J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 De az a VW kormány? :lol: Hát engem az zavarna a legkevésbé! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Igen a németeknél úgy tudom nincs(nem volt) Opel-VW vetélkedés-ellentét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 opc muhahhahaha.....nesze neked opc, ezt übereld: ui.: nem sajtófotó vagy semmi ilyesmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ilyen tükröket :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ilyen tükröket :huh: És milyen moci lehet benne? 1.0turbó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 ilyen tükröket :huh: sőt tedd hozzá, hogy rossz oldalon van a kormány :lol: azt a negtivkodómagyarmindenségit neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 sőt tedd hozzá, hogy rossz oldalon van a kormány :huh: azt a negtivkodómagyarmindenségit neki :lol: f***m Redi ez a balkán :) :) :D egyébként nagyon jól néz ki a corsa, csak a tükör meg az angel eye nem tetszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 f***m Redi ez a balkán :) :) :D egyébként nagyon jól néz ki a corsa, csak a tükör meg az angel eye nem tetszik... te most elnevezted a gyíkod rólam, vagy kihagytál egy vesszőt? :huh: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 te most elnevezted a gyíkod rólam, vagy kihagytál egy vesszőt? :huh: :lol: :) :) :D ;) Norbi!Ma formában vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 te most elnevezted a gyíkod rólam, vagy kihagytál egy vesszőt? :huh: :lol: :) :) :D ;) :D ott a pont ;) on Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január16, 2008 Megoszt Elküldve Január16, 2008 http://www.mojeauto.net/photo/corsa_a/phot...et_corsa_08.jpg :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ilyen tükröket :huh: Nem mintha olyan nagy mértékben elütnének a gyári tükörtől :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 http://www.mojeauto.net/photo/corsa_a/phot...et_corsa_08.jpg Ilyen felniket 14-esben nem tud valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ilyen felniket 14-esben nem tud valaki? ATS Cup az ő becsületes neve :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ATS Cup az ő becsületes neve :huh: ATS-re emlékeztem, de akkor már tudom hogyan keressem, köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ilyen felniket 14-esben nem tud valaki? Nyugodtan rakhatsz rá 15-öset is, ha az ET-szám engedi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ATS-re emlékeztem, de akkor már tudom hogyan keressem, köszi! :huh: Elég sokszor van ilyen eladó az áruk sem szokott vészes lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 ATS Cup az ő becsületes neve :lol: :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Megnéztem az ATS honlapját és elbizonytalanított a konfigurátor. A Borebet honlapján is ez történt, marha jól néz ki azokkal a sok küllősekkel is... :huh: Ez pl. nagyon bejön: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ez a felni sokkal nagyobbat mutat, én is ilyent keresek az enyémre, csak 8x15-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ez a felni sokkal nagyobbat mutat, én is ilyent keresek az enyémre, csak 8x15-ben. http://kepfeltoltes.hu/080116/P4284910_www...ltoltes.hu_.jpg Jaja, néztem tegnap. Nekem ezek a kevés-sok küllősek nagyon bejönnek. Nagyon királyul néz ki. "Aranyos" az a kis intercooler is rajta :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Jaja, néztem tegnap. Nekem ezek a kevés-sok küllősek nagyon bejönnek. Nagyon királyul néz ki. "Aranyos" az a kis intercooler is rajta :) :huh: Ja, erröl a Corsáról van egy cikkem az egyik Flashben. Nagyon ott van a szeren szerintem. Mondjuk úgy hallottam, hogy már be van zúzva, nem tudom ez mennyire igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Ja, erröl a Corsáról van egy cikkem az egyik Flashben. Nagyon ott van a szeren szerintem. Mondjuk úgy hallottam, hogy már be van zúzva, nem tudom ez mennyire igaz. :) :huh: :lol: remélem nem zúzták be! Valahol egy Vauxhall Nováról is láttam képet, az is ilyen színű volt és ilyen intercooleres átépítés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Nyugodtan rakhatsz rá 15-öset is, ha az ET-szám engedi. :huh: Az a baj, hogy meg van ültetve és nem szeretném kicentizni, mert túlságosan peres gumit sem szeretnék a szar utak miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január17, 2008 Megoszt Elküldve Január17, 2008 Megnéztem az ATS honlapját és elbizonytalanított a konfigurátor. A Borebet honlapján is ez történt, marha jól néz ki azokkal a sok küllősekkel is... :lol: Ez pl. nagyon bejön: http://kepfeltoltes.hu/080117/untitled_www...ltoltes.hu_.jpg Kicsiben nem szabad sokküllőset venni, mert nagyon összenyomja....szemre sokkal kissebbnek tűnik a felni! Sokküllősben még a 16 is kicsi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts