Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ...jó széles de nem nagy felni... Nálam ebbe a kategóriába még simán belefér a 8x15 is. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Akkor csak nekem nem tetszenek ilyen kis felnikkel. ;) ;) A 16-os is necces már,az arányokat töri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A 16-os is necces már,az arányokat töri meg. Szerintem a 16-os tökéletes, szépen tölti az íveket, nem úgy, mint a kis 14-esek, ahol a kerekek elött és mögött még be lehet bújni, annyi hely van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Szerintem a 16-os tökéletes, szépen tölti az íveket, nem úgy, mint a kis 14-esek, ahol a kerekek elött és mögött még be lehet bújni, annyi hely van. ;) A 16 még ok,egy normális ültetéssel,de a 17 már megtöri az összképet,ha a kasztni/kerék arányokat nézem. Na de ez izlés kérdése,az meg nem sok embernek van! ;) Én nem csak hétvégén használom a sast és hát a jó magyar utakra 16-17 napi használatra felejtős. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 A 16 még ok,egy normális ültetéssel,de a 17 már megtöri az összképet,ha a kasztni/kerék arányokat nézem. Na de ez izlés kérdése,az meg nem sok embernek van! ;) Én nem csak hétvégén használom a sast és hát a jó magyar utakra 16-17 napi használatra felejtős. Jövőre nekem is 17-es lesz alatta, ha addigra nem hullik szét. ;) Kell majd dolgoznom a tapadáson és emiatt kap majd 205/40R17-es gumikat, még az is lehet hogy semislick lesz... Meg szerintem nem fogom megúszni sperr nélkül sem a dolgot. Na meg szerintem nagyon jól mutatnak a 17-esek A Corsán. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Na meg szerintem nagyon jól mutatnak a 17-esek A Corsán. ;) Megalomániás! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Köszi szépen skacok hogy így fogadtátok a kérdéseimet ;) Végre látok valamit a sok dolog között:) Személy szerint nekem is a kis kerék tetszik a legjobban mert szerintem a corsához az illik. Főleg ha a kaszni és kerék arányt nézzük. Már csak az a kérdés hogy a 8.0x15 ös felni alá befér e az elöbb említett asta,kadett 256os fékrendszer hátra. Meg ha elöl 7,5x15 ös lesz befér-e 284 es turbó fék. Fékrásegítőt és a főfékhengert melyik opelét szerezzem be hozzá amelyik el is fér a motortérben? És persze ültetés is lesz alatta bőven mivel hála istennek olyan helyen lakok hogy nemnagyon kell félnem azért a nagyon szar utaktól... Győr hála istennek utak szempontjából jó. Nem azt mondom hogy nincsenek szar utcák de kb 80% ban tökéletes utak vannak..... A kerékíveket meg mindenképp megakarom csinálni nem sajnálnám rá a pénzt mert egyben valsz ki is lesz kasznizva , alvázvédőzve, tömítve és fújva mivel a corsával nem 1 évre tervezek mivel az álom autóm ;) Futómű már az 1.4 16v hez is meglesz erősítve nem akarom hogy széthulljon. Nemtudom mi a véleményetek de valsz FK állítható futómű lesz benne. Eddig nem sokan ocsmárólták. Nézegettem a Konikat is meg a Racelandeket is de azok a nem állíthatók vanna olyan árban mint az FK állíthatóak. Még kezdő vagyok ebben a témában ha valamit hülyén gondolok csak szóljatok ;) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Egy kis nyálcsorgatás:) Személy szerint nekem ez a kék jön be nagyon. ;) Remélem nem baj hogy dobtam 1-2 képet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 14-es felniben elfér a 256-os elöl és a 260-as fék hátul. a legtöbb 15-ösben elfér a 284-es, vagy 288-as turbó fék is. FK futóművet semmiképp nem ajánlom. Az is egy olyan dolog, amivel nem nagyon kellene spórolni. Tehát inkább vennék ebayről egy használt H&R, Bilstein, Koni, KW, Weitech állítható futóművet, mint egy új FK-t. De még Racelandet és hasonló olcsó futóműveket sem vennék. Azért ezeknek az árkülönbségeknek megvan az oka. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Az a fekete murva szép! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Egy kis nyálcsorgatás:) ........ Remélem nem baj hogy dobtam 1-2 képet ;) Azért ez a fekete a 16-os S2 felnikkel is elég finom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Az a fekete murva szép! ;) Pedig 16-os kerekek vannak alatta! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Pedig 16-os kerekek vannak alatta! ;) ;) De nem is 17-es úthenger! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 De nem is 17-es úthenger! :P Olyanból is van ami szép. :D Ez nem ugyanaz a fekete, amit az előbb linkeltek, de kísértetiesen hasonlít rá. ;) Mondjuk ebben MOTOR is van! -_- ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Olyanból is van ami szép. :D Ez nem ugyanaz a fekete, amit az előbb linkeltek, de kísértetiesen hasonlít rá. ;) Mondjuk ebben MOTOR is van! -_- :P ;) És nem is egy rozsdaboglya! ;) Peti! Nem találtam sehol X14XE/X16XE powerbox-ról méreteket! Valamelyik kinti fórumon nincs róla adat,mértek? Lehet letudnám gyártani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Peti! Nem találtam sehol X14XE/X16XE powerbox-ról méreteket! Valamelyik kinti fórumon nincs róla adat,mértek? Lehet letudnám gyártani. Mit akarsz méretekkel? A legtöbb méret úgyis adott, mivel a szívósor alsó része marad a gyári. Magasságot meg ki lehet találni, mert el kell férnie oldalt a pillangónak és a géptetőnek is le kell csukódnia. Veszel 3mm-es alulemezt, flex, fúró, reszelő, elviszed valakihez, aki megvarrja AVI-val. Figyelsz, hogy az összes csatlakozás rajta legyen, ami gyárilag is van. Ha kész, felszereled és vagy jobb lesz mint eddig, vagy nem. Ilyen Powerbox-al olyanok nem szórakoznak, akik azokon a fórumokon mozognak, ahol én is. ;) Én is le akarom majd nagyjából másolni az EDS szívósort. Ugyanez lesz a folyamat. Szétvágok egy gyári szívósort és megnézem, hogy mi hogy fér el. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ilyen Powerbox-al olyanok nem szórakoznak, akik azokon a fórumokon mozognak, ahol én is. ;) Ha a kpm nem csesztetne a C20XE miatt már azon agyalnék. Ha az 1.6 HF megy rá az X14-re az semmit nem dob rá mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ha a kpm nem csesztetne a C20XE miatt már azon agyalnék. Ha az 1.6 HF megy rá az X14-re az semmit nem dob rá mi? Dehogynem, valószínűleg szarabbul menne a kisebb kompresszió miatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Dehogynem, valószínűleg szarabbul menne a kisebb kompresszió miatt. ;) Hehe,pedig CS-n van egy srác,neki az X14XE-n van 1.6 hf és szerinte attól 110 paci lett! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Dehogynem, valószínűleg szarabbul menne a kisebb kompresszió miatt. ;) 1.4-1.6 XE hengerfej nem pont ugyan az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Akkor csak nekem nem tetszenek ilyen kis felnikkel. ;) ;) Mint pl. ez? (225/40 R14): Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ez a lökös nem tudjátok név szerint melyik lehet? http://kepfeltoltes.hu/thumb/090426/686d11...ltoltes.hu_.jpg mert ma keresgéltem de nem találtam :S Szép ez a 225/40 R14 ;) bárcsak az enyémen lenne már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ....Ez a lökös nem tudjátok név szerint melyik lehet? http://kepfeltoltes.hu/thumb/090426/686d11...ltoltes.hu_.jpg mert ma keresgéltem de nem találtam :S.... Ez az ún első lökös ;) ebay-en nézelődj esetleg ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ez az ún első lökös ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
RealDanee Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Hát egyértelmű egy elölről fotózott kocsin valsz nem a hátsó lökösre gondolok amiből semmi nem látszik xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts