Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Legalább sikerült, vagy Lacháza előtt sem fogsz aludni? :rolleyes:

Remélem most már nem lesz semmi gond. Fék kész, vezérlés belőve, ha még valami beszarik, akkor felmondok. <_<

Elküldve
:rolleyes: <_< -_- :D

Szelepösszenyitást állítottunk. Felső holtponton a szívószelep 1 mm-t van nyitva, a kipufogó 0,3-at.

Finomítások már csak verseny után, kivéve ha így nagyon nem menne, vagy összeakad. B) :)

Elküldve
Finomítások már csak verseny után, kivéve ha így nagyon nem menne, vagy összeakad. <_< :rolleyes:

Pedig az milyen finom érzés,amikor komplett kipuffszelepsort kell cserélni.

• 2 weeks later...
Elküldve

Műszerfal nem bejövős, meg az hogy nincs rajta egyáltalán légszűrő ( remélem azért mert kiállítási darab és nem így használja :wacko: ) de amúgy :D

Elküldve
Áááááá, ezegyfotoshopszobor :wacko: :wacko: :wacko: :D

Akkor elég jól sikerült :D

A kérdés arra vonatkozott, hogy vajon osztókört módosítottak pogácsával, vagy raktak alá 5x110-es futóművet?

Mondjuk utóbbi esetben is valami mozgókúpos csavar kell, mert 5x112 a Porsche felni is, ha jól tudom.

Azért ilyen motorral nem biztos, hogy egyik is megnyugtató megoldás. Kép erejéig mindenesetre ütős :D

Elküldve
Akkor elég jól sikerült :wacko:

A kérdés arra vonatkozott, hogy vajon osztókört módosítottak pogácsával, vagy raktak alá 5x110-es futóművet?

Mondjuk utóbbi esetben is valami mozgókúpos csavar kell, mert 5x112 a Porsche felni is, ha jól tudom.

Azért ilyen motorral nem biztos, hogy egyik is megnyugtató megoldás. Kép erejéig mindenesetre ütős :D

1es, leülhetsz. 5x130 a porsche

Elküldve
1es, leülhetsz. 5x130 a porsche

Gondoltam VW... viszont akkor sem 5x110, szóval mindenképp mókolni kell és ez volt a lényege a mondanivalómnak hajasbaba :D

• 1 month later...
Elküldve

Ma elkezdtük összerakni a motort, ami az első magyar 3000 V6 A Corsába fog kerülni. :wacko:

Ha minden jól megy, akkor hétvégén, vagy jövő héten bepróbáljuk. <_<

• Like 1
Elküldve
Ma elkezdtük összerakni a motort, ami az első magyar 3000 V6 A Corsába fog kerülni. :(

Ha minden jól megy, akkor hétvégén, vagy jövő héten bepróbáljuk. <_<

Félelmetes ;)

Hátramenetbe nem fog két kerékre állni ? :wacko:

Elküldve
Félelmetes :wacko:

Hátramenetbe nem fog két kerékre állni ? <_<

Azt már egy XE is meg tudná csinálni, de félő, hogy hátramenetben kiszakadnak a gumibakok. :(

Nekem slickel emelte a seggét, amikor nagyot fékeztem. Akkor még XE volt benne és 284-es fékek. ;)

• 2 months later...
  • 5 months later...
  • 1 month later...
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.