RealDanee Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Skacok ez gyári Opel felni igaz? Honnan lehet ilyet szerezni?
Lanti Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Skacok ez gyári Opel felni igaz? Honnan lehet ilyet szerezni? nem gyári.. schmidt th line a típusa és eléggé drága felnik. felge.de
RealDanee Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Magyarországon van valami forgalmazójuk? vagy kintről kell rendelni? <_<
Lanti Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Magyarországon van valami forgalmazójuk? vagy kintről kell rendelni? :lol: mégha lenne is, szerintem ebay.de-vel jobban jársz <_<
Atommanó Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Alakul ez Demobáááá... Én drukkolok...aztán majd jól elsziszegünk Soltvadkerten... <_< :lol:
Demó Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Alakul ez Demobáááá... Én drukkolok...aztán majd jól elsziszegünk Soltvadkerten... <_< :lol: Én benne lennék a sziszegésben :lol: , remélem menni fog a Corsa addigra. Mondjuk szerintem max még csak tesztüzem lesz, mert nagyon úgy néz ki a dolog, hogy egyelőre marad hátra a 4x100-as fék, mert nem tudom, hogy azt meg fogom-e tudni oldani addigra, ugyanis simán nem tudom kicserélni az 5x110-re. Meg lehet, hogy a bukókeret se lesz még benne... Mondjuk még akármi lehet. Ha lesz több segítségem, akkor simán el is készülhet addigra minden...
J0hnny Elküldve Május7, 2009 Elküldve Május7, 2009 Mondjuk még akármi lehet. Ha lesz több segítségem, akkor simán el is készülhet addigra minden... Mikor menjünk? <_<
tgabika76 Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v312/Stu...le/DSC00460.jpg http://img.photobucket.com/albums/v312/Stu...le/DSC00471.jpg http://img.photobucket.com/albums/v312/Stu_22/DSC00423.jpg http://img.photobucket.com/albums/v312/Stu_22/DSC00419.jpg http://img.photobucket.com/albums/v312/Stu...le/DSC00468.jpg Uhh... <_< Én inkább nem akarom tudni hogy ebből mi lesz...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Uhh... <_< Én inkább nem akarom tudni hogy ebből mi lesz... Plusz lovak! :lol:
mélykék76 Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Plusz lovak! :lol: Vidd el előtte és utánna is <_<
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Elküldve Május9, 2009 Leméretni <_< Nem vagyok milliomos,de mivel jelentősen rövidíti a beszívott levegő mennyiség útjának hosszát,tuti pár lovat lehet vele nyerni.
Demó Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Nem vagyok milliomos,de mivel jelentősen rövidíti a beszívott levegő mennyiség útjának hosszát,tuti pár lovat lehet vele nyerni. 6-7e körül tuti megmérnék a kocsidat, de Kecsón a szakmunkásban is van pad, ott akár ingyen is megmérnék. <_<
tgabika76 Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Nem vagyok milliomos,de mivel jelentősen rövidíti a beszívott levegő mennyiség útjának hosszát,tuti pár lovat lehet vele nyerni. Aham. Meg biztos sokat javít a szívósor áramlási viszonyain is ez a mérnöki gondossággál megtervezett remekmű. A magam részéről még azt is el tudom képzelni, hogy olyan örvények keletkeznek odabent, amik inkább a légszűrő felé szívják a levegőt, mintsem a motor felé... :lol: <_<
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Aham. Meg biztos sokat javít a szívósor áramlási viszonyain is ez a mérnöki gondossággál megtervezett remekmű. A magam részéről még azt is el tudom képzelni, hogy olyan örvények keletkeznek odabent, amik inkább a légszűrő felé szívják a levegőt, mintsem a motor felé... :lol: <_< Gabi! Először olvass utána a témának és utána vélekedj! Nem pont ebben a megoldásban gondolkodom,valami ilyesmi jár a fejemben: C16XE poerbox tuning
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 6-7e körül tuti megmérnék a kocsidat, de Kecsón a szakmunkásban is van pad, ott akár ingyen is megmérnék. <_< Engem nem a méricske érdekel,hanem hogy hogyan lehet a powerboxot legyártani itthoni körülmények között. Van itthon egy elég jó heggesztő trafóm és azt hiszem végre megcsinálom egyenáramúra.Van hozzá 4db 250A-es diódám,nem sok meló összehozni. Ha az kész lesz,akkor simán tudok varni KO-s anyagot,de még aluminiumot is.
Stefan Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Engem nem a méricske érdekel,hanem hogy hogyan lehet a powerboxot legyártani itthoni körülmények között. Van itthon egy elég jó heggesztő trafóm és azt hiszem végre megcsinálom egyenáramúra.Van hozzá 4db 250A-es diódám,nem sok meló összehozni. Ha az kész lesz,akkor simán tudok varni KO-s anyagot,de még aluminiumot is. Pedig nem lenne rossz megtudni, hogy tényleg mennyit számít <_< 3 mérés kéne: gyárival, powerbox-al, majd a powerboxra egy sárkányos matrica :lol:
Demó Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Engem nem a méricske érdekel,hanem hogy hogyan lehet a powerboxot legyártani itthoni körülmények között. Van itthon egy elég jó heggesztő trafóm és azt hiszem végre megcsinálom egyenáramúra.Van hozzá 4db 250A-es diódám,nem sok meló összehozni. Ha az kész lesz,akkor simán tudok varni KO-s anyagot,de még aluminiumot is. Megcsinálni nem nagy valami, Vanyek is megcsinálta otthon. Mondjuk én inkább kiadnék pár forintot és megvarratnám valakivel szépen AVI-val. <_<
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Elküldve Május10, 2009 Megcsinálni nem nagy valami, Vanyek is megcsinálta otthon. Mondjuk én inkább kiadnék pár forintot és megvarratnám valakivel szépen AVI-val. :lol: Vanyek mit tapasztalt? Nyugi,nem lesz ronda varrásnyom sehol! :lol: Ha sikerül a trafót meghackelnem,akkor alut is tudok majd varrni! <_<
Recommended Posts