Demó Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Akkor megint várhatom a csomagot...?! :rolleyes: :mellow: Hú, tényleg. Nekem is kellenének féltengelyek. Már minden folyamatban van, de ha te hamarabb jösz haza mint anyámék, akkor el tudnád hozni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május24, 2007 Megoszt Elküldve Május24, 2007 Közben sikerült szereznem egy GSI lököst. :unsure: A piros jelölésnél van egy kis repedés, különben semmi baja. 50 eurónál tartunk eddig, de szerintem még nem végleges az ár. :rolleyes: Meg sikerült 22 bordás GSI tengelyeket is szereznem 45 euróért. :D Lassan összeáll a másik Projekt is. :lol: Már csak azt kell eldöntenem, hogy a lököst fessem át a kocsi színére, vagy a kocsit a lökösére. :mellow: Nekem bejön A Corsán ez a zöld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május25, 2007 Megoszt Elküldve Május25, 2007 Már csak azt kell eldöntenem, hogy a lököst fessem át a kocsi színére, vagy a kocsit a lökösére. :mellow: Nekem bejön A Corsán ez a zöld. pfujjj :rolleyes: a piros sem tetszik de ez a libaf0s ez mindent alulmulna....legyen mattfekete :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Május26, 2007 Megoszt Elküldve Május26, 2007 Kawa zöld szerintem dolgozó lány jóóóóó! Meg nekem is kéne egy ilyen lökös vagy én is licitáljak :rolleyes: hm ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május27, 2007 Megoszt Elküldve Május27, 2007 Már csak azt kell eldöntenem, hogy a lököst fessem át a kocsi színére, vagy a kocsit a lökösére. :mellow: Nekem bejön A Corsán ez a zöld. Csatlakozom!!!! Sztem is zöld a tuti!!!! :unsure: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 Erről a zöld színről a VIKING MT 545 önjáró fűnyíró jut az eszembe, lehethe akár olyan zöld - fehér kombináció is. :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 érdekes kis méregzsák! :rolleyes: :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május28, 2007 Megoszt Elküldve Május28, 2007 érdekes kis méregzsák! :rolleyes: :mellow: A motor szakaszon van egy videó.Amikor meghallottam a verda hangját, a ford.szám emelkedésével nyúlt meg egyre jobban a képem, és vigyorogtam, a monitorra.Brutál......teccik! :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 motor by Havassy... valahol ez már jót jelent! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 motor by Havassy... valahol ez már jót jelent! :rolleyes: Mikor ott voltam tavaly erről a motorról beszélt nekem. Akkor azt mondta tervben van a 215 ló. Nem tudom mi lett/lesz belőle. A kasztnit meg egy ismerősöm csinálta. :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 A motor szakaszon van egy videó.Amikor meghallottam a verda hangját, a ford.szám emelkedésével nyúlt meg egyre jobban a képem, és vigyorogtam, a monitorra.Brutál......teccik! :unsure: :rolleyes: Báz, isten a hangja! De mutogassatok ilyeneket, mert meghülyülök és én is ilyet akarok csinálni a Corsa-mból! :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Báz, isten a hangja! De mutogassatok ilyeneket, mert meghülyülök és én is ilyet akarok csinálni a Corsa-mból! :rolleyes: csak egy tanács Tomi! Hívd fel Havassy-t, vagy a cégét... :mellow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 csak egy tanács Tomi! Hívd fel Havassy-t, vagy a cégét... :mellow: Aztán rögötn el is megy a kedve az egésztől! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 lehet. de ha nem hívja fel, akkor sose tudja meg, mennyi lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 lehet. de ha nem hívja fel, akkor sose tudja meg, mennyi lenne. Ez igaz..........de ha emberi áron lenne, sztem Opel16VGabinak már ilyen duruzsolna (üvöltene) a motorterében........ :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dini Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 Majd ha dieselből lesz ilyen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május29, 2007 Megoszt Elküldve Május29, 2007 lehet. de ha nem hívja fel, akkor sose tudja meg, mennyi lenne. Hát le van írva, szerintem olyan nagyságrenddel kell számolni 1.4 esetében is. :rolleyes: Meg ugye a nyomaték még itt sincs sehol egy C20XE-hez képest, ami fillérekért benne van (ehhez képest persze). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 Hát le van írva, szerintem olyan nagyságrenddel kell számolni 1.4 esetében is. :rolleyes: Meg ugye a nyomaték még itt sincs sehol egy C20XE-hez képest, ami fillérekért benne van (ehhez képest persze). Így van. Ha valaki nem pályán versenyez a Corsájával, akkor böven jó a C20XE. Versenyekre viszont a súlya miatt nem a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május30, 2007 Megoszt Elküldve Május30, 2007 érdekes kis méregzsák! :rolleyes: :mellow: Nem semmi a gép, ha jól látom, hátra rakták a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Itt látszik, hogy mennyivel jobban lehet rajtolni slickel, holott a két auto majdnem egyforma. Most adtam Ferinek is két Pirelli slicket, kíváncsi leszek, hogy ezután mi lesz a felállás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 Most adtam Ferinek is két Pirelli slicket, kíváncsi leszek, hogy ezután mi lesz a felállás? <_< Nekem már van halovány sejtésem......... ;) Amúgy holnap végre elviszem a Corsát futóműveshez.Végre már............ Amúgy örülnék, ha látna benne v.ki fanáziát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 szerintem sokan látnak benne fantáziát, csak a megvalósítási alap hiányzik hozzá. Sajna. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 szerintem sokan látnak benne fantáziát, csak a megvalósítási alap hiányzik hozzá. Sajna. <_< A kulcsszó, a zsé.Meg sokan paráznak a rendőröktől.Mondjuk okkal, de ha nem kapja el az e3mbert túl sűrűn, és túl látványosan a harcihév, akkor nincs gáz. Mondjuk utóbbit elég nehéz kiálni! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 A kulcsszó, a zsé.Meg sokan paráznak a rendőröktől.Mondjuk okkal, de ha nem kapja el az e3mbert túl sűrűn, és túl látványosan a harcihév, akkor nincs gáz. Reggel hallottam, hogy az uniós országokban (igen nálunk is....attól hogy kőhülye az ország 95%-a még EU tagok vagyunk) megint giganagy országúti razzia van...eddig összesen több mint 300 000 gyorshajtót fogtak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június4, 2007 Megoszt Elküldve Június4, 2007 ...eddig összesen több mint 300 000 gyorshajtót fogtak Ma? <_< :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts