warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Reggel hallottam, hogy az uniós országokban (igen nálunk is....attól hogy kőhülye az ország 95%-a még EU tagok vagyunk) megint giganagy országúti razzia van...eddig összesen több mint 300 000 gyorshajtót fogtak Off, de a 7végén nálunk is mértek sunyi módon civil autóból.Az ember nem is számol rá, hogy nem fehér v. kék Astra, hanem egy olyan világoszöld 5 ajtós G astrából mérik a népet.Az esetek nagy részében persze 30-as táblához álltak be vele. Hiába, mégis csak hó vége/eleje van, kell a pénz a rendőröknek. Off vége.
redline Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Ma? <_< :rolleyes: ;) nem, ez az ellenőrzés megy egy ideje...ma csak annyi volt a hír, hogy folytatódik
Laci4 Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Itt látszik, hogy mennyivel jobban lehet rajtolni slickel, holott a két auto majdnem egyforma. Most adtam Ferinek is két Pirelli slicket, kíváncsi leszek, hogy ezután mi lesz a felállás? ;) Jaja.. slickhez nekem is volt szerencsém.. pontosabban ellenfélen.. :D Anno Calis Laci(nem klubos), Anti lehet emlékszik rá, még az ős-hős korban jött velünk párszor IP-hez, meg az egyéb helyekre. Tőle vette(d) meg a slicket :D Szal vele volt, hogy mentünk iveconál.. kapott majd 2 autót... aztán mondja, várjam már meg, hazaugranak átcserélik a slicket.. mondom ok.. Visszajöttek slick gumeszon... háát.. kicsit fordúlt a kocka :D :rolleyes: Zsaruk meg: jaja.. én is többször hallottam az elmúlt mondjuk 1 hónapban, hogy nagyon rászálltak a gyorshajtókra... Civil kocsi meg szintén jaja.. nem felejtem el, amikor newpesten az OMW kúton volt egy nagy razia. Tiszta "véletlen" mi is pont bennt álltunk a parkolóban.. épp hambiztunk :lol: (amugy tényleg.. akkor már... ) :hehe: Körülöttünk persze körbe körbe tunying autók.. véletlen lehet pont péntek volt :D egyszercsak megjelentek a yardok. még egy transit is jött.. csak lestem, hogy itt bizony "szappanért hajlongás" lesz :D elkezdik igazoltatni a jónépet.. (mi a többiektől kicsit félrehúzódva álltunk) nem is jöttek oda hozzánk.. '96 os original gsi feeling rulez. Egyszercsak egy sötétzöld full sötétített régi swift megindúl.. egy rambóruhás(fekete) yard meg utána.. azthittük a szuzi le akar lépni.. ekkor látjuk hogy a mosó mögül jönn egy ódi, és az elé áll be a szuzi... és kiugrik belőle egy másik fekete rambós RENDŐR!! Rendőrök voltak a szuziban!!! civil yardok.. csak néztünk, és elgondolkodtunk.. vajon mióta van köztünk? ;) Ezután a yardok egy egy kocsival lezárták a ki bejáratokat a kútra.. Vártunk vártunk egy darabig.. aztán gondoltam egyet, mondom Petyának, tod mit próbáljunk meg kimenni.. kicsit arrább is voltunk a bagázstól.. nem is feltünő a kocsi.. ha nagyon szivóznak megmondjuk, hogy csak hambiztunk.. meg néztük a kocsikat, amikor megjelentek itt a tisztelt közeg emberei.. beinditom.. (gyári kipuff rulez :P) és lassan gurulok a kijárathoz. (egy kocsinak való szük hely volt hagyva azért..) csávókám ránéz a kocsira.. ééés.. semmi.. nah mondom akkor menjünk.. Hátrább a transit felől már megindúlt egy rambó, de aztán látta a "sima 1.4 astrámat" :lol: és visszafordúlt.. mi meg elsunnyogtunk.. Nah bocs a sok rizsáért.. meg kicsit OFF-ért.. csak úgy jött.. Hogy ne legyen annyira OFF már már a pofátlanság határát súrolja amiket ti ott bács-kiskunba műveltek.. <_< c20xe -ne corsa. mv6 astra.. ejj . mi lesz még? LET corsa esetleg? :omg:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 LET corsa esetleg? <_< Ne aggyáá' tippeket annak a félőrültnek! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Hogy ne legyen annyira OFF már már a pofátlanság határát súrolja amiket ti ott bács-kiskunba műveltek.. :rolleyes: c20xe -ne corsa. mv6 astra.. ejj . mi lesz még? LET corsa esetleg? <_< 3.0-ás Mantáról is csicseregnek a madarak. :P Bár az már nem is nagy kunszt, szinte mindenkinek van már olyanja. ;) (Nekem is épül egy olyan) De az 1.2-es és 1.4-es piros harciparipákhoz teljes respect a részemről! :lol: (Tényleg, minden izom Corsa piros? Kis Ferrarik :D)
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 (Tényleg, minden izom Corsa piros? Kis Ferrarik :rolleyes:) A legsűrűbb Corsa szín A-ban! <_<
FPepe Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 A legsűrűbb Corsa szín A-ban! <_< Meg a fehér :rolleyes:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Meg a fehér :rolleyes: Felénk főleg piros van.Meg 1-2 babakék! :D Pirosban láttam már itt TR-t is! <_< Méghozzá A2 kivitelben..........ami igenritka darab. ;)
FPepe Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 ...Pirosban láttam már itt TR-t is! :rolleyes: Az mijaz? ;) <_<
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 TR? Az olyan sedan féle izé a Corsáknál, ha jól tudom.
FPepe Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 TR? Az olyan sedan féle izé a Corsáknál, ha jól tudom. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Corsa_TR_02.jpg Ahamm, ha azt írja, hogy Sedan, rögtön megértem :rolleyes: Felénk is volt egy ilyen, pirosban, asszem az még a régebbi, nagylámpás fajta volt.
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 TR? Az olyan sedan féle izé a Corsáknál, ha jól tudom. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Corsa_TR_02.jpg Ez is ritkaság, mert ez meg 3 ajtós.Anno Bazs cartársnak volt egy ilyenje régen! :rolleyes: Csak eladta a balgája! <_<
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Van belőle még egész szép állapotú is: Corsa TR Egy ilyet pl. 250e.-ért símán bevállalnék........főleg ha a kritikus helyeken is okés..... :rolleyes:
Demó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Egy ilyet pl. 250e.-ért símán bevállalnék........főleg ha a kritikus helyeken is okés..... :rolleyes: Akkor inkább ne add el a Corsád! <_<
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Akkor inkább ne add el a Corsád! :rolleyes: Tudsz rá vevőt? <_<
Demó Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Tudsz rá vevőt? <_< Nem, de úgyse fogod eladni! :rolleyes:
warwolf Elküldve Június4, 2007 Elküldve Június4, 2007 Nem, de úgyse fogod eladni! :rolleyes: Hát nagyon úgy néz ki! ;) Úgyhogy holnap el is viszem futóműveshez! <_<
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Hát nagyon úgy néz ki! ;) Úgyhogy holnap el is viszem futóműveshez! <_< Voltam ma futóművesnél.Hihetetlen dimenziókba lépett az autó vezethetősége, és a normális gumiméretnek köszönhetően van már tapadásom is. Délután megyek is vele dolgozni! :D u.i. : Remegő lábbal szálltam ki a kocsiból a melóhelyen.Félelmetes a tapadása a gumáknak.Semmi keréktekerés, meg ilyenek.Tapad, és megy...... :rolleyes:
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Mindig csak ez a száguldozás... :rolleyes: ;) Viszont motorfék üzemben bizony rángat a kormány, szal nem úszom meg azt a váltócserét........sajnos. <_<
szabot Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Pirosban láttam már itt TR-t is! Polgáron is fut egy TR, egész jó állapotban. Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Elérkezett az idő (és a pénz) a Corsa-m fékeinek a megerősítéséhez. Annó egy Astra 256-os fékrendszert ajánlottak. Leírná nekem valaki, hogy ehhez mit kell cserélnem a Corsa-n (méret, típus)? Féktárcsa, féknyereg + betétek. Ezen kívül? A kocsi ABS-es, azzal lesz-e gondom (szerintem nem, mert a jeladó nem a féken van, de inkább kérdezek)? Az autó amúgy egy 97-es Corsa B. Esetleg valaki tudná is szolgáltatni a szükséges alkatrészeket (jobb áron, mint a bolti :rolleyes: )?
Laci4 Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Voltam ma futóművesnél.Hihetetlen dimenziókba lépett az autó vezethetősége, és a normális gumiméretnek köszönhetően van már tapadásom is. Délután megyek is vele dolgozni! <_< u.i. : Remegő lábbal szálltam ki a kocsiból a melóhelyen.Félelmetes a tapadása a gumáknak.Semmi keréktekerés, meg ilyenek.Tapad, és megy...... :rolleyes: Mi lett művelve vele, aminek ilyen jó hatása lett? és mekkora gumesz került rá?
warwolf Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 Polgáron is fut egy TR, egész jó állapotban. Lenne egy kérdésem a nagyérdeműhöz. Elérkezett az idő (és a pénz) a Corsa-m fékeinek a megerősítéséhez. Annó egy Astra 256-os fékrendszert ajánlottak. Leírná nekem valaki, hogy ehhez mit kell cserélnem a Corsa-n (méret, típus)? Féktárcsa, féknyereg + betétek. Ezen kívül? A kocsi ABS-es, azzal lesz-e gondom (szerintem nem, mert a jeladó nem a féken van, de inkább kérdezek)? Az autó amúgy egy 97-es Corsa B. Esetleg valaki tudná is szolgáltatni a szükséges alkatrészeket (jobb áron, mint a bolti :rolleyes: )? Az árakban nem tudok infóval szolgálni, de elég kicserélni a nyereg+tárcsa+betét dolgot.Csak asszem az ABS-s verdát járó motornál kell légteleníteni.Hogy miért, azt nem tudom, én is csak úgy hallottam. Amúgy nekem a tárcsa+betét (Brembo+Ferrodo) 24e.ft volt.
mackosajt Elküldve Június5, 2007 Elküldve Június5, 2007 esetleg gépi légtelenítés, mint ahogy a folyadék cserét is szokták csinálni pl. a strohm-nál(ezt nálam asszem Tomi láttad is)...
Recommended Posts