FPepe Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Valami hasonlót nekem is el kéne követnem, eléggé lötyög már az egész rudazat :rolleyes: Honnan és mennyiért vetted ezeket a fém cuccokat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2007 Megoszt Elküldve Június19, 2007 Valami hasonlót nekem is el kéne követnem, eléggé lötyög már az egész rudazat :rolleyes: Honnan és mennyiért vetted ezeket a fém cuccokat? Még nem vettem meg öket, ezeket a képeket az interneten találtam. Szerintem a héten megnézem az SKF-nél, ott szerintem lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Takarítgattam ma a váltómat, amit valszeg a 7végén fogunk beinstallálni a Corsába.C3.55 lesz végül. Elég retkes volt, aztán beáztattam Brigéciolba, majd Nitrohígítóval lemostam.Aztán Kiskasza hozott egy csodaszert. Konyhai hideg zsíroldó.......banyek, az a cucc gyári külsővel ruházta fel a váltót.vagyis lemarta az atyaúristent is róla.Holnap még kicsit buzer@lom, aztán kinyomócsapágy és féltengelyszimering vásárlás lesz, aztán bízom benne, hogy minden klappolni fog, ha összeraktuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Az a szer olyan, mint a WD-40, talán még főzni is lehet vele. Nekem Tas a hidrotőkék mosására ajánlotta, és tényleg iszonyat hatásos dzsuva mosására. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Az a szer olyan, mint a WD-40, talán még főzni is lehet vele. Nekem Tas a hidrotőkék mosására ajánlotta, és tényleg iszonyat hatásos dzsuva mosására. A váltó házának felső rétegét megmarta.......Lejött róla a C3.74..........Csak lestem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Nos igen, nekem is mondta Tas, hogy ne áztassam túl sokáig, és utána még valami mosogatószerel mossam át rendesen, mert még utána is mar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Június20, 2007 Megoszt Elküldve Június20, 2007 Akkor mit sem sejtő haziasszony szivaccsal kesztyü nélkül zuzza a gáztűzhelyet, aztán meg van lepődve hogy a körömlakkot leszedte valami!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nos, ma visszaraktam a C355-ös F20-as váltót. Mivel már épp szét volt szedve, kicseréltem a rudazatot is egy olyanra, ami nem lóg és csináltam egy kis váltóútrövidítést. Ég és föld a különbség. Végre lehet normálisan váltani, a váltóútrövidítés meg szintén nagyon jó lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Akkor kösd fel a gatyád...mert Laliék most mértek...500 LE és 600 NM felett van a Veki... B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Akkor kösd fel a gatyád...mert Laliék most mértek...500 LE és 600 NM felett van a Veki... :) :) Tudom, már beszéltem a Lalival! :omg: Mondtam is neki, hogy pont jó lenne a motorja a Corsába! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem vagy egy kicsit megalomán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem vagy egy kicsit megalomán? :) Teljesítményböl sose lehet elég! B) Na jó A Corsába nem hiszem, hogy 300 lónál több igazán vezethetö lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Teljesítményböl sose lehet elég! B) Na jó A Corsába nem hiszem, hogy 300 lónál több igazán vezethetö lenne. 4x4-el sem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Jogos Laci, jogos! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 4x4-el sem? :omg: Betegek...... :) B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 4x4-el sem? :) Nem, mert gyárilag nem volt 4x4-es Corsa. :) Egyébkén már csak azért sem érdekes Corsában a 4x4, mert akkor az egyetlen elönyét is elveszti a Corsa, méghozzá a kis súlyát. Mire minden hülyeség benne lenne és passzolna, addigra közel olyan nehéz lenne, mint egy rendesen lekönnyített Vectra, vagy Calibra Turbo 4x4. Akkor viszont inkább választom a normális stabil bölcsös futómüvet, a legalább fél évvel kevesebb munkát és azt, hogy minden passzol. De mivel az Opel 4x4 annyira fos, hogy még csak nem is igazán érdemes vele foglakozni, így marad az elsökerék, akár Corsában is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 ha nem, hát nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem, mert gyárilag nem volt 4x4-es Corsa. B) Hmmm... Én átolvastam a Nagy Opel könyvet, de széria "1.4"-es A Corsát sem láttam. :) Amúgy érveid meggyőzőek. Nomeg hova férne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Amúgy érveid meggyőzőek. Nomeg hova férne? Ez a legkisebb gond! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ha már láttál volna 4x4 es turbó Calit alulról, nem ezt mondanád! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Én átolvastam a Nagy Opel könyvet, de széria "1.4"-es A Corsát sem láttam. :) Pedig vót... Pl.: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Pedig vót... Pl.: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1152 Igen, ilyen volt jópár gyárilag is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 ...mivel az Opel 4x4 annyira fos, hogy még csak nem is igazán érdemes vele foglakozni, így marad az elsökerék, akár Corsában is! :) És a 2db LET motorral megoldott 4x4? Jó, tudom, az is nehéz, de ott már nem lehetetlen a 4-5-600LE-se... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Ha már láttál volna 4x4 es turbó Calit alulról, nem ezt mondanád! :) Kishitű.......Pont te beszélsz?FőhackelőmérnöktábornokÚr! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Július12, 2007 Megoszt Elküldve Július12, 2007 Nem is értem miért probléma az hogy az hogy az opelnak szar a 4X4-e, Mintha akkor probléma lenne egy Audi Quatro hajtás bele hackelni, nektek ez a legkevesebb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts