mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 ....Bár ezen is érdekes oldalt az a két lyuk. :rolleyes:....
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Na ez pl elég szép. Bár ezen is érdekes oldalt az a két lyuk. :rolleyes: Jah és ha képre reagálsz, legközelebb töröld a [ img ] [ /img ] szöveget a link elől. <_< nem tom milyen képre gondolsz vagy img-re vagy mi nem értek hozzá :D azt meg ne várd el hogy a bojler után egyből a gyárit tegyem fel -_-
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 jó jó, hallgatok, inkább örülök hogy ekkora változást sikerült elérni, ez is valami. :)
mélykék76 Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 jó jó, hallgatok, inkább örülök hogy ekkora változást sikerült elérni, ez is valami. :D Örök elééégedeeetleeeeennnn :rolleyes: <_< -_-
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Örök elééégedeeetleeeeennnn :rolleyes: <_< -_- Na ne offoljá. Vagy Corsát tuningolsz vagy csend. :) :D
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 http://img340.imageshack.us/img340/5730/nostraweb2copy.jpg Szerintem így szebb lenne ez is. :rolleyes: <_< woooáááááá na akko majd lepaintolom én is -_- amúgy nem tom így már elég szolíd de nekem valami kell az aljára amit leszakít a fekvő rendőr de a lik mindegy h van e vagy sem de így se rossz ez igaz :D valamit barkácsolj az aljára azt muti meg mert kezd kiforrni a következő lökösöm :) (hamár térítettél)
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 <_< woooáááááá na akko majd lepaintolom én is -_- amúgy nem tom így már elég szolíd de nekem valami kell az aljára amit leszakít a fekvő rendőr de a lik mindegy h van e vagy sem de így se rossz ez igaz :D valamit barkácsolj az aljára azt muti meg mert kezd kiforrni a következő lökösöm :) (hamár térítettél) Nem kell rá semmit barkácsolni. három szótag. ÜL-TE-TÉS B) :rolleyes: Na de mostmár tényleg hallgatok, mert lassan a nevemre iratod a kocsid. B)
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Nem kell rá semmit barkácsolni. három szótag. ÜL-TE-TÉS :D :rolleyes: jobban nem akarom már 40-el lejjebb van meg benne van az xe elöl ami let lesz de meggondolandó hogy lejjebb húzzam még 20-al vagy esetleg szerinted még jobban? ja és barkácsolj az aljára valamit <_< ui: a bojler lökös elég jó volt mert kb 5-6 cm volt a talajtól szal a kisebb bukkanókon még így is át tudtam csorogni. atóól meg ne féljez a kocsi addig az enyém lesz míg ki nem hullik alólam amire nem sok esély van -_-
Zsoltee Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. <_< :rolleyes:
maXtreme Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1274018079.jpg Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. :D :rolleyes: nah akkor nézek valami koptatót a gyári aljára meg megcsinálom olyanra mint a fehér <_< thx Zsoltee az eleje megoldódott -_- mindenkinek üzenem : bojler nem kell a fászt end fúriusz már nem menő :)
FPepe Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/73..._1274018079.jpg Ugyan nem Corsa, de ez gyári lökös, valami koptatóval. Ha így ültetsz nem köll toldat. <_< :rolleyes: Ez komplett G-Astra motorháztető, vagy csak az eleje van ráhegesztve egy F-ére?
spzoli Elküldve Július8, 2010 Elküldve Július8, 2010 Ez komplett G-Astra motorháztető, vagy csak az eleje van ráhegesztve egy F-ére? Eleje, és ez nem teljesen gyári lökös Zsóóótee. -_- A valami koptató meg gyári. :rolleyes: csak resize volt. <_<
Zsoltee Elküldve Július9, 2010 Elküldve Július9, 2010 Eleje, és ez nem teljesen gyári lökös Zsóóótee. -_- A valami koptató meg gyári. :rolleyes: csak resize volt. <_< Úgy értettem a gyárit hogy nem homacicás, meg nem frigate, meg nem főnixtuning. :D
Demó Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Na ilyesmitől viszont fosok rendesen, ezen kívül még két Corsáról tudok, ahol eltört a talpas gömbfej. Ebben ráadásul 2x is. Ebben C20XE van és egy sperres F20. Ezen kívül még két LET A Corsáról tudok, ahol ez történt, mindkettő totálkárra tört. Elővigyázatosságból amikor összeraktam a Corsát, lecseréltem a talpasokat új Lemförderekre, holott az előzőek is még teljesen jók voltak. Remélem nálam ilyen gond nem lesz... :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július13, 2010 Elküldve Július13, 2010 Nálunk is van a városban olyan gyerek,akinek a B Corsában a kormányösszekötő adta meg magát,eltört a szár... :rolleyes: Kanyarban "mókás" lett volna neki...
Stefan Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Na ilyesmitől viszont fosok rendesen, ezen kívül még két Corsáról tudok, ahol eltört a talpas gömbfej. http://dr46.com/Wallp/WallpDr46com__112__hanswheel.jpg ... Remélem nálam ilyen gond nem lesz... :rolleyes: Reméljük! -_- Azért az "megnyugtató" lehet, hogy te nem kanyargós rallyzásra használod, mint a képen ami van, hanem inkább egyenesen. Pusztán a motorerőtől meg talán nem fog eltörni, mint egy ilyen nagyon terheléses kanyarodásnál <_<
Demó Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Féktávon adja meg magát. Nem mindig, volt akinél kanyarban történt.
mélykék76 Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Nem mindig, volt akinél kanyarban történt. Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár :rolleyes: <_< -_- :D
Stefan Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár <_< -_- :D :) Már hogyne? Bal lábbal :rolleyes:
Demó Elküldve Július14, 2010 Elküldve Július14, 2010 Kanyrban meg nem fékezünk ugyebár :D :) B) B) Ez már lehet, hogy a BMW miatt beidegződés, de kanyarban én gázt szoktam adni, nem fékezni. :D :D Amúgy megint helyben vagyok. :rolleyes: Legutóbb a verseny előtti éjjel eldurrant egy olajcsövem és éjjel 1 órakor még szereltem. <_< Tavaly, Blitz előtti éjjel szintén egy olajcsövem durrant el, amit reggel, indulás előtt szervizeltem. Ma, a változatosság kedvéért elrepedt a jobb első féktárcsám, így komplett csere. 2db Brembo tárcsa és egy szett Ferodo fékbetét. Kb. 45e ugrott. -_- De van legalább pozitív dolog is. Itt vannak a fokolótárcsák és már át is alakítottam egy vezérlésburkolatot, hogy hozzáférjek a vezérműkerekekhez összeszerelt állapotban is. A következő két napom elég zsúfolt lesz, ha szombaton Lacházára akarok menni. Holnap délután az új féktárcsákat el kell vinnem CNC maróshoz, hogy belefúrjuk az 5x110-es osztókört és fel kell esztergálni a központosító részét Opel méretre. Utána gyorsan haza (35km) és összerakni, mert este jön haver, akivel bedobjuk a vezérműtengelyeket, kimérjük és befokoljuk. Ha semmi nem jön közbe, akkor ezzel holnap este végezhetünk. Péntekre meg megyek másik haverhoz, akivel a kipufogómat alakítjuk át, hogy végre ne feküdjön fel a hátsó hídon és ne zörögjön. Aztán pakolás, készülődés Lacházára. :D
voszi Elküldve Július15, 2010 Elküldve Július15, 2010 na akkor szedd össze magad, mert megmérlek dyno-val, rükiben! :rolleyes:
Atommanó Elküldve Július15, 2010 Elküldve Július15, 2010 Már hogyne? Bal lábbal :rolleyes: Lósz@rt...kanyarban gázt adunk, majd fogja az összkerék... <_< -_-
Stefan Elküldve Július15, 2010 Elküldve Július15, 2010 Lósz@rt...kanyarban gázt adunk, majd fogja az összkerék... -_- :D Összkerék? Az csak plusz súly :) ... Amúgy megint helyben vagyok. :rolleyes: ... Na vazz, zsufis lesz <_< Remélem ki tudsz majd jönni!
Recommended Posts