warwolf Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Én is nagyon kíváncsi vagyok, csak már készen lenne... :blush: Már nagyon mennék vele. De remélem Feri eljön a héten és akkor meglesz a motiváció, ami mostanában kicsit hiányzik. Jó lett az Ő gépe is.Frankón kitörpöltétek, hogy mi a jó.Lassan a CS.-n lehetne egy képtár, hogy mit keltettél életre.......Itt a Corsám, a tiéd, Ferié, Vanyeké, a Tigra............ Szóval szerintem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Valószínüleg nemsokára megszüntetem a Vectráét és akkor olyasmi lesz belöle. Csak elöbb még meg kell várni a jobb idöt és hogy mindegyikröl legyen pár jó kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Hell :blush: Bocsi hogy ma nem ugrottam le hozzád Demó:lol: De tegnap kicsit megfáradtam este és ma nemsokat ért az életem :D A héten tényleg legurulok hozzád ha másnem 15.-én ha akkor esetleg ráérsz ;) Corsa ügyben nemtok új fejleményt mondani; igazándiból ki kellene takarítani és kész ill várom a spriccfejeket meg nyomásszabályzót rakok még be meg van itt még valami... :lol: de az titok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Ui: ha esetleg Evo/Losi/ barátom ráér akkor lejöhetne velem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Ui: ha esetleg Evo/Losi/ barátom ráér akkor lejöhetne velem :blush: Ha 15.-én mész én beülnék hátulra!Kellene egy jobbos külső féltengelycsukló Petitől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 .....Corsa ügyben nemtok új fejleményt mondani; igazándiból ki kellene takarítani és kész ill várom a spriccfejeket meg nyomásszabályzót rakok még be meg van itt még valami... :lol: de az titok ;) Ne okosíts túl sokat, a végén még gyorsabb leszel, mint én... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Ha 15.-én mész én beülnék hátulra!Kellene egy jobbos külső féltengelycsukló Petitől! :blush: Épp kaptam egyet egy D Kadet Dízelröl. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha már mindenki megy Hajósra akkor én sem maradhatok ki....:D Tegnap volt Mor16V nálunk de sajnos technikai okok miatt nem jött létre a találkozó, pedig megnéztem volna azt a ford.szám jel problémát. 15-e nekem is jó lenne akkor ráérek. J0hnny! Lehet, hogy 2 autóval kellene menni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ha 15.-én mész én beülnék hátulra!Kellene egy jobbos külső féltengelycsukló Petitől! :blush: Hát nemakarok pofátlan lenni de bizonyos terhelés után már nem jó a járat :D Ha esetleg következőket tod nyujtani; 178cm magas , szőkésbarna ill fekete haj, 90mellbőség, hosszú formás combocskák és kb 55 kg akkor akár beülhetsz hátra bizonyos célból ... ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ezért javasolom, hogy 2 autóval menjünk....magunkat ismerve több cuccot hozunk és biztosan nem férne el a Corsába... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Udi ráéreztél a dologra,mert tényleg hozni kell majd el cuccokat! :blush: Feri!Akkor intézzek nagymellű malájokat a corsába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ui: ha esetleg Evo/Losi/ barátom ráér akkor lejöhetne velem :blush: ha kitolnátok a lerucit szombatig, akkor akár lent talizhatnánk.Mi ugyanis családostól mejünk valszeg csüt. du Kiskőrösre ősökhöz..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 És mondjuk a féltengelyeimet is elhozhatnád... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Oké! Mehetünk tőlem csapatostúl szombaton is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 És mondjuk a féltengelyeimet is elhozhatnád... :blush: Igyexem nemelfelejteni! ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ebként vizsgálgattam a féket, mikor szétszedtem a Corsán, és nekem olybá tűnt, hogy gyakorlatilag azért nem volt normális fékem elöl, mert a tárcsának csak az egyik oldala fogott.Tehát a belső része érintetlen.Gondolom a nem megfelelő agymegmunkálás miatt az egész keresztbe feszült, mikor dolgozott a munkahenger. Szal erre is oda kell figyelni, mikor projektel az ember. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március12, 2007 Megoszt Elküldve Március12, 2007 Ebként vizsgálgattam a féket, mikor szétszedtem a Corsán, és nekem olybá tűnt, hogy gyakorlatilag azért nem volt normális fékem elöl, mert a tárcsának csak az egyik oldala fogott.Tehát a belső része érintetlen.Gondolom a nem megfelelő agymegmunkálás miatt az egész keresztbe feszült, mikor dolgozott a munkahenger. Szal erre is oda kell figyelni, mikor projektel az ember. :blush: Mondtam, hogy le kell szedni belöle. Már mikor össze akartad rakni és nem passzolt, akkor mondtam, hogy nem lesz így jó. Szerintem, ha normálisan megcsinálod az agyakat, akkor ezek a fékek is sokkal jobbak lesznek. Úgy, hogy le van szedve a kerékagy felülete méretre, eddig mindig jó volt. Nálam, Vanyeknál, a Tigránál és Farinél is passzolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Mondtam, hogy le kell szedni belöle. Már mikor össze akartad rakni és nem passzolt, akkor mondtam, hogy nem lesz így jó. Szerintem, ha normálisan megcsinálod az agyakat, akkor ezek a fékek is sokkal jobbak lesznek. Úgy, hogy le van szedve a kerékagy felülete méretre, eddig mindig jó volt. Nálam, Vanyeknál, a Tigránál és Farinél is passzolt. A puding próbája az evés.Mellesleg Feri is mondta, hogy a féke nem 100-as............... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Leadtam az agyakat, mindenestől egy hozzáértőnek.Elvileg holnapra kész.De biztosat majd akkor, ha már a kezemben lesz.Vittem hozzá nyerget, féktárcsát, régi Corsa agyat...........ennél többet nem tehetek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 A puding próbája az evés.Mellesleg Feri is mondta, hogy a féke nem 100-as............... Nem is tudom, hogy mit vártok a kis rásegítöktöl. Nekem nagyon jók. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Nem is tudom, hogy mit vártok a kis rásegítöktöl. Nekem nagyon jók. :blush: Neked már akkor is jó volt, mikor a kicsi volt rajta.Igaz, akkor még nem is voltak meghackelve a külső csuklóid......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március13, 2007 Megoszt Elküldve Március13, 2007 Neked már akkor is jó volt, mikor a kicsi volt rajta.Igaz, akkor még nem is voltak meghackelve a külső csuklóid......... Mindegy, nekem is kis csuklós lesz a következö, akkor nem kell szórakozni a csapágyakkal és az agyakkal. Ezek a tengelyek meg majd várnak valami komolyabb bevetésre... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Mindegy, nekem is kis csuklós lesz a következö, akkor nem kell szórakozni a csapágyakkal és az agyakkal. Ezek a tengelyek meg majd várnak valami komolyabb bevetésre... :blush: :D Kérdés, hogy a kis csuklós megoldás meddig lesz életképes az XE nyomatéka, és a gyorsulásos igénybevétel mellett..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 Ma délután ki lett takaritva benzinrendszerem/járatva lett tisztitó adalékkal zárt rendszerben/. Mindezek után ki kellett próbálnom hogy mi lett vele :lol: M5 autópálya elkerülő szakasz, soldvadkerti résznél fel Polúsnál ki. Szóval már a felhajtó szakaszon kigyorsitás akkor már gyorsítósávban leugrottam egy két gépet, de ami ezután jőtt az maga a beszarás , 180-190 szinte nem érzed a tempot hogy mekkora egyszer csak elém kerül valami Bmw, nem ügy hip-hop megvan nem is erősködik aztán kis idő mulva ott megy elöttem a belsőben egy Lexus gs 430 vagy valami japán csoda 190 körül döcög :blush: aztán meguntam rávillantottam kicsit gyorsitott a srác/öreg/ :D de kb 5 mp után 210 környékén újra rávillantotam , :lol: hogy igaz az enyém kisebb de fürgébb ;) lehuzodott és agyneki :P szóval nem probálkozott látta hogy ez egy marha :P fenomenális érzés volt remegtek kis lábikáim :lol: Ez volt az első "jó utas " szóval nem városi utam a géppel és nagyon jóóóóóóóóóó Egyenes futás , váltó, minden okkkk Szóval kész vok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2007 Megoszt Elküldve Március14, 2007 rávillantottam kicsit gyorsitott a srác/öreg/ :blush: de kb 5 mp után 210 környékén újra rávillantotam , :lol: hogy igaz az enyém kisebb de fürgébb :D lehuzodott és agyneki :P szóval nem probálkozott látta hogy ez egy marha :P fenomenális érzés volt remegtek kis lábikáim :lol: Ez volt az első "jó utas " szóval nem városi utam a géppel és nagyon jóóóóóóóóóó Egyenes futás , váltó, minden okkkk Hátt bázz, te is vagy annyira agyhalott, mint Demó! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts