Helga Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ezt mondtam én is, hogy nem fontos azt az univerzális hulladékot rávenni a kocsidra, mikor vannak szolidabb és a kocsihoz jobban illő lökösök is, mint pl az amit J0hnny linkelt. :P szerintem is sokkal szebb ez a lökös,formára is zsíros :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ezt mondtam én is, hogy nem fontos azt az univerzális hulladékot rávenni a kocsidra, mikor vannak szolidabb és a kocsihoz jobban illő lökösök is, mint pl az amit J0hnny linkelt. :P igen igazatok van szolídabb is meg izé... kisebb meg izé... fehérebb is meg izé... meg nem olyan nagy meg izé... de hol és mennyiért? ez a kérdés :D taplóláz akarom mondani padlógáz ^_^ üdv G Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csajszi Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 igen igazatok van szolídabb is meg izé... kisebb meg izé... fehérebb is meg izé... meg nem olyan nagy meg izé... de hol és mennyiért? ez a kérdés :P taplóláz akarom mondani padlógáz ;) üdv G maX! "amúgy meg ilyen volt rajta és ilyen is lesz MERT NEKEM EZ TETSZIK!!!" Hamar feladtad!!! :D ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 maX! "amúgy meg ilyen volt rajta és ilyen is lesz MERT NEKEM EZ TETSZIK!!!" Hamar feladtad!!! :D ^_^ rugalmas vagyok :P illetve nem vagyok egy pöcs aki szemellenzőt hord ami szép az szép ;) amúgy tetszik mind a kettő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csajszi Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 rugalmas vagyok ;) illetve nem vagyok egy pöcs aki szemellenzőt hord ami szép az szép ;) amúgy tetszik mind a kettő :D Tipikus férfi :D Nem irigylem a nődet (nőidet)!! ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 de hol és mennyiért? ez a kérdés :D Talán kérdezd meg a tulajt hogy ő hol vette. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/c...zalas_lokharito Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/kasztni/c...zalas_lokharito Ez szerintem hátsó és én üvegszálas lököst pl nem vennék. Nagyon merev és könnyen pattan. Főleg télen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ez szerintem hátsó és én üvegszálas lököst pl nem vennék. Nagyon merev és könnyen pattan. Főleg télen. ;) Nem kell nekimenni a másik kocsinak és akkor nincs ilyen gond :D ^_^ :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Nem kell nekimenni a másik kocsinak és akkor nincs ilyen gond :D ^_^ :P ;) Ez tény, de nem csak önhibádból koccolhatsz le valamit, főleg télen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ez szerintem hátsó és én üvegszálas lököst pl nem vennék. Nagyon merev és könnyen pattan. Főleg télen. :D nem tudtam h hátsó nem érdekli, akkor sorry:D:D csak egy pl.-nak szántam. az tény h könnyebben pattan, főleg ha nagyon lent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Ez tény, de nem csak önhibádból koccolhatsz le valamit, főleg télen. ^_^ De ez így, akkor is magas labda volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 De ez így, akkor is magas labda volt :D Igen, Te meg arról vagy híres hogy lecsapod ezeket a labdákat, főleg ha Én írtam. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június29, 2010 Megoszt Elküldve Június29, 2010 Találtam hasonlókat mint ami a fehér 5 ajtóson van: itt 15105-ös és a 2. oldalon az Fx110 ----------------- Nekem baromira be jönnek: ő ő is ilyen kellene nekem is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Nekem baromira be jönnek: ő ő is Ezekkel megint az a baj szerintem, hogy az alapjában véve gömb alakú B Corsára, nem illik szögletes lökös. Ha megnézed ez ilyen előrenyúló, szögletes lökös akar lenni, csak le van kerekítve a széle. Szerintem ez is marha rondán állna rajta. De ugye ízlések és... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Június30, 2010 Megoszt Elküldve Június30, 2010 Ezekkel megint az a baj szerintem, hogy az alapjában véve gömb alakú B Corsára, nem illik szögletes lökös. Ha megnézed ez ilyen előrenyúló, szögletes lökös akar lenni, csak le van kerekítve a széle. Szerintem ez is marha rondán állna rajta. De ugye ízlések és... :D Persze, valószínűleg igazad is lenne, nem raknák fel ilyet a kocsira ^_^ Csak hát teccik, jól néznek ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Persze, valószínűleg igazad is lenne, nem raknák fel ilyet a kocsira :D Csak hát teccik, jól néznek ki! végre egy hozzáértő MESTER ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 végre egy hozzáértő MESTER :D Az, hogy ízlésficamos még nem jelenti azt, hogy hozzáértő. ^_^ Egy mattig kadett/astra is valakinek szép, valakinek ronda, de aki ért hozzá az elismeri. A frigate bojler nem ez a kategória. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Kár ezen veszekedni. Van akinek tetszik a bucsús tuning,van akinek nem. Én a letisztult vonalak híve vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 akkor felteszem a gyárit de tuti szétfaragom :D az lesz ám a letisztult cucc ^_^ :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 akkor felteszem a gyárit de tuti szétfaragom ^_^ az lesz ám a letisztult cucc :P ;) le kell mosni és tiszta lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
maXtreme Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 le kell mosni és tiszta lesz :rolleyes: ja télleg de most hogy nincs az elején semmi még a gyári is jobb lemosva -_- csak az már nem megy fel a helyére <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 ja télleg de most hogy nincs az elején semmi még a gyári is jobb lemosva -_- csak az már nem megy fel a helyére <_< Néha a kevesebb a több! :D A részletekben van a lényeg. :) Pl egy gyári külsejű corsa művel egy ilyet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mester91 Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Az, hogy ízlésficamos még nem jelenti azt, hogy hozzáértő. <_< Egy mattig kadett/astra is valakinek szép, valakinek ronda, de aki ért hozzá az elismeri. A frigate bojler nem ez a kategória. -_- Hé! Nem csak a 'níd fór szpídes' cuccok jönnek be :D tudok dicsérni egy gyönyörű szép állapotban lévő kocsit is! Volt mostoha apám most vett nem rég egy fehér G Astrát... hát hibátlan az autó kívűl-belül ,és komolyan le kell ülnöm mikor meg látom vele. a falufelnit már ő szerezte rá Néha a kevesebb a több! B) A részletekben van a lényeg. B) Pl egy gyári külsejű corsa művel egy ilyet. :rolleyes: Hát nem sz*rozott vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július4, 2010 Megoszt Elküldve Július4, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts