Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Igy néz ki most: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu És persze nyitott motorháztetövel: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Elsö tesztelésekhez nem rakom rá az alufelniket, különben se vagyok biztos, hogy elférne nagyobb munka nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ma mégis sikerült beszerelni a Corsába a toronymerevítöt. :unsure: Elöször azt hittem, hogy nem fog menni, mert a lyukak kicsit el voltak fordulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Ma mégis sikerült beszerelni a Corsába a toronymerevítöt. :unsure: http://www.kepfeltoltes.hu/060810/77716946...ltoltes.hu_.jpg Elöször azt hittem, hogy nem fog menni, mert a lyukak kicsit el voltak fordulva. De te fogtad, megcsavartad a tornyokat, és máris jó lett :D :) Király lesz a gép, kíváncsi leszek rá élőben (már ha Szemesre elhozod) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Gratula a géphez Demó! Műszaki okosban lesz rajta? A c20xe ami belement,generálozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Müszaki még van másfél évig. :unsure: A motor nincs generálozva, mert nem volt rá szükség. Nagyon erös és még a hydrotökék se csattognak. Ha Szemesig nem lesznek nagyobb problámák, akkor mindenképpen elviszem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus10, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2006 Épp most fejeztük be a motortér és a Kadett LCD-müszerfal kábalainek forrasztását és elrendezését. Végre a motortér is úgy néz ki, mint egy normális kocsié, nem lógnak mindenfelé kábelek. :unsure: Az LCD-n is minden müködik, söt, még az olajnyomásmérö sem egyfolytában maximumon áll, mint általában. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Ma megvolt az elsö sikeres próbaút. :) Nem is megy rosszul. :D Vannak még kisebb problámák. Ami a legkevésbé tetszik az az, hogy a rövid féltengely beremeg, ha 170-180-nál gyorsabban megyek. Minél hamarabb le kell gyártatnom másik tengelyeket, amik egy anyagból, heggesztés nélkül fognak készülni. Most még a pozitív dolgok: 1., 2. és 3. sebességet probléma nélkül végigkaparja, de szerintem ha meglesz a kipufogó és a nagy benzinpumpa, akkor még jobban fog menni. :unsure: Szerintem jobban kellene gyorsulnia. Már mentem egy 3-as Golf ellen is, de kicsit lemaradt. :D A futómü nagyon kemény, de nagyon jól fekszi az utat. Aki mellettem ült, utólag bevallotta, hogy félt mikor olyan gyorsan belementem egy kanyarba, de a kocsinak meg se kottyant. Aki eddig benne ült, mind azt mondta, hogy olyan kocsiban még nem ültek, ami így ment volna. Volt libabör és remegés is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 azért majd fogsz dobni bele egy csövezést a biztonság kedvéért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 azért majd fogsz dobni bele egy csövezést a biztonság kedvéért? Tervben van, de szerintem már nem idén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 Fő a biztonság... :D Sok-sok problem mentes km-t... még ha ez így kicsit furán is hangzik egy ilyen "szörny" :unsure: kapcsán. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2006 A futómü nagyon kemény, de nagyon jól fekszi az utat. Aki mellettem ült, utólag bevallotta, hogy félt mikor olyan gyorsan belementem egy kanyarba, de a kocsinak meg se kottyant. Aki eddig benne ült, mind azt mondta, hogy olyan kocsiban még nem ültek, ami így ment volna. Volt libabör és remegés is. :unsure: Azért csak okosan!!!!!!! :) S, gratula a sikeres próbaúthoz!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Na, voltam megtekinteni Demó gépét, és igazi meglepiverda egyenlőre, mert a külseje nem igazán tükrözi azt, ami a motortérben dohog.Hihetetlen, hogy belefér a C20XE, még ha kicsit alakítani is kell a motortéren :unsure:, amiről hát persze, hogy nem csináltam képet. Viszont a többiről igen, és amint hazaértem, felrakok párat. Ütős kis gép lesz, annyi szent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Na, voltam megtekinteni Demó gépét, és igazi meglepiverda egyenlőre, mert a külseje nem igazán tükrözi azt, ami a motortérben dohog.Hihetetlen, hogy belefér a C20XE, még ha kicsit alakítani is kell a motortéren :unsure:, amiről hát persze, hogy nem csináltam képet. Viszont a többiről igen, és amint hazaértem, felrakok párat. Ütős kis gép lesz, annyi szent. Miröl kell még kép, én már majdnem mindenröl csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus13, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2006 Miröl kell még kép, én már majdnem mindenröl csináltam. Arról, hogy a nyúlványnak mennyire láttad el a baját, kb. mennyit kellett alakítani rajta, meg ilyenek........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Épp most fejeztük be a motortér és a Kadett LCD-müszerfal kábalainek forrasztását és elrendezését. Végre a motortér is úgy néz ki, mint egy normális kocsié, nem lógnak mindenfelé kábelek. :) Az LCD-n is minden müködik, söt, még az olajnyomásmérö sem egyfolytában maximumon áll, mint általában. :D Nagy szívás berakni a kadett digitet F astrába?Vállalsz ilyen berakást nekem :unsure: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nagy szívás berakni a kadett digitet F astrába?Vállalsz ilyen berakást nekem :unsure: ? Időigényes, a helyes válasz rá! :) Nekünk Udival olyan 5 órába telt, mire Udi mindent a helyére rakott! Én meg csak néztem azokat a kapcsolási rajzokat, lövésem nem volt az egészről, de a forrasztópákát ügyesen tartottam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Időigényes, a helyes válasz rá! :D Nekünk Udival olyan 5 órába telt, mire Udi mindent a helyére rakott! Én meg csak néztem azokat a kapcsolási rajzokat, lövésem nem volt az egészről, de a forrasztópákát ügyesen tartottam! :lol: Azt én is ügyesen tudom tartani :unsure: :) ,bár megvettétek Dinitől a kadett lcd-t így most várok míg bont egy másikat,de legalább van időm keresni valakit aki berakja nekem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Azt én is ügyesen tudom tartani :unsure: :) ,bár megvettétek Dinitől a kadett lcd-t így most várok míg bont egy másikat,de legalább van időm keresni valakit aki berakja nekem :D Gondolod, hogy Zoli nem segítene ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Na de a témánál maradás végett ajánlanám Wolfi figyelmébe a következőt! Ezt meg Demónak! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 A fehér nem v.mi nitrós csoda?,Az alsó meg............... szal érje utol aki tudja! :unsure: Amúgy Demónál vannak LCD-k! :) Szal tuti tudna segíteni!Viszont az a királyság, hogy a 7végén, mikor voltam nála, megvizsgáltam, faceliftes műszerfallal is a digitet, és a legdurvább az volt, hogy úgy áll benne, mint ha abba találták volna ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Gondolod, hogy Zoli nem segítene ? Azt mondta nem csinál többet ilyet :unsure: AAmúgy Demónál vannak LCD-k! :) Szal tuti tudna segíteni!Viszont az a királyság, hogy a 7végén, mikor voltam nála, megvizsgáltam, faceliftes műszerfallal is a digitet, és a legdurvább az volt, hogy úgy áll benne, mint ha abba találták volna ki! :D Nem hiszem hogy annyiért oda adná mint a Dini,ráadásul azt mondta hogy Demó vette meg töle.Vagy valamit félre értettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Azt mondta nem csinál többet ilyet :) Nem hiszem hogy annyiért oda adná mint a Dini,ráadásul azt mondta hogy Demó vette meg töle.Vagy valamit félre értettem? Nem értettél félre semmit Demó vette meg.Pár héten és lesz másik. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Nem értettél félre semmit Demó vette meg.Pár héten és lesz másik. :unsure: Tudom én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ha nagyon kell, akkor odaadom annyiért, mint amennyiért vettem :unsure: és ha kell, akár be is kötöm neked. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mikor és hol csináljuk. Még akár válogathatsz is, mert már 3 fajta van itthon. Egyszer a kerek ford.számmérös és két nyomatékgörbés. Abból viszont kis különbség van a 8V és a 16V modellek között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2006 Ha nagyon kell, akkor odaadom annyiért, mint amennyiért vettem :unsure: és ha kell, akár be is kötöm neked. Most már csak azt kellene kitalálni, hogy mikor és hol csináljuk. Még akár válogathatsz is, mert már 3 fajta van itthon. Egyszer a kerek ford.számmérös és két nyomatékgörbés. Abból viszont kis különbség van a 8V és a 16V modellek között. Nagyon nem kell :) tudok várni,meg elboltolom a Dinivel okosba úgyis lesz neki még.Viszont a bekötésre igényt tartanék mert ahhoz nagyon nem értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts