Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Ennyi pénzért már inkább 4 lepke kellene. Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája. Demó! Láttam ma egy újságban matt vörös/piros rat rod-ot!B@szott jól nézett ki! A mattot meg könnyü is javítani! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Demó! Láttam ma egy újságban matt vörös/piros rat rod-ot!B@szott jól nézett ki! A mattot meg könnyü is javítani! :blush: Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta. most pózolni csinálod vagy büntetni? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Én is már agyaltam rajta, csak a mattot nagyon nehéz kicsit is tisztán tartani. Na meg ha nekidölök, már meglátszik rajta. Tök 8, úgyis mndig tele lesz az eleje szétkenődött bogárral...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április2, 2007 Megoszt Elküldve Április2, 2007 Hát, ennyiböl még nem áll meg egy normális 4 pillangós rendszer. Inkább a duplája. Több, de azért nem duplája. Bár attól függ mit veszünk hozzá. Majdnem írtam hogy én 10 lóért nem adnék 200-at, aztán elgondolkodtam... csöndben maradok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ma délután végre elkészült a gép.Legalább is össze van rakva.Minden klappol, semmi nem ér bele a sehova sem, de a féken még1t légteleníteni kell. Nagyon köszi Kiskasza a segítséget, hogy végre hozzáértő eszetergályos vette kézbe a dolgot, hogy segítettél összerakni, bár a helyettem jobb kifejezés :blush: és Johnnynak is Thx a mai, és előre is a holnapi féktelenítést.Holnap első dolgom lesz telefonálni a futóműves embernek, hogy volna egy kis meló! :D Aztán remélem egy ideig ez az utolsó beállítás is lesz...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Ma délután végre elkészült a gép.Legalább is össze van rakva.Minden klappol, semmi nem ér bele a sehova sem, de a féken még1t légteleníteni kell. Nagyon köszi Kiskasza a segítséget, hogy végre hozzáértő eszetergályos vette kézbe a dolgot, hogy segítettél összerakni, bár a helyettem jobb kifejezés :D és Johnnynak is Thx a mai, és előre is a holnapi féktelenítést.Holnap első dolgom lesz telefonálni a futóműves embernek, hogy volna egy kis meló! ;) Aztán remélem egy ideig ez az utolsó beállítás is lesz...... Várom a tekinteted az első berep út után! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április3, 2007 Megoszt Elküldve Április3, 2007 Én meg a fékeimre leszek nagyon kíváncsi, persze már jó lenne végre Corsázni is! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Én meg a fékeimre leszek nagyon kíváncsi, persze már jó lenne végre Corsázni is! :blush: Biztos hülyeség, de mikor végre 1 hónap után hallottam járni a motort, és hőbörögni a kipiffuot, széles vigyor jelent meg az arcomon....... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Ha ilyen 1.2-es Corsa-m lenne én is így tennék.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Ha ilyen 1.2-es Corsa-m lenne én is így tennék.... :lol: :blush: :D ;) Térjünk rá vissza év végén! :lol: (kedélyállapotjavítóótó! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Helyzetjelentés: -fék jó lesz, mondjuk ami volt, annál csak jobb lehet, bubi nincs benne -2. sebességfokozat is meglett, egy minimális állítás kellett hozzá -a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :D Holnap futóműves, aztán már mehet is.......... :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 Helyzetjelentés: -fék jó lesz, mondjuk ami volt, annál csak jobb lehet, bubi nincs benne -2. sebességfokozat is meglett, egy minimális állítás kellett hozzá -a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :lol: Holnap futóműves, aztán már mehet is.......... ;) :lol: Tököl? :D Megnézném mit megy Demo ellen a gép... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 ...a benyakúton nagyon nézték a gépet, sztem keverik Demóéval! :lol:... Ilyen problémái Ferinek is voltak már, nem akarták neki elhinni, hogy az övé nem az a Corsa, amelyik gyorsulgatott Kecskeméten. :D Még jó, hogy mindegyik piros. ;) Tököl? :lol: Megnézném mit megy Demo ellen a gép... :blush: Egyre biztosabb, hogy fogok tudni menni, mert ma idáig jutottunk a Corsával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Ilyen problémái Ferinek is voltak már, nem akarták neki elhinni, hogy az övé nem az a Corsa, amelyik gyorsulgatott Kecskeméten. :blush: Tul. képpen amikor beültem, Johnny és én is elkezdtük magunkat bekötni, aztán mikor beröff a mocit, a két kutas srác elkezdett összedugott fejjel pusmogni, meg az egyik mutogatott felénk bőszen!Utána meg elindultunk.........gondolom a hang elárulta, hogy nem sok köze van a gépnek az 1.2S-hez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Azt hinnék, hogy a három az egy autó, csak ekkora a fogyasztása, hogy percenként tankol. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Megnézném egyszer mit szólnának ha 3 olyan piros Corsa tankolna náluk zsinórban..... :lol: :lol: Egyszer tényleg kellene egyet így hármasban kocsikázni. :blush: De, ha akkor elkapnak a rendörök minket, akkor nagy fogásuk lesz... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Egyszer tényleg kellene egyet így hármasban kocsikázni. :blush: De, ha akkor elkapnak a rendörök minket, akkor nagy fogásuk lesz... :D ;) :lol: Hátt, engem még csakcsak elkapnak, de benneteket kötve hiszem! :lol: Ha mégis, akkor egy darabig feküdhetünk az aszfalton..... :lol: :lol: Édeshármasban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Miért kapnának el? A kocsik papírjai rendben vannak nem? :blush: Nekem is az jutott eszembe, hogy egyszerre kéne egyszer a kútra mennetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 És mind a három piros 1.2-es? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 És mind a három piros 1.2-es? :D Demó 1.4i sokszelep! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2007 Megoszt Elküldve Április5, 2007 Demó 1.4i sokszelep! :blush: Murva sok szelep! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts