Kess Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 Köszi, Mélykék! :) :D Egyébként én is néztem azt, ami a duen.hu-n van (Sparco pedál) de az nem ez a fajta! (de tény, hogy olcsóbb!) Ez Pestről való a Pólus centerből. Már rajta van a kocsin, és NAGYON jól fogja a cipőt! Kicsit azért még szokni kell. Ma vadul leelőztem egy Suzukit!!!!! :twisted: Na, oké, csak 90-el ment.... :wink: a pólusban hol lehet ilyet kapni?? csak mert a sparcoban asszem ugyanez 13 ropi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január17, 2005 Megoszt Elküldve Január17, 2005 bombasztikkkban :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ....Pedálszett ? Én úgy hallottam, hogy valaki mostanában vásárolt Sparco pedálszettet Corsaba :).... kavics ! Mondjuk ez hogy tetszik beaplikálva ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 ezt a pedált csak ajánlani tuom, nekem még 1x sem csúszott meg :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 nagyon szép... én is hamarosan kidobom a tesco gazdaságos pedált a fenébe, és ilyet rakok bele..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 nekem annyian oksokodtak, hogy mennyire csúszni fog. Lassan egy éve benn van és 1x sem csúszott meg, pedig vizescipő, papucs minden volt, ami elvileg gáz lehet és mégse! csak a pedálokat elég szorosan oda kell fogni a gyári pedálhoz, hogy a kis gumigömbök minél jobban kiálljanak :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Karesz2 Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Sziasztok! Van egy A-s Corsam és meg szeretném tuningolni viszont nem akarok sok pénzt beleölni, ugyhogy ha tudtok adni tanácsokat amelyekhez nem kell annyi pénz akkor légyszi írjatok.Ha olcson vannak tuningcuccok, akár használtak is eladók akkor azok is érdekelnek. Előre is köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 Széphhhhhh :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Naon tessik!Pofás darab, gondolom az ára is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Sziasztok! Van egy A-s Corsam és meg szeretném tuningolni viszont nem akarok sok pénzt beleölni, ugyhogy ha tudtok adni tanácsokat amelyekhez nem kell annyi pénz akkor légyszi írjatok.Ha olcson vannak tuningcuccok, akár használtak is eladók akkor azok is érdekelnek. Előre is köszi!!! erről egy picit bővebben.... mit szeretnél rajta csinálni? külső? hifi? motor? van mindegyikhez topik a fórumon soksok okosságot összeirtak már a jomunkásemberek ott. Amugy az egyik legolcsobb dolog a szemöldök, kb 3000-ért adnak egy párat 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 vagy egy NO FEAR matrica 1217 Ft-ért 8) +2 mentális lójerő :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Karesz2 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A motort szteretném tuningolni, meg egy kicsit optikázni is. hozzányúlnék a futoműhöz csak nem szeretnék meghalni a kocsiban. : :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A motort szteretném tuningolni, meg egy kicsit optikázni is. hozzányúlnék a futoműhöz csak nem szeretnék meghalni a kocsiban. : :Hangman: Célszerű egyszerre csinálni a kettőt, de nem kell még fára tenni ettől a gépet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Naon tessik!Pofás darab, gondolom az ára is! :) Olcsóbb mint, az Astra AES, 175 Juróért már lehet zsákmányolni egy párat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Olcsóbb mint, az Astra AES, 175 Juróért már lehet zsákmányolni egy párat Végül is annyira akkor tényleg nem gáz, bár azért 100-120eur jobban hangzana!(mondom ezt én, egy Astrás!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Végül is annyira akkor tényleg nem gáz, bár azétz 100-120eur jobban hangzana!(mondom ezt én, egy Astrás!) :) Majd biztos megy lejebb is az ára. Van fent licitálható is, az 1 nap múlva jár le és 98-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Láttam ma egy B corsát, Corsa GSÍ cuccokkal felvértelve.Klassz kis darab volt, bár a hátulján "csak" 1.0 12V volt.Aztán mondjuk lehet, hogy ez volt a megtévesztés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 EZT a járgányt nem ismeri valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Wolfi! kérdezzél csak! A korábbi párat amit most öt perc alatt beraktál mind ismerem... ez a corsa van ellátva egy c20xe-vel... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Wolfi! kérdezzél csak! A korábbi párat amit most öt perc alatt beraktál mind ismerem... ez a corsa van ellátva egy c20xe-vel... :wink: Gondolom papírmentes? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 No comment... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 No comment... :roll: :( :( :lol: :D Szóval ha tudnál esetleg mail címet, vagy tel.számot, vagy postagalombot, hálás lennék.Csak a kíváncsiság kevéért. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Muha Csabi építette... :wink: Majd esetleg átküldöm az ő számát... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Muha Csabi építette... :wink: Majd esetleg átküldöm az ő számát... :wink: A hálám üldözni fog. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április24, 2005 Megoszt Elküldve Április24, 2005 Várjál még avval.. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts