Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én azért hozzátenném, hogy szívásmentes szívátültetést! Mi nem hajtottunk végre ekkora műtétet, mégis soxor nem csak a fogaimat éreztem a számban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mert közúton is szeretnék vele közlekedni, és ha megnézed, hogy egy XE-nek mennyire lóg ki az F20-as váltója lefelé ültetés nélkül is........ Meg hát úton is kellene v.hogy tartani, ahhoz piszok erős a motor, és a legkisebb gázadásnál, akár 3.-ban is képes eltekerni a kerekeket 90km/h-nál, és ha ott megindul a már egyébként is orrnehéz autó.......... Meg az NE egyszerűbb, könyebb az esetleges meghibásodásokra rájönni.Ha egyáltalán elromlik.S, egy öszzvissz 780kg-os autónak elég az a 125-130LE az élményautózáshoz.Mert hiába "csak" 115LE-s, ha nincs benne a katalizátor, meg ott a direktszűrő is, már éppen elég a + teljesítményhez. Hát ém ezért választottam az NE-t inkább. Meggyőztél, igazat adok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én azért hozzátenném, hogy szívásmentes szívátültetést! Mi nem hajtottunk végre ekkora műtétet, mégis soxor nem csak a fogaimat éreztem a számban... Olykor szendvicset, SÖRt! :huh: :lol: OFF vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Én azért hozzátenném, hogy szívásmentes szívátültetést! Mi nem hajtottunk végre ekkora műtétet, mégis soxor nem csak a fogaimat éreztem a számban... Még mi mást? :huh: Egyébként, hogy kicsit OFFoljak is :lol: , a tiéd hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Meggyőztél, igazat adok. :huh: Engem még mindig nem igazán gyözött meg :) az tény hogy kevesebb odafigyelést igényel az NE de mivel ez hobby autó lesz elfért volna benne az XE is.Ráadásul a költség különbségek elenyészöek. Azért ne várj 130LE-t töle annyi sosse lesz ezekkel az álalakításokkal amiket felsoroltál. (azért így is nagyon jó lesz a paripa :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 (azért így is nagyon jó lesz a paripa :lol: ) Hát ez a lényeg. Mondjuk a hobbyautó lehet c20xe dolgoban is van azért valami... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Hát ez a lényeg. Mondjuk a hobbyautó lehet c20xe dolgoban is van azért valami... :) Nem olyan vészes az a C20XE egy A Corsában, már vezettem olyant párszor. :huh: Csak a 4.2-es S6 Quattros volt kicsit meglepödve. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Nem olyan vészes az a C20XE egy A Corsában, már vezettem olyant párszor. :huh: Csak a 4.2-es S6 Quattros volt kicsit meglepödve. :lol: :) na egy olyan arcra én is kiáncsi lennék eccer..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Nem olyan vészes az a C20XE egy A Corsában, már vezettem olyant párszor. :huh: Csak a 4.2-es S6 Quattros volt kicsit meglepödve. :lol: :) Vadember...... :) :D :D :) Amúgy ma elkezdődött a dolog.Nekiláttam bontani.Holnap folyt.köv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Tegnap elkezdtem a szívműtétet kicsiny autómon.Nem volt 1Xű játék akna, és zsiráf nélkül, de kiviteleztem. Képek lesznek, és folyt.köv. is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Tegnap elkezdtem a szívműtétet kicsiny autómon.Nem volt 1Xű játék akna, és zsiráf nélkül, de kiviteleztem. Képek lesznek, és folyt.köv. is. :) Mikor lesznek képek? :unsure: Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült ilyen körülmények közt kiemelni a motort. Föleg úgy, hogy még Johnny sem ért éppen rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Mikor lesznek képek? :unsure: Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült ilyen körülmények közt kiemelni a motort. Föleg úgy, hogy még Johnny sem ért éppen rá. Ráértem volna 1 órán belül,na de Papa olyan türelmetlen! :) Bármikor kell segítség ott leszek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Mikor lesznek képek? :D Azért arra kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült ilyen körülmények közt kiemelni a motort. Föleg úgy, hogy még Johnny sem ért éppen rá. A körülmények nomádak voltak, én pedig erőszakos, és találékony.! :) Amúgy enyenlőre csak a csupasz motorteret tudnám fotózni, az meg............... Meg ugye beszéztük, hogy addig is sallangokkal kellene foglalkozni, mint pl. üza.rendszer, és tsai, nyúlvány, váltópöcök.............. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nemrégen beszéltem Kiskasza cartárssal, és mesélte, hogy elhozta a C14Sí Corsa A-ját a kasztnistól, és kicsit "terhelte".Ilyeneket mondott, hogy félelmetesen megy, 3.-ban 120km/h-nál még úgy harapott mint a dixnó, szal kellően el volt képedve a kis masinától.............. De C20NE lesz benne. :) Nekem meg lesz kölcsönzsiráfom, szal nem kell kimondottan erőlködni majd annyira a motorberakásnál :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nemrégen beszéltem Kiskasza cartárssal, és mesélte, hogy elhozta a C14Sí Corsa A-ját a kasztnistól... Akkor, ha jól sejtem lesz egy eladó C14SE moci valakinek C14NZ izmosításhoz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Nemrégen beszéltem Kiskasza cartárssal, és mesélte, hogy elhozta a C14Sí Corsa A-ját a kasztnistól, és kicsit "terhelte".Ilyeneket mondott, hogy félelmetesen megy, 3.-ban 120km/h-nál még úgy harapott mint a dixnó, szal kellően el volt képedve a kis masinától.............. De C20NE lesz benne. :) Nekem meg lesz kölcsönzsiráfom, szal nem kell kimondottan erőlködni majd annyira a motorberakásnál :unsure: ö a bontós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 ö a bontós? Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 tudnék vevőt a C14SE motorra..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 tudnék vevőt a C14SE motorra..... Ez 14Si, ami benne vagyon........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 az ugyanaz :unsure: szóval tudnék vevőt rá, kéne egy ár...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Amit mostanában csináltam: Nekem is halad ám a projekt, csak nem olyan látványosan, mert éppen egy másik Corsát keresek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Amit mostanában csináltam: http://www.kepfeltoltes.hu/060718/IMG_0973...ltoltes.hu_.jpg kár a medias szatyorért a c20xe szelepfedele sokkal szebb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 kár a medias szatyorért a c20xe szelepfedele sokkal szebb :unsure: De az most nincs rajta. :) Át lesz festve. Így legalább nem megy bele a kosz, mert az nem lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Nem bírtam várni tovább, és megkérdeztem, hogy mennyibe kerül azaz ominózus motortartó konzol, amire régóta áhitozom.A boltos válaszára, miszerint 5400ft, az AZONNALKÉREM volt a válaszom.Ha ezt tudom, már régen benne lenne a motor, meg minden ami kell, a Corsa orrában................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július25, 2006 Megoszt Elküldve Július25, 2006 Na akkor hajrá Wolfi mester! MIndent bele! ami kell!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts