Dini Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Sajnos már pár napja nincs otthon netem, mert beszart valami. :unsure: A Corsával viszont elég jól haladok, szerintem ma, vagy holnap már be fog indulni. :) Ha péntekig nem törnek el a féltengelyek, akkor megyek a Hungaroringre tesztelni. :D Ha valakinek esetleg lenne kedve, örülnék ha jönne. Félelmetes! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Én be sem merek majd ülni melléd. De örülök, hogy haladsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :) :D hajrá Demoooo vigyél majd egy kört :lol: de a hűtőcsere nem lesz egy 2 perces mutatvány..... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 :) :D hajrá Demoooo vigyél majd egy kört :lol: de a hűtőcsere nem lesz egy 2 perces mutatvány..... :unsure: A hűtőt nem cseréztük mert ugyanakkora. Már csak kábelezni kell meg a hátsó futóművet átépíteni és irány a kipufogós meg futómű beállítás. És kész is :D Csak most az én projektem került így háttérbe :) Na de majd igyexem Szemesig csinázni valamit. Ha nem így is odaérek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 A hűtőt nem cseréztük mert ugyanakkora. azt gondoltam, de a mult heti tapasztalatomról beszélek...én se cseréltem volna de muszáj volt :unsure: de örülök, hogy jól haladtok nagyon kiváncsi vagyok rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Most jött az SMS Demótól, hogy beindult a szörnyeteg! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ez nagyon f@sza!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Ez nagyon f@sza!!! :unsure: 7végén már a Ringen szeretné tesztelni.Reméljük, majd a féltengelyek is úgyakarják....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 7végén már a Ringen szeretné tesztelni.Reméljük, majd a féltengelyek is úgyakarják....... Milyen váltó van benne és milyen féltenelyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Milyen váltó van benne és milyen féltenelyek? F20, Corsa A GSi féltengelytestek, amik megegyeznek a síma C14NZ-ével, Ascona 1.6-os belső féltengelycsuklók, és gyári 1.4-es külső csuklók.Na ez utóbbi a gyenge láncszem a dologban........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Hát igen, ennél tényleg lehetne erősebb... :unsure: De reméljük a legjobbakat és szerezzetek tartalék tengelyt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Hát igen, ennél tényleg lehetne erősebb... :unsure: De reméljük a legjobbakat és szerezzetek tartalék tengelyt. :D Van neki asszem 3 garnitúra.......... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Azért elképzelem Petya arcát,ahogy tolja neki az első tesztkörön Hajós utcáin! Micsoda széles mosollyal szálhat ki! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Azért elképzelem Petya arcát,ahogy tolja neki az első tesztkörön Hajós utcáin! Micsoda széles mosollyal szálhat ki! :unsure: Sztem nem tesz ilyesmit, mert annál jobban félti a C20XE karterét, ugyanis ölég alacsonyan van, arrafelé meg nem a legjobbak az utak.Egyenlőre a váltóbeállításával rutinozik.R-1-3-5 már van.2-4 még mindig nincs, + az olajhűtő csövével is játszani kell még.Anélkül meg nem egészséges XEzni....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Szal gangok megvannak, de sajnos a bontott Asci belső csuklók egyike megadta magát közvetlenül az elindulás után.Holnap CS.+ kipufogós.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 2-4 még mindig nincs, + az olajhűtő csövével is játszani kell még.Anélkül meg nem egészséges XEzni....... Szerintem nekem még soha nem nyitott az olajhűtőm, amióta nálam van a gép. :unsure: Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :) meg persze remélhetőleg tartósabb is. :D Majd a beszámoló folytatódhat ha van infód Wolfi! :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Úgy néz ki, hogy el kell napolnom a kipufogóst, mert nincsenek olyan féltengelyeim, mint amilyen kellene. Asszem az 1.5D-é jó lehet, de most már meguntam ezt a keresgélést és úgy döntöttem, hogy csináltatok olyant, ami passzol. Igaz heggesztett tengelyek lesznek, de többsrözös erősítéssel. Ha a hollandoknál és németeknél tart a síma heggesztés, akkor nálam is tartania kell. Így belülre már a gyári F20-hor való csuklók kerülnek, kívűlre pedig a Corsáé, ami még a német szakemberek szerint is probléma nélkül bírja a terhelést. Haverom is ilyen csuklókat használ, és még nem voltak problémái, pedig ez már a második szezon, hogy benne vannak. Így sajnos a pénteki tesztelés a Ringen is elmarad. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Szerintem nekem még soha nem nyitott az olajhűtőm, amióta nálam van a gép. :unsure: Viszont a féltengelyre remélem lesz valami olcsó és gyors barbatrükk. :D a "mienkben" meg már nincs is ha minden igaz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Jaa, és a futóművem olyan kemény, hogy a sárga KONI ehhez képest komfortos. Ezt már sikerült tesztelni, mikor tegnap kihúztuk a gépet lakottezületen kívülre. Erre azért volt szükség, mert csak leömlő van rajta és így igen jó hangja van. :) a "mienkben" meg már nincs is ha minden igaz.. :unsure: De azokban is van, csak asszem a másik oldalon, közvetlenül a lökös mögött. Az enyémben egyenlőre nem lesz, de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal. csak óvatosan a könnyelmű kijelentésekkel :unsure: mennyit hallottam már "idén nen költök többet a kocsira" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Ez már szálló ige lesz! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 De azokban is van, csak asszem a másik oldalon, közvetlenül a lökös mögött. Az enyémben egyenlőre nem lesz, de nem is készülök többezer km-es útra, főleg nem padlógázzal. Tényleg nincs,az olajszürőnél sincs ott az adapter amiből a csövek mennek az olajhütőbe. Kiváncsi leszek milyen lesz a kis corsa.Jó gyorsan belekerült a motor :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Tényleg nincs,az olajszürőnél sincs ott az adapter amiből a csövek mennek az olajhütőbe. Kiváncsi leszek milyen lesz a kis corsa.Jó gyorsan belekerült a motor :lol: Most, hogy ismét munkanélküli lettem, :D egész nap a kocsival tudtam foglalkozni. :unsure: De ha Lacinak tényleg nincs olajhütöje, akkor egyáltalán nem gáz, hogy nekem sincs. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Most, hogy ismét munkanélküli lettem, :D egész nap a kocsival tudtam foglalkozni. :unsure: De ha Lacinak tényleg nincs olajhütöje, akkor egyáltalán nem gáz, hogy nekem sincs. :) Egyik 95 utáni gsi-ben sincs amiben c20xe van,de a régiekben se hiszem hogy szükséges lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts