Demó Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Ennyi pénzért már inkább 4 lepke kellene. Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája.
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája. Demó! Láttam ma egy újságban matt vörös/piros rat rod-ot!B@szott jól nézett ki! A mattot meg könnyü is javítani! :blush:
Demó Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Demó! Láttam ma egy újságban matt vörös/piros rat rod-ot!B@szott jól nézett ki! A mattot meg könnyü is javítani! :blush: Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta.
redline Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta. most pózolni csinálod vagy büntetni? :blush:
warwolf Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta. Tök 8, úgyis mndig tele lesz az eleje szétkenődött bogárral......
Tápiószecső Elküldve Április2, 2007 Elküldve Április2, 2007 Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája. Több, de azért nem duplája. Bár attól függ mit veszünk hozzá. Majdnem írtam hogy én 10 lóért nem adnék 200-at, aztán elgondolkodtam... csöndben maradok. :blush:
warwolf Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Ma délután végre elkészült a gép.Legalább is össze van rakva.Minden klappol, semmi nem ér bele a sehova sem, de a féken még1t légteleníteni kell. Nagyon köszi Kiskasza a segítséget, hogy végre hozzáértő eszetergályos vette kézbe a dolgot, hogy segítettél összerakni, bár a helyettem jobb kifejezés :blush: és Johnnynak is Thx a mai, és előre is a holnapi féktelenítést.Holnap első dolgom lesz telefonálni a futóműves embernek, hogy volna egy kis meló! :D Aztán remélem egy ideig ez az utolsó beállítás is lesz......
J0hnny Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Ma délután végre elkészült a gép.Legalább is össze van rakva.Minden klappol, semmi nem ér bele a sehova sem, de a féken még1t légteleníteni kell. Nagyon köszi Kiskasza a segítséget, hogy végre hozzáértő eszetergályos vette kézbe a dolgot, hogy segítettél összerakni, bár a helyettem jobb kifejezés :D és Johnnynak is Thx a mai, és előre is a holnapi féktelenítést.Holnap első dolgom lesz telefonálni a futóműves embernek, hogy volna egy kis meló! ;) Aztán remélem egy ideig ez az utolsó beállítás is lesz...... Várom a tekinteted az első berep út után! :blush:
Demó Elküldve Április3, 2007 Elküldve Április3, 2007 Én meg a fékeimre leszek nagyon kíváncsi, persze már jó lenne végre Corsázni is! :blush:
warwolf Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Én meg a fékeimre leszek nagyon kíváncsi, persze már jó lenne végre Corsázni is! :blush: Biztos hülyeség, de mikor végre 1 hónap után hallottam járni a motort, és hőbörögni a kipiffuot, széles vigyor jelent meg az arcomon....... :D
Udi Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Ha ilyen 1.2-es Corsa-m lenne én is így tennék.... :blush:
warwolf Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Ha ilyen 1.2-es Corsa-m lenne én is így tennék.... :lol: :blush: :D ;) Térjünk rá vissza év végén! :lol: (kedélyállapotjavítóótó! )
warwolf Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Helyzetjelentés: -fék jó lesz, mondjuk ami volt, annál csak jobb lehet, bubi nincs benne -2. sebességfokozat is meglett, egy minimális állítás kellett hozzá -a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :D Holnap futóműves, aztán már mehet is.......... :blush: ;)
Tom Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 Helyzetjelentés: -fék jó lesz, mondjuk ami volt, annál csak jobb lehet, bubi nincs benne -2. sebességfokozat is meglett, egy minimális állítás kellett hozzá -a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :lol: Holnap futóműves, aztán már mehet is.......... ;) :lol: Tököl? :D Megnézném mit megy Demo ellen a gép... :blush:
Demó Elküldve Április4, 2007 Elküldve Április4, 2007 ...a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :lol:... Ilyen problémái Ferinek is voltak már, nem akarták neki elhinni, hogy az övé nem az a Corsa, amelyik gyorsulgatott Kecskeméten. :D Még jó, hogy mindegyik piros. ;) Tököl? :lol: Megnézném mit megy Demo ellen a gép... :blush: Egyre biztosabb, hogy fogok tudni menni, mert ma idáig jutottunk a Corsával! :lol:
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Ilyen problémái Ferinek is voltak már, nem akarták neki elhinni, hogy az övé nem az a Corsa, amelyik gyorsulgatott Kecskeméten. :blush: Tul. képpen amikor beültem, Johnny és én is elkezdtük magunkat bekötni, aztán mikor beröff a mocit, a két kutas srác elkezdett összedugott fejjel pusmogni, meg az egyik mutogatott felénk bőszen!Utána meg elindultunk.........gondolom a hang elárulta, hogy nem sok köze van a gépnek az 1.2S-hez! :D
Udi Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :blush: :D
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :blush: :D ;) :lol: :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Azt hinnék, hogy a három az egy autó, csak ekkora a fogyasztása, hogy percenként tankol. :blush:
Demó Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :lol: :lol: Egyszer tényleg kellene egyet így hármasban kocsikázni. :blush: De, ha akkor elkapnak a rendörök minket, akkor nagy fogásuk lesz... :D ;) :lol:
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Egyszer tényleg kellene egyet így hármasban kocsikázni. :blush: De, ha akkor elkapnak a rendörök minket, akkor nagy fogásuk lesz... :D ;) :lol: Hátt, engem még csakcsak elkapnak, de benneteket kötve hiszem! :lol: Ha mégis, akkor egy darabig feküdhetünk az aszfalton..... :lol: :lol: Édeshármasban....
FPepe Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Miért kapnának el? A kocsik papírjai rendben vannak nem? :blush: Nekem is az jutott eszembe, hogy egyszerre kéne egyszer a kútra mennetek :D
warwolf Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 És mind a három piros 1.2-es? :D Demó 1.4i sokszelep! :blush:
J0hnny Elküldve Április5, 2007 Elküldve Április5, 2007 Demó 1.4i sokszelep! :blush: Murva sok szelep! :D
Recommended Posts