Stock16v Elküldve Július7, 2009 Megoszt Elküldve Július7, 2009 Megy szépen. :) Ma bemutattam Vadkerten a BMW-seknek és mindenkinek tetszett. Ez igen sokat jelent nekem, mert nagyon komoly dolgokat építenek és ha már nekik is tetszenek a megoldásaim és a kivitelezés, akkor az már nem rossz szerintem. <_< Mindjárt mértünk is egyet G-techel. Utcai 195-ös gumikkal, 1-ben elgurítósan (2,6 60 láb :) ), 2 személlyel mentem 14,1-et 166-al. Többet nem is nagyon próbálkoztunk, mert nem volt túl jó az az útszakasz és nem akartam tovább kínozni. Valamint a nyomás is csak 0,5bar volt. Na az akkor szuper. :lol: Egész jó eredmény a körülményekhez képest.Mi lesz még itt később? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindur Elküldve Július14, 2009 Megoszt Elküldve Július14, 2009 Hello. lenne egy kérdésem. régen volt olyan újság, hogy opel tuning. mostanában magyarul ilyet egyáltalán nem találok, esetleg németül, de azt is nagyon ritkán. Ti esetleg tudtok erről valamit? Amúgy egy a corsa-ja van a barátomnak, azért a corsa tuningba írok :) köszi a válaszokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hali. olyan létezik, hogy "Opel scene" és "Opel tuning", havonta jelenik meg, német nyelvű. Komolyabb ujság árusok biztos árulják, postán hozzák akár 1-1 db esetén is. (ha pesti vagy, akkor a westend-ben az éttermeknél lévő ujságosnál tuti van.) Magyar nyelvű "Opel" ujság volt, de az kb tavaly nyár óta nem kapható sehol. Talán opeléktől, de nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Július15, 2009 Megoszt Elküldve Július15, 2009 Hello. lenne egy kérdésem. régen volt olyan újság, hogy opel tuning. mostanában magyarul ilyet egyáltalán nem találok, esetleg németül, de azt is nagyon ritkán. Ti esetleg tudtok erről valamit? Amúgy egy a corsa-ja van a barátomnak, azért a corsa tuningba írok :( köszi a válaszokat :P Én az opel tuningot rendszeresen veszem de az utolsó számot ami 2hónapra követte az elődjét(csak az utolsónál volt így) sehol sem találtam.Legalább 3 újságosnál voltam nem egyszer de sehol sem volt.Nem értettem hogy miért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 Opel Tuning és Flash Opel Scene a két újság pontos neve, mindkettő havonta jelenik meg német nyelven, és nagyobb újságárusoknál (Relay, Inmedio) érdemes keresni, ott biztosan tartanak külföldi újságot. A Flash általában a hónap első hete után (8-10.-e körül), az Opel tuning pedig a harmadik héten (20.-a után) jelenik meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pindur Elküldve Július16, 2009 Megoszt Elküldve Július16, 2009 köszönöm a sok választ. igen én is imedoiban vettem opel tuningot, de azóta semelyikben nem találok. pedig kb minden héten megyek be :) aztán lehet csak én vagyok ilyen szerencsétlen.... valamelyikőtök írta, h meg lehet rendelni is. azt merre tudom megtenni :( köszi a válaszokat. u.i.: Stock16v, szerintem nekem pont az van meg amiről most Te írtál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Matyi Elküldve Július17, 2009 Megoszt Elküldve Július17, 2009 Hali mindenkinek. Én angliában élek és épp a minap lettem egy 94-es 1.5 td corsa boldog tulajdonosa. Most cserélgetek rajta mindent (ültetés, pufogó..)de sajna nemsok fogalmam van róla , hogy mi merre van mert egy V6-os benzines vectrám van mellette. Szeretnék kicsit a turbónyomáson emelni és az adagolón is állítani! Ezekben tudna nekem valaki segíteni, hogy mit merre találok és hogyan tudom megcsinálni? Nem vagyok kezdő a szerelésben csak amatőr. Csak az írányt kell megmondani és hogy mit csináljak!!!! Coolert könnyű rátenni és segít e valamit?? Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 ezzzz mééé jóó...?? monnyuk még az is ki volt írva h 1.4 16v Si :( aztán még én lettem lehülyézve h szólni mertem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Ezazz! 2 hét és megyek a darabokban lévő gsi a corsámért :) aztán beindul a rebuild project :( Majd lehet lesz 1-2 kérdésem. Ha nem baj :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Demó: Msn en majd írj rám légyszi. Kellene 1-2 infó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/16..._1247934038.jpg ezzzz mééé jóó...?? monnyuk még az is ki volt írva h 1.4 16v Si :P aztán még én lettem lehülyézve h szólni mertem... :( Ahogy drága Lajos bá mondta mindíg a Famílila KFT-ben. Hajnalka....Ezt nem tudhatod!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július20, 2009 Megoszt Elküldve Július20, 2009 Ahogy drága Lajos bá mondta mindíg a Famílila KFT-ben. Hajnalka....Ezt nem tudhatod!!! :) De cserébe mennyire szépen eláll a "tuning" lökhárító, és milyen szép ferde a hűtőrács. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/16..._1247934038.jpg ezzzz mééé jóó...?? Ez arra jó, hogy az eleve a motortérből szívott meleg levegőt a leömlő felett még jobban felmelegítse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Július24, 2009 Megoszt Elküldve Július24, 2009 Ha tudtok A corsákról szép képeket mutatni megköszönném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Július25, 2009 Megoszt Elküldve Július25, 2009 Ha tudtok A corsákról szép képeket mutatni megköszönném. Google Google Google Google................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ültettünk. :lol: Mondjuk így nem hagyhattam, mert amikor álltam ki a garázsból, majdnem leszaggattam a kipufogómat, tehát elöl ráemeltem még 2 centit, hátul pedig így hagytam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ahelyett, hogy erősítettetek volna... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hogy látszik a vigyorgó feje a sárvédőn! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ültettünk. :lol: Ez nagyon zorall :lol: Mennyi volt egy ilyen szett, ha nem titok? Amúgy ez csak jáccós autó lesz, vagy napi használatra is be lesz fogva? Ez gyári C20LET vagy okosítottál valamit rajta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hogy látszik a vigyorgó feje a sárvédőn! :lol: szemébe sütött a nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Hogy látszik a vigyorgó feje a sárvédőn! :lol: Az nem én vagyok, hanem az egyik srác, aki segített. :lol: Én fényképeztem, de aki tükröződik, annak nincs a kezében fényképező gép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ahelyett, hogy erősítettetek volna... :lol: :lol: Elvileg az is lett volna, de nem biztos, hogy így most bevállalom. Pedig meglesznek a spricnik és a csipszek is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Ez nagyon zorall :lol: Mennyi volt egy ilyen szett, ha nem titok? Amúgy ez csak jáccós autó lesz, vagy napi használatra is be lesz fogva? Ez gyári C20LET vagy okosítottál valamit rajta??? Köszi! :lol: 305 euróért lőttem ebayen, de mint utólag kiderült, nem feltétlenül volt jó üzlet, mert mire felújítom, még 150-200 euróval több lesz... :lol: Na de akkor legalább lesz egy zsír új futóművem. Inkább jáccós autónak használom, bár ha épp olyanom van, akkor gond nélkül elhasználom akár hetekig is. A teljesítmény még közel gyári lehet, mert igaz már minden nagyobb teljesítményre van méretezve, még a gyári nyomáson használom, gyári injektorokkal és ECU-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 Ültettünk. :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1251226163.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1251224349.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1251224137.jpg Mondjuk így nem hagyhattam, mert amikor álltam ki a garázsból, majdnem leszaggattam a kipufogómat, tehát elöl ráemeltem még 2 centit, hátul pedig így hagytam. :lol: A kerék alig fordul. Mondjuk mindegy, úgyis egyenesen menésre van ez már :lol: :P Hátul mikor lesz 5 csavaros? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus26, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2009 A kerék alig fordul. Mondjuk mindegy, úgyis egyenesen menésre van ez már :lol: :lol: Hátul mikor lesz 5 csavaros? :lol: ja, úgyse tudom használni. :lol: Idén már nem, mert még nincs kedvem szétszabdalni az íveket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts