Demó Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Felraktam a motorra a generátort, aztán mértem 1t a baktól, és úgy próbáltam behatárolni a generátor ékszítárcsájának a helyét.Ha kevés lesz, akkor még alakítok rajta. :unsure: Cak nem olyan egyszerü mindig emelgetni azt a motort váltóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2006 Cak nem olyan egyszerü mindig emelgetni azt a motort váltóval. Akkor majd a kasztnit emelem le róla! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus24, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2006 Vártam a képeket, de nem találtam semmit. :P Holnapra készíts elö egy tüzoltókészüléket, mert ki tudja, hogy még mi történhet kábelezés közben. :wub: Holnap, de legkésöbb szombaton reggel be kell indulnia a kocsinak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Próbáltam este képeket feltenni, de valszeg hackelték a fórumot, úgyhogy inkább elmentem szunyázni, mert kutyamód elfáradtam.Tegnap délután szépen felemeltem a kicsikocsi orrát, aztán fektetve bevonszoltam a motort alá.Éppen nézegettem, hogy akkor az én motorbeemelő teóriámat mennyire tudom átültetni a gyakorlatba, mikor megjelent Paja cartárs, aki látta, hogy ott áll az autóm, és gondolta benéz. Aztán inkább azt javasolta, hogy a xarakodás helyett inkább szerváljunk egy zsirut, és felhívta az egyik hawerját, aki kölcsön tudta adni.Úgyhogy haza szaladt a kocsiért, meg UFÓ-ért, és elhoztuk a készüléket. A pincébe levitel után kb. 20 perccel a motor már a helyén volt.Ez a legdurvább az egészben.Minden klaffolt, igaz mindent úgy készítettem elő, ahogy azt Demó javasolta.Szal más lehetőség nem volt! :wub: Ma folyt.köv. :P Meg előtte bontó, és beszerzem még a szükséges sallangokat. Nagyon köszönöm Pajának a segítséget, mert sztem az én technikámmal zsiru nélkül még most is a motort cibálnám a Corsa orrában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Amúgy képeket szerettem volna felrakni, még le is kicsinyítettem, úgy töltöttem fel a tar.hu-ra, de tegnap este óta konvertálja az Istenadta............... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2006 Minden klaffolt, igaz mindent úgy készítettem elő, ahogy azt Demó javasolta.Szal más lehetőség nem volt! :P Igen, de elötte az én Corsámnál egy egész napot szívtam a hibák keresésével és az alkatrészek alakításával. Tudod, "-Miért nem passzol? -Mert az egész nem idevaló!"! :wub: Na ez ment egy napig. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Igen, de elötte az én Corsámnál egy egész napot szívtam a hibák keresésével és az alkatrészek alakításával. Tudod, "-Miért nem passzol? -Mert az egész nem idevaló!"! :wub: Na ez ment egy napig. :P V.hogy ez mennyire igaz volt ma, amíg a sebességeket vadásztuk elő belőle!De azért ugyehogy miljen ügyi vook?Ha benne van hátramanteben, akkor elég nehéz 1-2-őt kapcsolni! :P Viszont villanyászati fronton kész lett a gép, hála neked, Ó SZENT DEMÓ! :lol: Már csak a kipuffra, és a féltengelyekre várok, aztán inulhat a mandula.Remélem az AC nem fog xarakodni, tehát elég lesz a töltőnyomása.De ha mégsenem, akkor még az is cserés lesz. Kivi vok! :D Tartalmas 7vége volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Remélem is hogy nem lesz gond, mert ezen a hétvégén is kétszer mentem föl Kecsóra. Elözö héten csütörtökön lett készen a kocsi és ma már 1600 km van benne. :wub: Csak nem tudom, hogy hová is mentem olyan sokat és ahhoz képest még nem is tankoltam sokat. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 ...nem is tankoltam sokat. :P Ezeket meg sem hallom. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Elözö héten csütörtökön lett készen a kocsi és ma már 1600 km van benne. :wub: Csak nem tudom, hogy hová is mentem olyan sokat és ahhoz képest még nem is tankoltam sokat. :P Sokat pörög a kerék mert nyomod neki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Szinte csak a féltengelytestekre vártam már, hogy guruljon a kisautó.Ma délelőtt közölték, hogy nem lett kész, szal elkeseredtem kellőképpen, mert az A terv kútba esett.Jöljön a B terv, miszerint az 1.5D Corsa A féltengelyteste jó hozzá.Több forrásból is megerősítették, hogy nem jó, mert egyezik a többivel, 1.2 1.4. Szal B terv is kútba esett. Jön a C terv, miszerint megpróbálok keresni egy ügyeskezű szagembert, aki gyorsba megcsinálja nekem. Ha ez sem jönne be, akkor jön a D terv, vagy pedig felkötöm magam. :wub: Há így............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Jelenleg a C verzió fut, két szálon.Remélem lesz megoldás rá........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Jelenleg a C verzió fut, két szálon.Remélem lesz megoldás rá........... Ha nem marad más, szétvágok még egy Corsa tengelyt és megpróbálom holnap megcsináltatni, de csak az esztergálás volt 6000 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Ha nem marad más, szétvágok még egy Corsa tengelyt és megpróbálom holnap megcsináltatni, de csak az esztergálás volt 6000 Ft. Hamarosan telegrafálnom kell, hogy ki kivel van, aztán jelzem, hogy mijaszitu! :wub: De azért 1000Thx. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Szal B terv is kútba esett. Jön a C terv, miszerint megpróbálok keresni egy ügyeskezű szagembert, aki gyorsba megcsinálja nekem. Ha ez sem jönne be, akkor jön a D terv, vagy pedig felkötöm magam. :P csak vigyázz mert egyre fogynak a tervek, nehogy aztán még egy normális kötelet se találj. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 csak vigyázz mert egyre fogynak a tervek, nehogy aztán még egy normális kötelet se találj. :wub: Amilyen cseresznyém van a féltengelyes szzakemberekkel! :P Amúgy holnap olyan helyre mejek, ahol az embörkék roncsderbiznek, és tudnak féltengelycsinázó műhelyet.Meg hátha össze tudnák variálni az ÉN féltengelyeimet is.Legalább a BW erejéig. Amúgy elhoztam a kipuffot is.Holnap, ha minden összejön, fel is rakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus28, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2006 Majdcsak találsz valakit, aki meg tudja csinálni. Apádéknál nem tudnák gyorsan megoldani a heggesztett verziót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Sajnos féltengelyek nem lesznek BW-ig, így leghamarabb majd csak szept.30.-án lehet "megcsodálni" a kis masinát.Ma egész délelőtt a féltengelyek után kajtattam, de a heggesztett verzióhoz senki nem adta a nevét. Ezért nem is vállalták el. Viszont van helyben egy versenybrigád, akiknek 2db VR6-os mocika van a versenyparipályukban, és úgy okoskodtuk ki a dolgot, hogy BARKAS!!! :P torziós rugóból lesz kiesztergálva a nagy csuklókhoz való féltengely, ezért majd szerválnom kell egy olyan agyrészt is, és megmunkáltatni.Amúgy nekik is ez van beépítve a gépbe, és gond nélkül versenyeznek vele, tehát az én "néhavágta" feelingemet bírnia kell. Így valszeg hosszabb ideig készül majd a dolog, de többet nem kell vele foglalkoznom.S, úgy döntöttem, üzembiztonság mindenek felett. Úgyhogy ígyhát............... De az érem másik oldala, hogy felszabadul 2db Kadett GSi féltengelytest.S, ha kell v.kinek......... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ...hozd a Blitzre...lehet, hogy valakinek el tudod sütni a szlaom után...:-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 ...hozd a Blitzre...lehet, hogy valakinek el tudod sütni a szlaom után...:-)))) Nem valami kukavadászra gondoltál? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus29, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2006 Viszont van helyben egy versenybrigád, akiknek 2db VR6-os mocika van a versenyparipályukban, és úgy okoskodtuk ki a dolgot, hogy BARKAS!!! :wub: torziós rugóból lesz kiesztergálva a nagy csuklókhoz való féltengely, ezért majd szerválnom kell egy olyan agyrészt is, és megmunkáltatni. Akkor neked most kívül-belül nagy csuklók lesznek a tengelyeken? Mennyiért csinálják? Lehet, hogy nekem is kellene, mondjuk csak akkor, ha tutira bírni fogják a terhelést. Akkor viszont kell még két nagy kerékagy, amit le kell esztergáltatni. Egészen véletlenül ismerek valakit, akinek van több olyan is otthon. :P Akkor miután visszaértem Blitzröl, máris kibontok négy nagy agyat és még egyet egy Corsa alól, elviszem munkahelyre és megcsinál(tat)om. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Egészen véletlenül ismerek valakit, akinek van több olyan is otthon. :wub: Konkrétan árat is tudsz, hogy mennyiért adja? :P Amúgy meg szerválni kellene még 2db ilyen Barkas torziósrugóstestet, mert én itt az uccsókat hoztam el.Hátha van ott a közelben nálatok, aztán ha a Blitzre elhozod, akkor már 7főn viszem is a fickóhoz.Annyira rossz nem lehet, ha a VR6-os motort elbírja! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Annyira rossz nem lehet, ha a VR6-os motort elbírja! :P A VR6 a C20XE-hez képest játékszer. :wub: Nem hiszem, hogy holnap reggel még lenne elég idöm bontóba is szaladgálni, de majd meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Szerintem lehet hogy én is tok segiteni féltengely témában,mármint barkas cuccban! Holnap keress meg Wolfi mondok egy két számot akinek lehet ilyen. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember3, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2006 Szerintem lehet hogy én is tok segiteni féltengely témában,mármint barkas cuccban! Holnap keress meg Wolfi mondok egy két számot akinek lehet ilyen. :wub:Igyexem, bár délelőttös leszek, de hátha Gepárd elenged! :P Amúgy asszem ki fogom szedni a lengőkarokat is, aztán azok is meg lesznek erősítve.Legyen kerek a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts