Demó Elküldve Június21, 2009 Elküldve Június21, 2009 Az világos volt, hogy gyárilag nagylámpás volt, mert egyrészt hátul kislámpás lökös van rajta, másrészt a csomiajtón a zár még a kis kerek, ami ha jól emlékszem csak 87-ig volt (lehet 88-is). Amúgy létezett gyári kislámpás TR is, tehát létezik nagyobb lökös is hátra. A nagylámpás TR-ek annyira nem is ritkák, de kislámpásból eddig nem sokat láttam élőben. Díszlécek pedig passzolnak minden 3-ajtós A Corsáról, mert teljesen ugyanaz a két kasztni a hátsó kerékjáratokig. <_<
Demó Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 :) Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... <_<
redline Elküldve Június25, 2009 Elküldve Június25, 2009 :) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1245958291.jpg Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... :) milyen vastagon áll a por a tetején....innen látszik, hogy régóta nem mozdult <_<
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Még nem indul, mert be kell kötni 1-2 kábelt az ECU mellett, de holnap... :) Na beindult máááá??? :) Ma már ma van... <_<
mélykék76 Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Naaaaaaaaaaa rakd mááán össze kiváncsi vagyok milyen lett a váltó <_<
Demó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 milyen vastagon áll a por a tetején....innen látszik, hogy régóta nem mozdult <_< Nyugi, eddig dolgoztam, most elmegyek kajálni, aztán nekiesek. :) Próbakör még lehet nem lesz, mert nagyon csúnyán áll a futóművem, jó lenne még holnap beállítatni...
Atommanó Elküldve Június26, 2009 Elküldve Június26, 2009 Nyugi, eddig dolgoztam, most elmegyek kajálni, aztán nekiesek. <_< Próbakör még lehet nem lesz, mert nagyon csúnyán áll a futóművem, jó lenne még holnap beállítatni... jó lenne még ma... :) :)
RealDanee Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :)
Demó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :) Próbakör már tegnap volt. Sajnos még nem 100%-os a gép, mert terhelésen szaggat. Nagyon idegesítő, főleg hogy így is már nagyon jól megy, pedig amikor elkezdene rendesen tolni, akkor szaggat be.
voszi Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 szaggatott? mi ez valami tésztát sodortál a motortérbe? <_< ha kész van toljad a jelentést, hogy milyen, aztán megmérjük, hogy mit hasít
Demó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 szaggatott? mi ez valami tésztát sodortál a motortérbe? :) ha kész van toljad a jelentést, hogy milyen, aztán megmérjük, hogy mit hasít Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_<
Stock16v Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Hát erre én is kiváncsi vagyok <_< Valami videjót dobj fel róla ha lesz próbakör :) Én nem különben! :) Remélem hamarosan nézhetem a net jóvoltából hogy mit kreáltál (kreáltatok)! :lol:
mélykék76 Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_< :) Mennyit fogod használni ezt az autót ? :) :lol:
Demó Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 <_< Mennyit fogod használni ezt az autót ? :) :lol: Elvileg nem túl sokat. :)
redline Elküldve Június27, 2009 Elküldve Június27, 2009 Oké. A váltó f@sza lett, szó nélkül veszi a 2-est, akár gyorsan is. <_< Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :)
J0hnny Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :) Ez zsarolás! <_<
mélykék76 Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 Elvileg nem túl sokat. <_< De az annál massszívabb használat lesz nemde ? :) :) :lol: :lol: Csak a megoldás "szavatossága" miatt érdeklődöm ezirányba.
Demó Elküldve Június28, 2009 Elküldve Június28, 2009 De az annál massszívabb használat lesz nemde ? :) :) :lol: :lol: Csak a megoldás "szavatossága" miatt érdeklődöm ezirányba. Gyári szinkron van benne, tehát sok gond nem lehet szerintem. <_< Nálad is jó lenne minél előbb megcsinálni, mielőtt a fogaskerekeket is cserélni kell, mert az akkor még drágább lesz.
Stefan Elküldve Június29, 2009 Elküldve Június29, 2009 Jólvan, csak ne felejtsd el az élménytaxizásnál, hogy ki fogadott be és adott tetőt a fejed fölé amikor a nagyfaluban jártál :) Bizony, jó lenne, ha ez eszébe jutna :) <_<
Udi Elküldve Június29, 2009 Elküldve Június29, 2009 Demó az élménytaxis ez jó <_< ....viszont vigyázni kell majd vele NKH mostanában eléggé aktív engem is lekapcsoltak de mindenről volt műbizi így csak a xenon-t kellett kivenni a helyszínen és utána ellenőrizték az izzókészletet. Szerencsémre 3 db volt az autóban így maradt 1 teljes készlet ez se jött be nekik.
Stock16v Elküldve Június29, 2009 Elküldve Június29, 2009 Demó az élménytaxis ez jó :) ....viszont vigyázni kell majd vele NKH mostanában eléggé aktív engem is lekapcsoltak de mindenről volt műbizi így csak a xenon-t kellett kivenni a helyszínen és utána ellenőrizték az izzókészletet. Szerencsémre 3 db volt az autóban így maradt 1 teljes készlet ez se jött be nekik. Ezt most nem mondod komolyan hogy a xenont ki kellett szerelni? <_< Elmennek a jó édes anyjukba már ha kigondoltam. Én biztos hogy nem állnék le nekik kiszedni mikor most egy eltörött izzót 1óráig cseréltem mert ki kell venni a lámpát hozzá meg van annyi tyukbél hogy besz@rás. Különben is ha műszakin átmegy minden gond nélkül akkor a nkh hogyhogy felülbírálhatja?Mik ők?Az Atyaúristen?
Recommended Posts