Demó Elküldve Június21, 2009 Megoszt Elküldve Június21, 2009 Az világos volt, hogy gyárilag nagylámpás volt, mert egyrészt hátul kislámpás lökös van rajta, másrészt a csomiajtón a zár még a kis kerek, ami ha jól emlékszem csak 87-ig volt (lehet 88-is). Amúgy létezett gyári kislámpás TR is, tehát létezik nagyobb lökös is hátra. A nagylámpás TR-ek annyira nem is ritkák, de kislámpásból eddig nem sokat láttam élőben. Díszlécek pedig passzolnak minden 3-ajtós A Corsáról, mert teljesen ugyanaz a két kasztni a hátsó kerékjáratokig. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 :) Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 jössz mérni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június25, 2009 Megoszt Elküldve Június25, 2009 :) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1245958291.jpg Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... :) milyen vastagon áll a por a tetején....innen látszik, hogy régóta nem mozdult <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 jössz mérni <_< :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... :) Na beindult máááá??? :) Ma már ma van... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Naaaaaaaaaaa rakd mááán össze kiváncsi vagyok milyen lett a váltó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 milyen vastagon áll a por a tetején....innen látszik, hogy régóta nem mozdult <_< Nyugi, eddig dolgoztam, most elmegyek kajálni, aztán nekiesek. :) Próbakör még lehet nem lesz, mert nagyon csúnyán áll a futóművem, jó lenne még holnap beállítatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 Nyugi, eddig dolgoztam, most elmegyek kajálni, aztán nekiesek. <_< Próbakör még lehet nem lesz, mert nagyon csúnyán áll a futóművem, jó lenne még holnap beállítatni... jó lenne még ma... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június26, 2009 Megoszt Elküldve Június26, 2009 :) :) :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :) Próbakör már tegnap volt. Sajnos még nem 100%-os a gép, mert terhelésen szaggat. Nagyon idegesítő, főleg hogy így is már nagyon jól megy, pedig amikor elkezdene rendesen tolni, akkor szaggat be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 szaggatott? mi ez valami tésztát sodortál a motortérbe? <_< ha kész van toljad a jelentést, hogy milyen, aztán megmérjük, hogy mit hasít Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 szaggatott? mi ez valami tésztát sodortál a motortérbe? :) ha kész van toljad a jelentést, hogy milyen, aztán megmérjük, hogy mit hasít Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :) Én nem különben! :) Remélem hamarosan nézhetem a net jóvoltából hogy mit kreáltál (kreáltatok)! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_< :) Mennyit fogod használni ezt az autót ? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 <_< Mennyit fogod használni ezt az autót ? :) :lol: Elvileg nem túl sokat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június27, 2009 Megoszt Elküldve Június27, 2009 Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_< Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :) Ez zsarolás! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 delete Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Elvileg nem túl sokat. <_< De az annál massszívabb használat lesz nemde ? :) :) :lol: :lol: Csak a megoldás "szavatossága" miatt érdeklődöm ezirányba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 De az annál massszívabb használat lesz nemde ? :) :) :lol: :lol: Csak a megoldás "szavatossága" miatt érdeklődöm ezirányba. Gyári szinkron van benne, tehát sok gond nem lehet szerintem. <_< Nálad is jó lenne minél előbb megcsinálni, mielőtt a fogaskerekeket is cserélni kell, mert az akkor még drágább lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :) Bizony, jó lenne, ha ez eszébe jutna :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Demó az élménytaxis ez jó <_< ....viszont vigyázni kell majd vele NKH mostanában eléggé aktív engem is lekapcsoltak de mindenről volt műbizi így csak a xenon-t kellett kivenni a helyszínen és utána ellenőrizték az izzókészletet. Szerencsémre 3 db volt az autóban így maradt 1 teljes készlet ez se jött be nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Június29, 2009 Megoszt Elküldve Június29, 2009 Demó az élménytaxis ez jó :) ....viszont vigyázni kell majd vele NKH mostanában eléggé aktív engem is lekapcsoltak de mindenről volt műbizi így csak a xenon-t kellett kivenni a helyszínen és utána ellenőrizték az izzókészletet. Szerencsémre 3 db volt az autóban így maradt 1 teljes készlet ez se jött be nekik. Ezt most nem mondod komolyan hogy a xenont ki kellett szerelni? <_< Elmennek a jó édes anyjukba már ha kigondoltam. Én biztos hogy nem állnék le nekik kiszedni mikor most egy eltörött izzót 1óráig cseréltem mert ki kell venni a lámpát hozzá meg van annyi tyukbél hogy besz@rás. Különben is ha műszakin átmegy minden gond nélkül akkor a nkh hogyhogy felülbírálhatja?Mik ők?Az Atyaúristen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts