy olajhűtőt jelent. teljesítményben semmi csoda, de talán jobban fogja az autó a huppanókat viselni (mármint nem veri oda az alját ha két gödör jön egymás után) meg hát ugye a kanyarsebesség és társai is javulni fognak, illetve ne fog annyira melegedni a víz, hiszen az olajat is hűteni fogom külön is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Én is agyalok másik futómüvön, mert a mostani igaz szépen áll, de nagyon kemény. Egyik haver ajánlott egy KW futómüvet, még várom a válaszát, hogy mennyibe fog kerülni. Igazság szerint vagy Bilsteint, vagy H&R-t szeretnék, de a KW is rendben van. De az is lehet, hogy akkor már túl sokat rugózna és akkor meg könnyebben leérne az alja. Még nem döntöttem, ki kellene próbálni egyet. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Én is agyalok másik futómüvön, mert a mostani igaz szépen áll, de nagyon kemény. Egyik haver ajánlott egy KW futómüvet, még várom a válaszát, hogy mennyibe fog kerülni. Igazság szerint vagy Bilsteint, vagy H&R-t szeretnék, de a KW is rendben van. De az is lehet, hogy akkor már túl sokat rugózna és akkor meg könnyebben leérne az alja. Még nem döntöttem, ki kellene próbálni egyet. :wub: Én nem cserélném le azt a futóművet a helyedben, az biztos. Max. egy kicsit keményebbre... :P B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Igazság szerint vagy Bilsteint, vagy H&R-t szeretnék, Kiskasza éppen most vett egy Bilsteint, 40e.-ért.Fix.35mm-t ültet, és elsőre jónak tűnik.............. talán egy kicsit rozsdás, de egy Tigra alatt volt anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Én nem cserélném le azt a futóművet a helyedben, az biztos. Max. egy kicsit keményebbre... :P :lol: B) Még keményebbre? :wub: Az már csak akkor menne, ha fixre leheggeszteném a gátlókat. :P Kiskasza éppen most vett egy Bilsteint, 40e.-ért.Fix.35mm-t ültet, és elsőre jónak tűnik.............. talán egy kicsit rozsdás, de egy Tigra alatt volt anno... Nagyon jók azok a Bilstein futómüvek, kíváncsi leszek, hogy milyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ja-ja, jónak tünik csak hátul van egy kis gáz ahogy elnézegettem, felpróbáltam a calibra felnit és elég szépen kitölti a helyet még így ültetés nélkül is mi lessz ha alákerül a lengéscsillapitó+rugó? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ja-ja, jónak tünik csak hátul van egy kis gáz ahogy elnézegettem, felpróbáltam a calibra felnit és elég szépen kitölti a helyet még így ültetés nélkül is mi lessz ha alákerül a lengéscsillapitó+rugó? :wub: Nálam elfért a Calibra felni, csak ott kellett kicsit alakítani, ahol meg van nyomva az oldala. Nekem is 195/50 R15-ös gumik vannak most alatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nálam elfért a Calibra felni, csak ott kellett kicsit alakítani, ahol meg van nyomva az oldala. Nekem is 195/50 R15-ös gumik vannak most alatta. Képet dobjál már róla! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Képet dobjál már róla! :wub: Pénteken nem kellett volna olyan korán hazamenni. :P Íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Húú bazee!Atom lett! :wub: Egyébként tegnap Wolfi rámruházta a lengőkarokat,azt majd faterral megerősítjük,és átpasszolta a direktszűrőt is,mert a légtömegmérőhöz nincs átalakítója. Már fejben megvan hogyan hozom össze a szögletest a kerekkel,csak ídő kell majd rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Asszem valahol van képem egy ilyen adapterröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Asszem valahol van képem egy ilyen adapterröl. Keresd meg,ha tudod,érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Most csak ilyen kicsi képet találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Most csak ilyen kicsi képet találtam. http://i13.ebayimg.com/05/i/06/b8/9d/79_1_b.JPG Na igen,valami ilyesmi van a fejemben is tervként,de szerintem a baj ott lesz,hogy itt alapból a négyzet kisebb,mint a direkszürő átmérője.Szal egy kicsit más lesz szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na igen,valami ilyesmi van a fejemben is tervként,de szerintem a baj ott lesz,hogy itt alapból a négyzet kisebb,mint a direkszürő átmérője.Szal egy kicsit más lesz szerintem. A direktszüröhöz van több gumigyürü is, hogy kisebb átméröhöz is jó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ez nagyon bejön. De ez is tetszik, 1.6 GSI Weber-karbikkal. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ja-ja, jónak tünik csak hátul van egy kis gáz ahogy elnézegettem, felpróbáltam a calibra felnit és elég szépen kitölti a helyet még így ültetés nélkül is mi lessz ha alákerül a lengéscsillapitó+rugó? :wub: Ha elég kemény a gátló hozzá, akkor elvileg semmi. De sztem amúgy sem.Csak jól kell felrakni esetleg a sárvédőjavítóíveket.Nekem ölég furán állnak a dolgok, de ez csak akkor jött ki, mikor aláraktuk a Smoorokat.Kell majd oldalanként vagy 3cm-t szélesíteni minimum.De hosszú a té, szal idő lesz rá.Meg előbukkant 1-2 sunyi hervadás is.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ma felhívtam féltengelyes embert, már nekifogtak a dolognak.Johnnynak is leadtam viszonylag gyorsba, a légtömegmérőhöz szükséges dolgokat :P, szal halad a dolog.Azé' elég gyorsba megszerváltam a toldáshoz szükséges cuccost! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Tényleg, neked most kívül-belül nagy csuklóid lesznek? Ha igen, akkor tudok valakit, akinek esetleg kellenének a kicsik, amik a Corsád alatt voltak. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts